bigtaster Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω να στείλω μερικά δώρα σε φίλους στην Ευρώπη (Ρουμανία-Λετονία), στην Αγγλία και την Αμερική. Σε μερικές περιπτώσεις, πρόκειται και για μινιατούρες με ούζο. Ποια εταιρεία θα προτείνατε για χαμηλότερα μεταφορικά? Έχει κανείς εμπειρία σε κάτι αντίστοιχο? Ευχαριστώ,
bigtaster Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Απλά σκεφτόμουν μήπως δοκιμάσω ΤΝΤ ή κάποιο άλλο τρόπο... κανείς άλλος?
agamoi-thytai Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αν έχει αλκοόλ μέσα δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να το στείλεις νόμιμα σε κάποιες χώρες. Ρώτησε πάντως, πριν τα πιεί κάποιος τελωνας ή ταχυδρομικός υπάλληλος στην υγεία σου
johnsig Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 ups, FedEx και SpeedEx έχεις τσεκάρει; Από τιμές δεν μπορώ να ξέρω τι παίζει γιατί εξαρτάται από το που ακριβώς θα πάνε τα δέματα και πόσο ζυγίζουν! Μπες στα site αυτών των τριών, σίγουρα θα βρεις κάποια που να σου κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα