flo1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Πόσο θόρυβο κάνει το κλιματιστικό σου και σε ενοχλεί τόσο; Είναι κρίμα αν το έχεις να πάει χαμένο... Δεν ειναι υπερβολικος ο θορυβος, απλα ξηραινει και το χωρο και σκεφτηκα αν υπηρχε καλυτερη λυση. 1
kaliakman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ηλεκτρικό υπόστρωμα... Αλλά έχει ένα αρνητικό.. Αν θέλεις το πρωί να σηκωθείς απλά δεν γίνεται
zio10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δεν ειναι υπερβολικος ο θορυβος, απλα ξηραινει και το χωρο και σκεφτηκα αν υπηρχε καλυτερη λυση. Έχει αναφερθεί εδώ και αλλού ότι με ένα δοχείο νερού κάτω από το κλιματιστικό λύνεται αυτό το πρόβλημα πάντως 1
kogba Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Πέτα τον Ιντέλ και βάλε AMD, θα με θυμηθείς, θα είσαι με το κοντομάνικο. Υ.Γ.: δεν άντεξα! Μην αρχίσετε τώρα πόλεμο, και οι δυο εταιρείες είναι πολύ καλές, με τα υπέρ και τα κατά τους αμφότερες.
ri3per Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά έχει κανείς, πάνελ υπερυθρης θέρμανσης να μας πει εντυπώσεις;
Dare-Devil Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Διαβασα και τα αλλα θεματα αλλα δεν εβγαλα ακρη. Θελω να αγορασω και εγω κατι για θερμανση δωματιου, εκτος απο κλιματιστικο (εχω κλιματιστικο, αλλα κανει θορυβο και θελω κατι αθορυβο). Μια θερμαστρα http://bit.ly/1XEHCK2σαν αυτη θα κανει δουλεια για να ζεστανει ενα χωρο ή θερμαινουν π.χ. μονο μεχρι 1 μετρο? Tα σύγχρονα κλιματιστικά (τελευταίας 6 ετίας ) δεν ακούγονται . Κοιμάσαι και δεν το ακούς . Αρκεί να ξέρεις τι αγοράζεις . Κλιματιστικά με 19-22 db θορυβο υπάρχουν πολλά και φθηνά .
HALF EVIL Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Διαβασα και τα αλλα θεματα αλλα δεν εβγαλα ακρη. Θελω να αγορασω και εγω κατι για θερμανση δωματιου, εκτος απο κλιματιστικο (εχω κλιματιστικο, αλλα κανει θορυβο και θελω κατι αθορυβο). Μια θερμαστρα http://bit.ly/1XEHCK2σαν αυτη θα κανει δουλεια για να ζεστανει ενα χωρο ή θερμαινουν π.χ. μονο μεχρι 1 μετρο? Μόλις την σβήσεις "κάηκες".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα