chronixp Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Έχω στα χέρια μου δωροεπιταγές αξίας 160€. Θα πάρω ένα πολυμηχάνημα HP 3545 που έχει στο site με 104,00€ περίπου. Μου μένουν άλλα 56,00 και είμαι διατεθημένος να δώσω άλλα 50 για να πάρω και ένα tablet . Η χρήση του θα είναι να το παίρνω σε κανένα ταξίδι που πάω για internet, onedrive και άντε να δω και καμία ταινία. Παίζει κανένα μηχανάκι ή να το αφήσω και να πάρω κάτι άλλο;
The Lord K. Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Με 100 ευρώ ότι και να πάρεις το πιο πιθανό είναι να σέρνεται και να σου σπάει τα νεύρα! Καλύτερα πάρε κανένα μελάνι για τον εκτυπωτή και μάζευε κάτι παραπάνω για να πάρεις αργότερα κανένα καλό tablet να το ευχαριστηθείς
WorldOfGlass Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Στα 100 ευρω οι περισσοτερες επιλογες ειναι κινεζιες εκτος κι αν μιλαμε για ταμπλετ 7''. Τι χαρακτηριστικα θες να χει περιπου?
stevengreeceGR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν θα βρεις και κάτι το αξιόπιστο. Κι εγώ την πάτησα δυο φορές πέρυσι. Προτείνω καλύτερα από σκρουτζ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα