xpapias Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μισό λεπτάκι. Πήγες να ακυρώσεις ενα νούμερο που είχες βγάλει εσύ με ταυτότητα κανονικά και βγήκε άλλο όνομα; Και εσύ απλά είπες οκ και έφυγες; Κάτι δεν κολλάει εδώ, προσωπικά δε θα είχα φύγει μέχρι να έβγαζαν άκρη. Αυτό ακριβώς. Χθες ήταν Παρασκευή, ε; Αχα. Συνεχίστε. Ναι, είναι κι αυτό.
solution1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μήπως αγόρασες κανένα φοιτητικό πακέτο από πλανόδιο;
noFEARgr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 πηγαινε και στην εφορια μπορει να σου κλειδωσε και το ΑΦΜ . επισης πηγαινε και στο δημαρχειο της περιοχης σου μπορει να σου αλλαξε και το ονομα . another troll thread 2
saxos55 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Πάντως kudos on playing the long con (εγγραφή το '11) 1
>>Morpheus>> Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Πάντως kudos on playing the long con (εγγραφή το '11) Ναι, φυλαγε την παρθενια του για τη στιγμη! 2
telis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Αμ ο Άραβας πλήρωνε την γραμμή δεν βλέπω πρόβλημα
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Εγώ φαντάζομαι ότι το πήρε από κανά πλανόδιο ,μπερδεύτηκαν τα στοιχεία γιατί μπορεί ο πλανόδιος να είχε κάνει 10-20 αιτήσεις εκείνη την ημέρα, να έγραψε τις αιτήσεις μετά, να μπέρδεψε τα στοιχεία των πελατών με τα νούμερα . 1
xpapias Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Το χειρότερο θα είναι να σου έχει χακαρει και το Facebook. Μπρρρρ! Τρέμω στην ιδέα. 1
Kenny McCormick Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ισχύει αυτό ακριβώς που γράφουν τα παιδιά από πάνω κανένα χακάρισμα ή λάθος. Πλανόδιοι πηγαίνουν και ενεργοποιούν αριθμούς αβέρτα έτσι ώστε να μην χρειάζονται ταυτοποίηση αργότερα. (έχει συμβεί σε άτομο που ξέρω)
DonViho Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 δεν ειχα χρονο να το μελετησω μιας και δουλευα, στα κεντρικα θα παω. αν δε βρω ακρη αλλαχ ακμπαρ θα τους πω. εχω το κουτι , θα κριθουν ολα τη δευτερα
panos2171 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Αν όντως είναι σε άλλο όνομα τότε δε νομίζω να σε καίει και τόσο, εφόσον πάντα μιλάμε για καρτοκινητό. Όσο για τη συσκευή δε τη μπλόκαραν με το ΙΜΕΙ;
drake. Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Οταν θα πάς και αν δεν κανεις πλάκα.. όπως είπες έδωσες την ταυτότητα σου να τους πεις να ψάξουν στα αρχεία τους ποιός έχει αριθμό με τα στοιχεία σου (αν έχει κάποιος)δεν πρέπει να το αφήσεις έτσι,αν κάνει κάτι ο άλλος εσύ θα τρέχεις
xpapias Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μου αρέσει που καταλήξαμε στο σενάριο "τσουναμι". Στην καλύτερη σημαίνει οτι ο Μοχαμεντ έχει καρτα με στοιχεία Μάριος Παπαδόπουλος (λέμε τώρα) και το χρησιμοποιεί μαζί με τους κολλητούς του τζιχαντιστες. Στη χειρότερη ένα σωρό καρτοκινητά έχουν ιδιοκτήτες κουκουρουκου είτε επειδή εμπλεξαν τις γραμμές από το τεφτερι τους στην καταχώρηση είτε επειδή τα καρτοκινητα προεγκρινονται με ψευτικα/αλλα ονόματα. Και ο φίλος ακόμα ψύχραιμος. Να εχει γίνει λάθος και να του καταθέτει η Αλ Καιντα κρυφα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό ή μήπως του πληρώνουν και το κόκκινο δάνειο; http://www.insomnia.gr/topic/586909-παράξενο-μήνυμα-από-τραπεζα/
DonViho Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 αλλαχ ακμπαρ. τελος καλο ολα καλα . εχω πεθανει με τις απαντησεις. Πιστευω να μην σας κρατησα σε αγωνια χαχα. Λοιπον ξαναπηγα το πρωι , μιας και δεν ειχε πολυ δουλεια. Να μην τα πολυλογω, το νουμερο το ειχα παρει απο περιπτερο πριν 3 χρονια. Πηγα σε καταστημα να το δηλωσω, ο υπαλληλος μαλλον τον επαιζε και δεν μου εκανε δηλωση. 3 χρονια ειμαι με αλλα στοιχεια. Επικοινωνησα και με την εξυπηρετηση πελατων της κοσμοτε, και περασαν τα δικα μου στοιχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα