waroo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 αφού το είδες από κοντά και δε σε προβλημάτισε το μέγεθος, τότε..... καλορίζικο! εγώ επειδή δε μπορούσα να πάω σε 5+ ίντσες, προτίμησα το mi4i και είμαι κατευχαριστημένος απλά να έχεις υπόψιν σου ότι θέλει λίγο "σκάλισμα" παραπάνω.... 1
kataramenos32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Φίλε kataramene32 λέω ότι αν αποφασίσω απο τις 5 ίντσες να πάω στις 5,5 σίγουρα στο θέμα τις επιλογής βγαίνει το samsung και μπαίνει με άνεση το Xiaomi Redmi Note 2 το οποίο το έχει το minideal σε προσφορά από ευρωπη http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-32-black.html . Αλλά σε βλέπω πολύ αντίθετο με το samsung j5 έχεις φάει τα μούτρα σου με samsung midrange η από εμπειρία ? btw εστειλα μήνυμα στον συνφορουμιτη Cthulhu να μου πει τις εντυπωσεις του . Εχω φαει τα μουτρα μου ναι και εγω και πολλοι φιλοι και γνωστοι.Δεν ειμασταν παντα γνωστες του αντικειμενου οποτε την πατησαμε και εμεις.Γι'αυτο ακριβως τον λογο αποτρεπω και τους αλλους απο το να αγορασουν τετοιες συσκευες.Ειμαι samsungακιας απο εποχη Galaxy S αλλα αν δεν τα σκασεις λιγο αξιολογη συσκευη τους δεν παιρνεις 1
newsformobiles Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Εχω φαει τα μουτρα μου ναι και εγω και πολλοι φιλοι και γνωστοι.Δεν ειμασταν παντα γνωστες του αντικειμενου οποτε την πατησαμε και εμεις.Γι'αυτο ακριβως τον λογο αποτρεπω και τους αλλους απο το να αγορασουν τετοιες συσκευες.Ειμαι samsungακιας απο εποχη Galaxy S αλλα αν δεν τα σκασεις λιγο αξιολογη συσκευη τους δεν παιρνεις Κακώς έχεις αυτή την αντίληψη. Ειδικά στα Xiaomi, τα παιδιά δίπλα κάνουν φοβερή δουλειά βοηθώντας τον κάθε αρχάριο. Η ελληνική ρομ είναι πολύ καλή και επιμέρους εφαρμογές που οι Κινέζοι δεν τις έχουν μεταφράσει, έρχεται ο mod Maddoctor και τις κάνει ελληνικές, ώστε να μπορούμε όλοι να τις χρησιμοποιήσουμε. Οι συσκευές Xiaomi είναι πολύ καλές ποιοτικά και σαν χαρακτηριστικά, οπότε γιατί να δίνεις παραπάνω!?
Theodor77 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Τελος παντων , εγω ερχομαι απο amoi n821 ( το οποιο παρέδωσε πνευμα στα καλα καθουμενα , και το σκασμενο το ειχα σαν τα ματια μου , ουτε μια φορα μου επεσε , ουτε σε υγρασία εκτέθηκε ποτε , αλλα τελικα με πούλησε ).Ελπιζω να εχει διαφορα απο το xiaomi και το gesign και στις επιδοσεις γενικα )Ηθελα ενα καινουριο τηλ που να μου δινει κατι παραπανω απο το amoi .Ενα απο αυτα ειναι να μπορει να συνδεετε με τηλεοραση .Ας μου ερθη και βλεπουμε .Ευχαριστω για ακομα μια φορα σε ολους .
ikaruga24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Τη Δευτερα παρελαβα το xiaomi redmi note 2 plus. Απο Ευρωπαικη αποθηκη με expess μεταφορικα (η παραγγελια εγινε παρασκευη μεσημερι) με 2 θηκες, tempred glass και screen protector 211 ευρω. Η rom που φοραει εχει κορυφαια υποστηριξη απο το ελληνικο community εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9606-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-PRIME-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-smartphone-%CE%94%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Tapa/?postID=61921#post61921 Με το που το πηρα στα χερια μου περασα την ελληνικη rom. Απλα παν ευκολο. Σαν ποιοτητα συσκευης ειναι εφάμιλλο των samsung. Η οθονη του εχει πολυ καλη αποκριση και ειναι πολυ ξεκουραστη. Γενικα δεν εχω κανενα παραπονο. Παραθέτω αυτό το ποστ ως υποστήριξη αυτής της επιλογής έναντι των άλλων δυο. Ούτε το J5 (lol) αλλά ούτε και το P8 lite δεν φτάνουν την ποιότητα, ταχύτητα και έξτρα του redmi 2 note. Με ελάχιστα δηλαδή παραπάνω παίρνεις τρομερά αναβαθμισμένη συσκευή. Το κυριότερο πλεονέκτημα της συσκευής είναι η 5.5" οθόνη ανάλυσης 1080P έναντι των 720p των άλλων δυο καθώς και η φωτεινότητα της για καταστάσεις μεγάλης ηλιοφάνειας. Από εκεί και έπειτα η συσκευή έχει κυριολεκτικά τα πάντα επάνω (εκτός από NFC). Ράδιο, IR blaster, δίκαρτο, υποδοχή κάρτας επέκτασης μνήμης, αποσπώμενη μπαταρία, πυξίδα τα πάντα όλα λέμε. Αν το μέγεθος δεν είναι μεγάλο πρόβλημα (μαζεμένο και λεπτό είναι για 5.5" αλλά και πάλι συσκευή 5.5" είναι) τότε σκέψου το σοβαρά να κοιτάξεις αυτό. Από Ευρώπη δεν υπάρχει συσκευή με τόσα πολλά και τέτοιας ποιότητας σε τέτοιο πακέτο. 1
kataramenos32 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Κακώς έχεις αυτή την αντίληψη. Ειδικά στα Xiaomi, τα παιδιά δίπλα κάνουν φοβερή δουλειά βοηθώντας τον κάθε αρχάριο. Η ελληνική ρομ είναι πολύ καλή και επιμέρους εφαρμογές που οι Κινέζοι δεν τις έχουν μεταφράσει, έρχεται ο mod Maddoctor και τις κάνει ελληνικές, ώστε να μπορούμε όλοι να τις χρησιμοποιήσουμε. Οι συσκευές Xiaomi είναι πολύ καλές ποιοτικά και σαν χαρακτηριστικά, οπότε γιατί να δίνεις παραπάνω!? Αδερφέ με παρεξήγησες εγώ για τα Samsung μιλούσα
newsformobiles Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Αδερφέ με παρεξήγησες εγώ για τα Samsung μιλούσαΓράψε λάθος τότε, συγνώμη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα