Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέψου το καλά πριν το πάρεις...και κολαει και έχει προβλήματα...

προχθές κατά την διάρκεια αναβάθμισης 7 εφαρμογές κόλλησαν ...μεταξύ τους και το HERE  και Here drive...δεν μπόρεσα ποτέ να τα ξαναεγκαταστησω...επαναφορά τηλεφώνου και πάλι τα ίδια...ψάχνοντας στο forum της ms διαπίστωσα ότι το έχει πάθει πολύς κόσμος χωρίς να υπάρχει λύση...

Κάκιστη διαχείριση αρχείων ..ανύπαρκτη υποστήριξη κοινοχρήστων αρχείων , θα παραμείνεις με το stock dialaer και app για επαφές sms γιατί οτιδήποτε άλλο απλά δεν λειτουργεί...σαν λειτουργικό είναι χρόνια πίσω σε δυνατότητες ,αλλά έχουν καλή κάμερα

με φοβησες φιλε μου ενω ολοι λενε τα καλυτερα εσυ λες τα ακρως αντιθετα.

Δεν μου έχει τύχει ΠΟΤΈ, και υπάρχει και που λέγεται soft reset αλλά τέλος πάντων.

Προς το παιδί που θέλει να το πάρει, μπορώ να πω ότι όσο το είχα δεν είχα κανένα πρόβλημα (το άλλαξα λόγο μεγέθους) οπότε εγώ προσωπικά το προτείνω άφοβα.

το προτεινεις ομως σε σχεση με το xiaomi redmi note?

Δημοσ.

προχθές κατά την διάρκεια αναβάθμισης 7 εφαρμογές κόλλησαν ...μεταξύ τους και το HERE  και Here drive...δεν μπόρεσα ποτέ να τα ξαναεγκαταστησω...επαναφορά τηλεφώνου και πάλι τα ίδια...ψάχνοντας στο forum της ms διαπίστωσα ότι το έχει πάθει πολύς κόσμος χωρίς να υπάρχει λύση...

Κάκιστη διαχείριση αρχείων ..ανύπαρκτη υποστήριξη κοινοχρήστων αρχείων , θα παραμείνεις με το stock dialaer και app για επαφές sms γιατί οτιδήποτε άλλο απλά δεν λειτουργεί...σαν λειτουργικό είναι χρόνια πίσω σε δυνατότητες ,αλλά έχουν καλή κάμερα

Ούτε εγώ είχα κάποιο πρόβλημα ούτε το παραμικρό κόλλημα,σε πια αναβάθμιση αναφέρεσαι; Μήπως πέρασες κάποια δοκιμαστική από τα Windows 10 που κυκλοφορεί; 

Δημοσ.

Και φιλος μου που εχει το 630 οπως ειχα πει και πιο παλια ετρεχε ολη την ωρα στο service αλλα και με το Here drive ειχε πολλα προβληματα και ακομα εχει παρατηρησει μικρο κολληματα.

Δεν μου έχει τύχει ΠΟΤΈ, και υπάρχει και που λέγεται soft reset αλλά τέλος πάντων.

Προς το παιδί που θέλει να το πάρει, μπορώ να πω ότι όσο το είχα δεν είχα κανένα πρόβλημα (το άλλαξα λόγο μεγέθους) οπότε εγώ προσωπικά το προτείνω άφοβα.

Ο ανθρωπος σου γραφει οτι ειχαν και αλλοι το ιδιο προβλημα ακομα και στα forum και οτι εκανε και επαναφορα τηλεφωνου τι τελος παντων. Να ακουτε και καμια αλλη γνωμη για να μην την πατησει ο ts και του τυχει κατι παρομοιο και μετα του απαντατε '' εμενα δεν μου ετυχε ποτε δεν ξερω'''

Οντως το Lumia 640XL στα χρηματα του ειναι αρκετα τιμια επιλογη με οτι αυτο συνεπαγεται απλα θα πρεπει να παντρευτεις και το ολο θεμα με τις εφαρμογες και ενημερωσεις. Και αυτο τωρα ισως να μην σε ενοχλησει αλλα σε μακροχρονια χρηση ισως και ναι.

Τα Specs του κινητου παντως ειναι παραπανω απο ικανα για Windows phone δεδομενα αν δεν σε πειραζει η μεγαλη οθονη.

Παντως για τα ατομα που ειπαν οτι πηγαν απο LG G2 σε Lumia 640,αν το βαρεθηκαν το Android οντως καλα εκαναν και στεκει αλλιως ειναι σχεδον σε ολα κατωτερο το κινητο και μονο αναβαθμιση δεν θεωρειται.

συχαθηκα τα κολληματα των android και βαρεθηκα τα launcher τους. ειμαι κατοχος android απο εποχη xperia x10 mini. εχω δει reviews για τα windows phone και εχω παθει πλακα. καταρχας το βιντεο και η φωτογραφια στο 640 xl ειναι χαοδεις η διαφορα. πολυ καλη καμερα!!

θα παω στο 640 xl μαλλον με εχει παγωσει απο ενθουσιασμο αυτο το κινητο. (να ξερεται παλαιοτερα ημουν πολυ φαν των windows και ειχα 3 κινητα με windows mobile εποχη omnia) αξιζει να παω σε windows phone.

Λογικο ειναι παντως να εχεις σιχαθει τα κολληματα σε Android καθως αν θελει ψαξιμο ποιες συσκευες αξιζουν γενικα.Ειδικα τα παλια Xperia φημιζονταν για το Lag οπως και τα πιο μικρα samsung.

Δημοσ.

Και φιλος μου που εχει το 630 οπως ειχα πει και πιο παλια ετρεχε ολη την ωρα στο service αλλα και με το Here drive ειχε πολλα προβληματα και ακομα εχει παρατηρησει μικρο κολληματα.

Ο ανθρωπος σου γραφει οτι ειχαν και αλλοι το ιδιο προβλημα ακομα και στα forum και οτι εκανε και επαναφορα τηλεφωνου τι τελος παντων. Να ακουτε και καμια αλλη γνωμη για να μην την πατησει ο ts και του τυχει κατι παρομοιο και μετα του απαντατε '' εμενα δεν μου ετυχε ποτε δεν ξερω'''

Οντως το Lumia 640XL στα χρηματα του ειναι αρκετα τιμια επιλογη με οτι αυτο συνεπαγεται απλα θα πρεπει να παντρευτεις και το ολο θεμα με τις εφαρμογες και ενημερωσεις. Και αυτο τωρα ισως να μην σε ενοχλησει αλλα σε μακροχρονια χρηση ισως και ναι.

Τα Specs του κινητου παντως ειναι παραπανω απο ικανα για Windows phone δεδομενα αν δεν σε πειραζει η μεγαλη οθονη.

Παντως για τα ατομα που ειπαν οτι πηγαν απο LG G2 σε Lumia 640,αν το βαρεθηκαν το Android οντως καλα εκαναν και στεκει αλλιως ειναι σχεδον σε ολα κατωτερο το κινητο και μονο αναβαθμιση δεν θεωρειται.

Λογικο ειναι παντως να εχεις σιχαθει τα κολληματα σε Android καθως αν θελει ψαξιμο ποιες συσκευες αξιζουν γενικα.Ειδικα τα παλια Xperia φημιζονταν για το Lag οπως και τα πιο μικρα samsung.

Προφανως ο φιλος ice25, εκτος απο το οτι αναβει φωτιες με βρεγμενα ξυλα, εχει περασει καποια preview εκδοση των Win 10 και μας περιγραφει τα προβληματα που εχουμε ολοι, αλλα εν γνωση μας. Αυτο που περιγραφει δεν γινεται σε 8.1. Ας ξεκαθαρισει τι θελει να πει, και μετα συζηταμε.

Kι εδω που τα λεμε to 630 εντελως διαφορετικη συσκευη απο το 640.

Οσο για το αν θεωρειται αναβαθμιση η οχι το να παει καποιος απο LG G2 σε MS Lumia 640xl, ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα ;)

Παντως για να απαντησω και στον ts, φιλε dolmadakias πηγαινε αφοβα για το 640xl. Aξιζει.

• Like 2
Δημοσ.

Οχι δεν ειναι καθόλου υποκειμενικό το θέμα. Σαν συσκευή και σαν λειτουργικό είναι υποβάθμιση. Επειδή ορισμένοι καλύπτονται από ένα πεθαμένο και ανάπηρο λειτουργικό δεν σημαίνει ότι είναι κάτι το λογικό ή κάτι που αξίζει να προταθεί για να το κάνουν άλλοι.

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι καθόλου υποκειμενικό το θέμα. Σαν συσκευή και σαν λειτουργικό είναι υποβάθμιση. Επειδή ορισμένοι καλύπτονται από ένα πεθαμένο και ανάπηρο λειτουργικό δεν σημαίνει ότι είναι κάτι το λογικό ή κάτι που αξίζει να προταθεί για να το κάνουν άλλοι.

Γενικα τα λειτουργικα των κινητων ειναι αναπηρα σε σχεση με ενα pc.Μαλλον θες να πεις κλειστο λειτουργικο.Και ναι τα windows phone σε σχεση με ενα android σε περιοριζουν.Απο εκει και περα ειναι υποκειμενικο.

Δημοσ.

Έχασα σε οθόνη,κάμερα και ποικιλία εφαρμογών αλλά κέρδισα σε ταχύτητα (όσο περίεργο κι αν φαίνεται αυτό) και σταθερότητα λειτουργικού (συν μακροχρόνια υποστήριξη αναβαθμίσεων).Δεν είμαι ακόμα 100% σίγουρος για το αν θα με καλύψει απόλυτα το λειτουργικό αλλά μέχρι στιγμής μου αρέσει αρκετά.
Δημοσ.

παιδια δουλευα σημερα το κινητο της μανας μου το οποιο ειναι ενα lumia 435 και του εβαλα οτι ηθελα απο εφαρμογες και πηγαινει σφαιρα πραγμα που στο "τερας" redmi note δεν πηγαινει ετσι. ειδα το store του και αναρωτιεμαι τι αλλο θελετε απο ενα smartphone? οτι ηθελα υπηρχε! το να λεω απλα στον κοσμο εχω android με εκκατομυρια εφαρμογες που στην ουσια θα χρησημοποιησω τις 10 δεν μου λεει κατι.
το οτι υστερει σε μαρκετ σημαινει πως το κινητο ειναι σκαρτο?
ενας ανθρωπος θελει να εχει ενα κινητο που να μη θελει να το σπασει στον τοιχο απο τα κολληματα η ενα που απλα να διαβαζεις χαρακτηριστικα και να εισαι στα ματια του κοσμου η σουπερ ντουπερ τεχνολογια με 90 πυρηνες 300gb ραμ και απειρες εφαρμογες ομως σαν κινητο να παθαινει τα lag του?
το 435 ειναι ενα κινητο στην ουσια για παιδια και ομως το ρολαρισμα η ταχυτητα και η αποκρηση ειναι 2 φορες πανω απο το τερας που εχω.
το δουλεψα μια ολοκληρη μερα με οτι αυτο συνεπαγεται (παιχνιδια,εφαρμογες,browsing) και δεν ειχε ουτε ενα εστω και κομπιασμα στην οθονη. επαθα την πλακα μου.
και να ομολογησω πως ημουν κολλημενος με τα android αλλαζα ρομς κτλ. τα αγαπουσα ομως οταν βλεπω κατι καλυτερο και ποιο σωστο στην δημηουργια του δεν κρυβω να πω πως ειναι καλο μονο και μονο επειδη ειναι windows π.χ. εγω θα το παρω μονο και μονο επειδη επιασα το κινητο 435 και ειδα μονος μου τι κανουν αυτα τα τηλεφωνο ποσο μαλλον αυτο που θελω.
δεν θελω να παρεξηγηθουν καποιοι μιλαω τελειως γενικα και φιλικα. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Οσον αφορα τις εφαρμογες και εγω ετσι ημουν οπως λες στην αρχη,αλλα μετα ελα μου ομως που δεν ειχε το μονο παιχνιδι που παιζω σε κινητα(hearthstone) ή επισημη εφαρμογη για το twitch που εβλεπα κλπ. Ακομα και οι περισσοτερες εφαρμογες που βλεπεις και διαφημιζονται(ακομα και τα e tickets ή πχ για το καταστημα You)βγαινουν για Android και Ios.

Και ενω και εγω ειμαι υπερ του σιγα τι να τις κανεις τις απειρες εφαρμογες,απο την αλλη λεω και εστω οτι αργοτερα τυχει και χρειαστεις μια γιατι να περιοριστεις με βαση το κινητο???

Αν σε καλυπτει το 640 ή 640xl τοτε σιγουρα παρτο,αλλωστε και στα android ποτε δεν ημουν προσωπικα οπαδος των κινεζικων να σου πω την αληθεια.

Δημοσ.

Δεν πέρασα καμιά έκδοση του λειτουργικού. .. 8.1 έχει πάνω. 1 εβδομάδα μετά ακόμα δεν περνάει το here drive δεν μου το εμφανίζει καν στο store ...τρέχα γύρευε.

Συνάδελφος με το ίδιο κινητό με το ίδιο λογισμικό το βρίσκει μια χαρά στο store. ..

Αύριο το πετάω

• Like 1
Δημοσ.

παιδια δουλευα σημερα το κινητο της μανας μου το οποιο ειναι ενα lumia 435 και του εβαλα οτι ηθελα απο εφαρμογες και πηγαινει σφαιρα πραγμα που στο "τερας" redmi note δεν πηγαινει ετσι. ειδα το store του και αναρωτιεμαι τι αλλο θελετε απο ενα smartphone? οτι ηθελα υπηρχε! το να λεω απλα στον κοσμο εχω android με εκκατομυρια εφαρμογες που στην ουσια θα χρησημοποιησω τις 10 δεν μου λεει κατι.

