Theodor77 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους .Μιας που εχτες στα καλα καθουμενα και πανω σε μια κληση το κινητο μου παρεδωσε πνευμα ( εσβησε και δεν ξανανοιξε , μαλλον κατι καηκε ) αποφασισα να παρω ενα καινουριο και ειμαι αρχικα αναμεσα στα επομενα 2 .1) Samsung J5 2) Huawei P8 Lite .Φυσικα ολα ακομα παιζουνε στην επιλογη συσκευης .Τα στανταρ που παιζουνε ειναι η τιμη η οποια ειναι καπου εκει στα 200 , η οθονη που πρεπει να ειναι 5 ιντζες και οποσδηποτε η μνημη στα 2 gb .Φυσικα οι αποψεις / γνωμες ειναι δεκτες , αφου ακομα δεν εχω αποφασισει ποιο να παρω .Eυχαριστω για οποιες απαντησεις δοθουνε . Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2015 από Theodor77
kataramenos32 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Το P8 lite είναι πολύ καλή επιλογή. Αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος και τα Windows δες και το 640xl 1
Cthulhu. Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Τη Δευτερα παρελαβα το xiaomi redmi note 2 plus. Απο Ευρωπαικη αποθηκη με expess μεταφορικα (η παραγγελια εγινε παρασκευη μεσημερι) με 2 θηκες, tempred glass και screen protector 211 ευρω. Η rom που φοραει εχει κορυφαια υποστηριξη απο το ελληνικο community εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9606-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-PRIME-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-smartphone-%CE%94%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Tapa/?postID=61921#post61921 Με το που το πηρα στα χερια μου περασα την ελληνικη rom. Απλα παν ευκολο. Σαν ποιοτητα συσκευης ειναι εφάμιλλο των samsung. Η οθονη του εχει πολυ καλη αποκριση και ειναι πολυ ξεκουραστη. Γενικα δεν εχω κανενα παραπονο. 3
newsformobiles Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Θα συμφωνήσω και εγώ με το Xiaomi σαν επιλογή, αλλά για 5.5 ίντσες οθόνη. Εάν θέλεις 5 ίντσες τότε κοιτάς το XIAOMI MI 4C, που είναι επίσης πάρα πολύ καλό κινητό.
Theodor77 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Τελικα μετα απο κανα 2-3 γνώμες γνωστών ισως κατέληξα η στο huawei p8 lite η στο samsung j5 .Εχει καποιος να κανει καμμια ενσταση η να πει καμμια ιδεα για το ποιο απο αυτα τα 2 ειναι καλυτερο ?Ευχαριστω πολυ .
kataramenos32 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μην πας σε low-mid range Samsung με τίποτα
Theodor77 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Οποτε λες δηλαδη να παω για το huawei p8 lite ?Kανεις αλλος καμμια άποψη ισως ? Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2015 από Theodor77 1
Pseudonumo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Το p8 ειναι σιγουρα ομορφοτερο,αν μετραει κι αυτο
kataramenos32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Galaxy J5 Πρέπει να σου κάνουν έναν εξορκισμό εσένα μπας και φύγεις από εδώ μέσα και σταματήσεις να παίζεις με τα λεφτά των ανθρώπων 1
Theodor77 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Το P8 lite είναι πολύ καλή επιλογή. Αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος και τα Windows δες και το 640xl Φίλε kataramene32 λέω ότι αν αποφασίσω απο τις 5 ίντσες να πάω στις 5,5 σίγουρα στο θέμα τις επιλογής βγαίνει το samsung και μπαίνει με άνεση το Xiaomi Redmi Note 2 το οποίο το έχει το minideal σε προσφορά από ευρωπη http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-32-black.html . Αλλά σε βλέπω πολύ αντίθετο με το samsung j5 έχεις φάει τα μούτρα σου με samsung midrange η από εμπειρία ? btw εστειλα μήνυμα στον συνφορουμιτη Cthulhu να μου πει τις εντυπωσεις του .
Makeran Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει να σου κάνουν έναν εξορκισμό εσένα μπας και φύγεις από εδώ μέσα και σταματήσεις να παίζεις με τα λεφτά των ανθρώπων Ποιος παίζει με τα λεφτά των ανθρώπων? Φίλε kataramene32 λέω ότι αν αποφασίσω απο τις 5 ίντσες να πάω στις 5,5 σίγουρα στο θέμα τις επιλογής βγαίνει το samsung και μπαίνει με άνεση το Xiaomi Redmi Note 2 το οποίο το έχει το minideal σε προσφορά από ευρωπη http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-32-black.html . Αλλά σε βλέπω πολύ αντίθετο με το samsung j5 έχεις φάει τα μούτρα σου με samsung midrange η από εμπειρία ? btw εστειλα μήνυμα στον συνφορουμιτη Cthulhu να μου πει τις εντυπωσεις του . Εγώ θα σου έλεγα να βγάλεις το Huawei.
AlienTechGR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ποιος παίζει με τα λεφτά των ανθρώπων? Εγώ θα σου έλεγα να βγάλεις το Huawei. Για ποιο λόγο να βγάλει το Huawei;;
Theodor77 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους ξανα .Τελικα απο οτι φαίνεται αγαπητοι μου συν forum ιτες κατέληξα στο τηλέφωνο που θα παρω .Ειναι το XIAOMI Redmi Note 2 .οσους ρωτησα που είπανε δαγκωτό αυτο , και επισης πριν λιγο το ειδα απο κοντα .Το τηλεφωνω απο μια ματια που το εριξα απλα τα σπαει .Τωρα αν ειναι καλο πραγματικα και αξιοπιστω θα πρεπει να το μαθω εγω , αν αν ξερει κανεις απο εμπειρια να το πει. Σας ευχαριστω ολους .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα