d_gkal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 αν καταφερες και κολλησες το 640 μαλλον κατι δεν εκανες καλα ή εχει καποιο προβλημα η συσκευη σου!!!! 2
boulbasar Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Οχι δεν ειναι καθόλου υποκειμενικό το θέμα. Σαν συσκευή και σαν λειτουργικό είναι υποβάθμιση. Επειδή ορισμένοι καλύπτονται από ένα πεθαμένο και ανάπηρο λειτουργικό δεν σημαίνει ότι είναι κάτι το λογικό ή κάτι που αξίζει να προταθεί για να το κάνουν άλλοι. Και ερχεσαι ακριβως στα λογια μου. Πιο υποκειμενικο, πεθαινεις ρε παιδι μου Δεν πέρασα καμιά έκδοση του λειτουργικού. .. 8.1 έχει πάνω. 1 εβδομάδα μετά ακόμα δεν περνάει το here drive δεν μου το εμφανίζει καν στο store ...τρέχα γύρευε. Συνάδελφος με το ίδιο κινητό με το ίδιο λογισμικό το βρίσκει μια χαρά στο store. .. Αύριο το πετάω Ελπιζω να προλαβα το αυριο το δικο σου και να μην το πεταξες ακομα. Συγκρινε τις ρυθμισεις σου ΟΛΕΣ με αυτες του συναδελφου σου. Κατι παιζει εκει. Καποιο update σου λειπει ισως? Κι αν δεν βρεις ακρη, κανε αυτο που ειπε ο fulgore. Κριμα τα λεφτα.
AggelosTz Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Η λογική με το store των Windows phone είναι άκυρο. Σκέψου πόσες εφαρμογές android σέρνονται (ή δεν τρέχουν καν,ή είναι απλά άθλιες ή πληρωμένες εκδόσεις free ones ) σε mid/low range android κινητά (δεν έχουν όλοι Nexus). Επίσης κάθε τρεις και λίγο νέα έκδοση σε android που οι περισσότερες συσκευές δεν θα πάρουν οπότε μένεις κολλημένος με ότι έκδοση ήρθε το κινητό σου. Οπότε "ανάπηρο-πεθαμένο" λειτουργικό καλύτερα πάει σε διάφορες συσκευές android που μείναν με "κολλημένή" παλιά έκδοση android (μιλάω για επίσημο update και όχι root). Win/iOs/android καθαρά υποκειμενικό θέμα με βάση τις προτιμήσεις σου γιατί μπορείς να κάθεσαι όλη μέρα εδώ και να επισημαίνει ο καθένας τα αρνητικά κάθε λειτουργικού. Εγώ που είμαι ευχαριστημένος με viber/fb/flipboard/filmontv/hotmail και μεγάλη οθόνη για να διαβάζω βιβλία (αλλά δεν θέλω ταμπλετ) (σε τιμή κάτω τον 200 που θα έπαιρνα "σαλιγκάρι" android ) είμαι υπερευχαριστημένος με το 1320. Άλλως που θέλει games,customization,instagram,root και να το κάνει μπόμπα android κτλ κτλ
Giwrgos George Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Το Lumia 640 xl είναι μοντέλο 2015 το Lg G2 2013 και μόνο αυτό για μένα έφτανε για την ανάβαθμιση,εννοείται ότι είναι υποκειμενικό παιδιά αν είναι αναβάθμιση ή όχι.Να ξέρετε ότι πολλοί δεν χρονομετρούμε τα κινητά σε πόση ώρα ανοίγουν εφαρμογές κλπ πριν τα πάρουμε . Το lumia 640 xl με την 8.1 update 2 ουδέποτε κόλλησε πως τα κατάφερε ο φίλος και του κόλλησε πραγματικά είναι απορίας άξιο.. Για την κάμερα που διάβασα από ένα φίλο μεταξύ Lg G2 και Lumia 640 XL του δεύτερου είναι ανώτερη,ειδικότερα αν γνωρίζει κάποιος από manual mode μπορεί να βγάλει όμορφες φωτογραφίες και το βράδυ.
peiraias27 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Επιτέλους πρεπει να παρει ενα τελος αυτο το κακο οτι το lg g2 ειναι οτι καλυτερο και αξίζει να το παρει κανεις ακομα και σημερα.. Δεν λεω καλο ειναι το ειχα παλιότερα 2 φορες αλλα μεχρι εκει για το 2013-2014 οκ άξιζε να το αγορασεις αλλα τωρα γτ να παρι καποιος σε αυτο? Αν και δεν εχω προσωπικά Windows phone (ουτε μου αρεσει το Windows) αλλα η αλήθεια ειναι οτι ειναι παρα πολυ καλο τηλέφωνο για τα λευτα του ειναι οτι καλυτερο το εχουν φιλαρακια μου και δεν κολλάνε πουθενα με οτι και να του κανεις εχουν πολυ καλη καμερα καλη μπαταρια ομορφη συσκευή και πολυ σταθερα.. Τα g2 τα βγαλανε καλυτερα απο τα g3 (Για τους χρηστες τον lg g2 μιλαω ) Και τωρα αρχισαν να λενε οτι ειναι καλύτερο και απο το g4 καθονται και λενε στων κοσμακι να μην παρουν το lg g4 γτ και το g2 ειναι στο ιδιο επιπεδο και δεν θα δουν διαφορες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα