Προς το περιεχόμενο

cybot vs huawei vs ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους .
Μιας που εχτες στα καλα καθουμενα και πανω σε μια κληση  το κινητο μου παρεδωσε πνευμα  ( εσβησε και δεν ξανανοιξε , μαλλον κατι καηκε  )  αποφασισα να παρω ενα καινουριο  και ειμαι  αρχικα αναμεσα στα επομενα 2 .
1) Samsung J5  
2) Huawei P8 Lite .
Φυσικα ολα ακομα παιζουνε στην επιλογη συσκευης  .
Τα  στανταρ που παιζουνε ειναι η τιμη  η οποια ειναι καπου εκει στα 200 , η οθονη που πρεπει να ειναι  5  ιντζες   και οποσδηποτε η μνημη στα 2 gb .
Φυσικα οι αποψεις / γνωμες ειναι δεκτες  , αφου ακομα δεν εχω αποφασισει  ποιο  να παρω .

Eυχαριστω για οποιες απαντησεις δοθουνε  .

Επεξ/σία από Theodor77
Δημοσ.

Τη Δευτερα παρελαβα το xiaomi redmi note 2 plus. Απο Ευρωπαικη αποθηκη με expess μεταφορικα (η παραγγελια εγινε παρασκευη μεσημερι) με 2 θηκες, tempred glass και screen protector 211 ευρω. 

Η rom που φοραει εχει κορυφαια υποστηριξη απο το ελληνικο community εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9606-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-PRIME-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-smartphone-%CE%94%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Tapa/?postID=61921#post61921

Με το που το πηρα στα χερια μου περασα την ελληνικη rom. Απλα παν ευκολο.

Σαν ποιοτητα συσκευης  ειναι εφάμιλλο των samsung. Η οθονη του εχει πολυ καλη αποκριση και ειναι πολυ ξεκουραστη. Γενικα δεν εχω κανενα παραπονο. 

• Like 3
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και εγώ με το Xiaomi σαν επιλογή, αλλά για 5.5 ίντσες οθόνη. Εάν θέλεις 5 ίντσες τότε κοιτάς το XIAOMI MI 4C, που είναι επίσης πάρα πολύ καλό κινητό.

Δημοσ.

Τελικα μετα απο  κανα 2-3 γνώμες γνωστών  ισως κατέληξα  η στο  huawei p8 lite  η στο samsung j5 .
Εχει καποιος να  κανει καμμια ενσταση   η να πει  καμμια ιδεα για το ποιο απο αυτα τα 2  ειναι καλυτερο  ?
Ευχαριστω πολυ .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποτε λες δηλαδη να παω για το huawei p8 lite  ?
Kανεις αλλος καμμια  άποψη  ισως  ? :-)

Επεξ/σία από Theodor77
  • Like 1
Δημοσ.

Το P8 lite είναι πολύ καλή επιλογή. Αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος και τα Windows δες και το 640xl

Φίλε kataramene32  λέω ότι  αν αποφασίσω    απο τις 5  ίντσες να πάω στις 5,5 σίγουρα στο θέμα τις επιλογής  βγαίνει το samsung και μπαίνει  με άνεση το Xiaomi Redmi Note 2 το οποίο το έχει το minideal  σε προσφορά από ευρωπη  http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-32-black.html .

Αλλά σε βλέπω πολύ αντίθετο με το samsung j5  έχεις φάει τα μούτρα σου με  samsung midrange   η από εμπειρία  ?

btw εστειλα  μήνυμα στον   συνφορουμιτη Cthulhu να μου πει τις εντυπωσεις του  .

Δημοσ.

Πρέπει να σου κάνουν έναν εξορκισμό εσένα μπας και φύγεις από εδώ μέσα και σταματήσεις να παίζεις με τα λεφτά των ανθρώπων

Ποιος παίζει με τα λεφτά των ανθρώπων?

Φίλε kataramene32  λέω ότι  αν αποφασίσω    απο τις 5  ίντσες να πάω στις 5,5 σίγουρα στο θέμα τις επιλογής  βγαίνει το samsung και μπαίνει  με άνεση το Xiaomi Redmi Note 2 το οποίο το έχει το minideal  σε προσφορά από ευρωπη  http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-32-black.html .

Αλλά σε βλέπω πολύ αντίθετο με το samsung j5  έχεις φάει τα μούτρα σου με  samsung midrange   η από εμπειρία  ?

btw εστειλα  μήνυμα στον   συνφορουμιτη Cthulhu να μου πει τις εντυπωσεις του  .

Εγώ θα σου έλεγα να βγάλεις το Huawei.

Δημοσ.

Ποιος παίζει με τα λεφτά των ανθρώπων?

Εγώ θα σου έλεγα να βγάλεις το Huawei.

Για ποιο λόγο να βγάλει το Huawei;;
Δημοσ.

Καλησπερα  σε ολους ξανα .
Τελικα  απο οτι φαίνεται  αγαπητοι μου συν forum ιτες  κατέληξα στο τηλέφωνο που θα παρω .
Ειναι το  XIAOMI Redmi Note 2  .
οσους ρωτησα  που είπανε δαγκωτό αυτο , και επισης  πριν  λιγο το ειδα απο κοντα .
Το τηλεφωνω   απο μια ματια που το εριξα απλα τα σπαει .
Τωρα αν ειναι  καλο  πραγματικα  και  αξιοπιστω  θα πρεπει να  το μαθω  εγω  , αν αν ξερει κανεις απο  εμπειρια να  το πει.

Σας ευχαριστω ολους .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...