το οτι υστερει σε μαρκετ σημαινει πως το κινητο ειναι σκαρτο?

ενας ανθρωπος θελει να εχει ενα κινητο που να μη θελει να το σπασει στον τοιχο απο τα κολληματα η ενα που απλα να διαβαζεις χαρακτηριστικα και να εισαι στα ματια του κοσμου η σουπερ ντουπερ τεχνολογια με 90 πυρηνες 300gb ραμ και απειρες εφαρμογες ομως σαν κινητο να παθαινει τα lag του?

το 435 ειναι ενα κινητο στην ουσια για παιδια και ομως το ρολαρισμα η ταχυτητα και η αποκρηση ειναι 2 φορες πανω απο το τερας που εχω.

το δουλεψα μια ολοκληρη μερα με οτι αυτο συνεπαγεται (παιχνιδια,εφαρμογες,browsing) και δεν ειχε ουτε ενα εστω και κομπιασμα στην οθονη. επαθα την πλακα μου.

και να ομολογησω πως ημουν κολλημενος με τα android αλλαζα ρομς κτλ. τα αγαπουσα ομως οταν βλεπω κατι καλυτερο και ποιο σωστο στην δημηουργια του δεν κρυβω να πω πως ειναι καλο μονο και μονο επειδη ειναι windows π.χ. εγω θα το παρω μονο και μονο επειδη επιασα το κινητο 435 και ειδα μονος μου τι κανουν αυτα τα τηλεφωνο ποσο μαλλον αυτο που θελω.

δεν θελω να παρεξηγηθουν καποιοι μιλαω τελειως γενικα και φιλικα. :-)

Δηλαδη που να πιασεις στα χερια σου και Iphone τι θα πεις :P

Παντως αυτο με το Store που γραφεις δεν ισχυει. Μπορει στα δικα σου ματια το store να ειναι πληρες με 4-5 εφαρμογες. Αλλα μπορει και αλλα ατομα που ασχολουνται οπως ειπα με αλλα πραγματα να βρουν το store του οχι μονο ελλιπες αλλα και να αργει στις ενημερωσεις.

Αν σου αρεσε και θες να το δοκιμασεις το Lumia 640 go for it 

Δεν πέρασα καμιά έκδοση του λειτουργικού. .. 8.1 έχει πάνω. 1 εβδομάδα μετά ακόμα δεν περνάει το here drive δεν μου το εμφανίζει καν στο store ...τρέχα γύρευε.

Συνάδελφος με το ίδιο κινητό με το ίδιο λογισμικό το βρίσκει μια χαρά στο store. ..

Αύριο το πετάω

Δεν ρωτας πρωτα το service μηπως και γινει τιποτα να παρεις εστω πιστωτικο? :P

Δημοσ.

Δηλαδη που να πιασεις στα χερια σου και Iphone τι θα πεις :P

Παντως αυτο με το Store που γραφεις δεν ισχυει. Μπορει στα δικα σου ματια το store να ειναι πληρες με 4-5 εφαρμογες. Αλλα μπορει και αλλα ατομα που ασχολουνται οπως ειπα με αλλα πραγματα να βρουν το store του οχι μονο ελλιπες αλλα και να αργει στις ενημερωσεις.

Αν σου αρεσε και θες να το δοκιμασεις το Lumia 640 go for it 

Δεν ρωτας πρωτα το service μηπως και γινει τιποτα να παρεις εστω πιστωτικο? :P

ειναι υποκειμενικο αυτο. το ιδιο θα μπορουσε να συμβει στα windows. να υπαρχει κατι που στο andoid να μη το εχει ομως δεν παυει να ειναι καλο σαν συσκευη και το android. αυτο εξηγω το ελλιπες μαρκετ δεν ειναι μειονεκτημα σε ενα κινητο εκτος αν δεν εχει καθολου π.χ τα firefox οs που δεν εχεις πολλα να κανεις.

επεισης εχουν υπαρξει φορες που δεν μπορουσα να αναβαθμησω καποιο προγραμμα σε android. ομως παλι δεν λεω πως ειναι χαλια. σε εμενα εχει συμβει σε αλλους ποτε. παλι υποκειμενικο ειναι.

αυτο που ηθελα και θελω που εξαρχης το ειπα ειναι πως βαρεθηκα και θελω κατι διαφορετικο. και με ελκυει το οτι για να δουλεψει ομαλα ενα τηλ δεν χρειαζεται τα αντερα του απο hardware-απαιτησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...