Προς το περιεχόμενο

Αποχώρηση ατόμων από την ομάδα του Popcorn Time για νομικούς και ηθικούς λόγους


Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Popcorn Time είναι ένα πρόγραμμα το οποίο προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ταινίες και σειρές σε υπολογιστές και φορητές συσκευές, κάνοντας streaming από αρχεία torrent που βρίσκονται στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, το μέλλον της ούτως η άλλως παράνομης υπηρεσίας φαίνεται δυσοίωνο, καθώς σημαντικός αριθμός ατόμων αποχώρησαν από την ομάδα και έτσι, αρκετές εφαρμογές της συγκεκριμένης υπηρεσίας μένουν ανυποστήρικτες. Σύμφωνα με το TorrentFreak, σημαντικοί developers-μέλη του PopcornTime.io, ανακοίνωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο ότι αποχωρούν από την ομάδα.

 

Ο developer «SV244», επικεφαλής της εφαρμογής Android TV του Popcorn Time, δήλωσε ότι αφιέρωσε υπερβολικά πολύ χρόνο για την ανάπτυξη της εφαρμογής. Για τον λόγο αυτό, πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα και να εστιάσει σε άλλα πράγματα που απασχολούν τον ίδιο.

 

Ο developer «Sammuel86» δήλωσε ότι ήρθε η ώρα για εκείνον να αποχωρήσει, καθώς το project έχει αλλάξει πορεία από τότε που ξεκίνησε με τέτοιο τρόπο, ώστε πλέον η εμπλοκή του σε αυτό να μην είναι εφικτή ούτε νομικά ούτε ηθικά. Την αποχώρησή τους από την ομάδα του Popcorn Time ανακοίνωσαν και οι «phnz» και «KsaRedFX».

 

Όπως αναφέρει το TorrentFreak, η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα ρήξης ανάμεσα σε ιδρυτικά μέλη και developers που συνεισφέρουν στην υπηρεσία, εξαιτίας μιας επικείμενης μήνυσης εναντίον του Popcorn Time.

 

Παρά τις απώλειες αυτές, τα μέλη που παραμένουν στην ομάδα δηλώνουν ότι το Popcorn Time θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Όπως και να έχει, αν τα πράγματα πάνε στραβά για το PopcornTime.io, υπάρχουν αρκετά προγράμματα-κλώνοι ως εναλλακτικές επιλογές.

 

Link.png Site: TheNextWeb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και πριν το γαματο ήταν άλλο και ποιο πριν άλλο και η ζωή συνεχίζετε

τα λεφτά είναι πολλά και  τα θέλουν οι ίδιοι και οι ίδιοι για πάρτι τους

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας πουμε οτι κλεινει... Και μετα τι ? θα λυθει το θεμα της πειρατιας? Θα βγαζει "παλι" λευτα το Hollyhood? Παρτε το χαμπαρι παληκαρια οσες μηνυσεις και να κανετε, οσα προγραμματα/sites και να κλεισετε το "δωρεαν" πλεον εχει γινει σαν 10 Λερναιες Υδρες. 1 κεφαλι θα κοβετε 20 θα βγαινουν.

  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μωρε οτι και να κλεισουν αλλα 10 θα ανοιξουν, εχουμε επιλογες απειρες, οποτε κλειστε οτι θετε.

 

Παντως κλειστο ειναι τωρα αυτη την ωρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ηθικούς λόγους...

Που είναι το ήθος στο να πουλάει μια μεγάλη εταιρεία σκατά στους καταναλωτές και πώς μπορεί κάποιος να αισθάνεται τύψεις όταν τους τα πετά πίσω δεν μπορώ να κατανοήσω.

Edit: Μου θυμίζει το ποιήμα του Καβάφη στα 200 π.Χ. Όποιος θέλει μπορεί να το ψάξει και θα καταλάβει τι εννοώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού μας μάθανε στο τζάμπα, και καθώμεθα ως χάνοι να περιμένουμε την επόμενη ταινία του κάθε πειρατή (πειρατής με το αζημίωτο πάντα), γένηκεν η ώρα να κλείσουν σιγά σίγά όλα τα sites, ώστε να οδηγηθούμε εις το μονοπώλειο του ote on demand, η κάθε συνδρομητικού καναλιού.

Πρώτα κλείσαν τα βιντεοκλάμπ, τώρα κλείνουν, κλείνουν... και το τάφο τους, προδοσία, φασισμός,αισχροί και οι 2 κυρίες και κύριοι...

  • Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας το κλείσουν, ποτέ δεν κατάφερα να δω ολόκληρη ταινία σε αυτό, πολλά bugs.

 

Περί πειρατείας:

Όταν μας πασαρουν για blockbuster μια ταινία σαν το mad max και καταλήγει να είναι μουφα, είναι λογικό να δούμε άλλες 10 τσαμπα για να ισορροπήσει το budget. Εμ θα πληρώνω 10 ευρώ εισητήριο σινεμά και 2,40 συγκοινωνία για να δω κάτι που είναι μουφα, θα συνεχίσω να σας τα δίνω ξανά και ξανά, όσες πατάτες και να κάνετε; ΔΝΤ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...