Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα xiaomi redmi note 3g αυθεντικο με τον οκταπυρηνο.
θα το δωσω και σκεφτομαι να δοκιμασω windows phone αυτη την φορα λωγω τις αμεσοτητας τους  χωρις κολληματα και τα λοιπα. δεν θελω κατι ακριβο μεχρι 200 ευρω και απο 5.5 ιτσες και πανω. σκεφτομαι για το lumia 1320 η το lumia 640 xl. τα εχω δει σε reviews ειναι πολυ καλα και τα 2 ομως με προβληματιζει το 1 gb της ραμ. δεν ξερω αν επαρκει σε παιχνιδια απαιτητηκα που ως τωρα το redmi σκοτωνε. βαρεθηκα με τα android μεχρι τωρα και θελω αυτο το κατι διαφορετικο. απλα δεν θελω να κανω και καμια γκαφα τυπου τι πηγες και πηρες λαλακια εκανες που εδωσες το redmi και μετανιωσω. το κυριο ερωτημα ειναι θα υστερει σε κατι απο το android που εχω οπως θα δουλευω οι θα γινουν αντιληπτες οι διαφορες π.χ του -1gb ram? υποψιν το store που εχει επειδη το εχω ψαξει μου επαρκει πληρως.

ευχαριστω εκ των προτερων και σας παρακαλω να μου προτηνετε αν εχετε καποια καλυτερη ιδεα.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα παιχνιδια που παιζω σε android υπαρχουν και σε windows phone.

Αν και δεν μου αρέσουν τα Windows καθολου μπορω να πω ότι ειναι πολυ καλυτερα απο τα android πολυ σταθερα μπορει να εχουν κάποιες ελλείψεις αλλα αυτο διορθώνεται σιγα σιγα.. Για τα χρηματα που εχουν τα Windows phone ειναι οτι καλυτερο..

Αν σου αρεσει το λειτουργικό μην το σκέφτεσαι καν

Δημοσ.

συχαθηκα τα κολληματα των android και βαρεθηκα τα launcher τους. ειμαι κατοχος android απο εποχη xperia x10 mini. εχω δει reviews για τα windows phone και εχω παθει πλακα. καταρχας το βιντεο και η φωτογραφια στο 640 xl ειναι χαοδεις η διαφορα. πολυ καλη καμερα!!
θα παω στο 640 xl μαλλον με εχει παγωσει απο ενθουσιασμο αυτο το κινητο. (να ξερεται παλαιοτερα ημουν πολυ φαν των windows και ειχα 3 κινητα με windows mobile εποχη omnia) αξιζει να παω σε windows phone.

Δημοσ.

Kάτοχος Lumia 640xl εδώ και 2 βδομάδες,είχα το Lg G2 αλλά το βαρέθηκα και έκανα την αλλαγή. Απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει,στιβαρή συσκευή,πολύ καλή κάμερα και γενικά απροβλημάτιστη συσκευή,Το μέγεθος με ξένισε λίγο στην αρχή αλλά τώρα το συνήθισα.

Δημοσ.

Kάτοχος Lumia 640xl εδώ και 2 βδομάδες,είχα το Lg G2 αλλά το βαρέθηκα και έκανα την αλλαγή. Απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει,στιβαρή συσκευή,πολύ καλή κάμερα και γενικά απροβλημάτιστη συσκευή,Το μέγεθος με ξένισε λίγο στην αρχή αλλά τώρα το συνήθισα.

Και εγώ από LG G2 πήγα πρόσφατα σε Lumia 640 και δεν το μετάνιωσα.Πολύ καλό λειτουργικό τα Windows Phone 8.1 και τα 10άρια θα 'ναι ακόμα καλύτερα.
  • Like 1
Δημοσ.

δεν εχει καποιο κολλημα και ας εχει 1gb ram ετσι? μπορεις να μου εξηγησεις και το NFC που εχει τι ειναι??

Δε κολλάει πουθενά και για κανένα λόγο.Χάρη στο λειτουργικό,το 1GB RAM του Lumia 640 είναι εξίσου (αν όχι περισσότερο) αρκετό με τα 2GB του G2 που είχα.

Όσο για το NFC,δες εδώ:https://el.m.wikipedia.org/wiki/NFC

Δημοσ.

με λιγα λογια ειναι κατι σαν bluetooth? ειναι απλα ενας διαφορετικος τροπος αποστολης αρχειων δεδομενων κτλ.?

Δεν είναι για αποστολή δεδομένων γιατί έχει χαμηλές ταχύτητες και απ' όσο ξέρω,χρησιμοποιείται κυρίως για πληρωμές και άλλα τέτοια.Δε γνωρίζω περισσότερα πάνω στο θέμα.
Δημοσ.

Σκέψου το καλά πριν το πάρεις...και κολαει και έχει προβλήματα...

προχθές κατά την διάρκεια αναβάθμισης 7 εφαρμογές κόλλησαν ...μεταξύ τους και το HERE  και Here drive...δεν μπόρεσα ποτέ να τα ξαναεγκαταστησω...επαναφορά τηλεφώνου και πάλι τα ίδια...ψάχνοντας στο forum της ms διαπίστωσα ότι το έχει πάθει πολύς κόσμος χωρίς να υπάρχει λύση...

Κάκιστη διαχείριση αρχείων ..ανύπαρκτη υποστήριξη κοινοχρήστων αρχείων , θα παραμείνεις με το stock dialaer και app για επαφές sms γιατί οτιδήποτε άλλο απλά δεν λειτουργεί...σαν λειτουργικό είναι χρόνια πίσω σε δυνατότητες ,αλλά έχουν καλή κάμερα

Δημοσ.

Σκέψου το καλά πριν το πάρεις...και κολαει και έχει προβλήματα...

προχθές κατά την διάρκεια αναβάθμισης 7 εφαρμογές κόλλησαν ...μεταξύ τους και το HERE και Here drive...δεν μπόρεσα ποτέ να τα ξαναεγκαταστησω...επαναφορά τηλεφώνου και πάλι τα ίδια...ψάχνοντας στο forum της ms διαπίστωσα ότι το έχει πάθει πολύς κόσμος χωρίς να υπάρχει λύση...

Κάκιστη διαχείριση αρχείων ..ανύπαρκτη υποστήριξη κοινοχρήστων αρχείων , θα παραμείνεις με το stock dialaer και app για επαφές sms γιατί οτιδήποτε άλλο απλά δεν λειτουργεί...σαν λειτουργικό είναι χρόνια πίσω σε δυνατότητες ,αλλά έχουν καλή κάμερα

Δεν μου έχει τύχει ΠΟΤΈ, και υπάρχει και που λέγεται soft reset αλλά τέλος πάντων.

Προς το παιδί που θέλει να το πάρει, μπορώ να πω ότι όσο το είχα δεν είχα κανένα πρόβλημα (το άλλαξα λόγο μεγέθους) οπότε εγώ προσωπικά το προτείνω άφοβα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...