Luxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ενδιαφερομαι για αρωνια και αγριο μυρτιλο. Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω σε χαμηλη τιμη; Δε ξερω εαν ισχυει, αλλα η αρωνια λενε οτι βρισκετια στο νουμερο 1 της ORAC λιστας για τα φρουτα. Επισης διαβασα οτι αρωνια και αγριο μυρτιλο ( bilberry ) βοηθουν στην οραση. Εχω λιγο αστιγματισμο και υπερμετρωπια και λεω να δοκιμασω αυτη τη θεραπεια.
groot Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ενδιαφερομαι για αρωνια και αγριο μυρτιλο. Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω σε χαμηλη τιμη; Δε ξερω εαν ισχυει, αλλα η αρωνια λενε οτι βρισκετια στο νουμερο 1 της ORAC λιστας για τα φρουτα. Επισης διαβασα οτι αρωνια και αγριο μυρτιλο ( bilberry ) βοηθουν στην οραση. Εχω λιγο αστιγματισμο και υπερμετρωπια και λεω να δοκιμασω αυτη τη θεραπεια. Θα μπορούσες να μοιραστείς την θεραπεία; Εννοώ, τι είναι αυτή η θεραπεία με αρώνια και άγριο μύρτιλο;
idomeneas7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Φερνει το My Market και ειχα παρει μια φορα αρωνια απο περιεργεια. Παιζει να ειναι το πιο αθλιο φρουτο που εχω φαει (μαζι με τα φραγκοσυκα).
Luxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Το θεμα ειναι οτι ψαχνω απο παραγωγο να την αγορασω, για να βγει φθηνα. Εχω βρει και εγω με 10 ευρω το κιλο. Βεβαια βρηκα και εναν παραγωγο απο το Κιλκις που την δινει 2,5 ευρω το κιλο!!! Αλλα δε μπορει να την στειλει Αθηνα.
Titus_Labienus_secondo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Βρες μαρμελάδα από αρώνια ή κάτι παρόμοιο γιατί όπως είπε ο ιδομενέας δεν τρώγεται αυτό το πράμα όπως είναι.
Luxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Αποξηραμενη ισως ειναι καλυτερη; Θα μπορουσα να φτιαξω και εγω μονος μου μαρμελαδα, οπως φτιαχνω και τωρα μονο με φρουτα χωρις καθολου ζαχαρη και συντηρητικα. Βεβαια τις καταναλωνω μεσα σε 2 εβδομαδες. Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, ξερετε εαν οι αποξηραμενες σταφιδες περιεχουν καποιου ειδους λαδι για να ετοιμασθουν; Θυμαμαι σε κατι συσκευασιες που επαιρνα απο τον σκλαβενιτη στα συστατικα ελεγε : σταφιδες, ηλιελαιο! Πλεον παιρνω απο μαγαζι με αποξηραμενους καρπους. Αλλα δε ξερω εαν αυτοι εχουν ηλιελαιο ή οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα