redhotstef Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Εψαχνα λιγο το Google play χτες και διαπιστωσα πως γινεται της πυτανας απο παιχνιδια, με ωραια και μη γραφικα, ρεαλιστικους και ατμοσφαιρικους ηχους, γενικως εχει τα παντα για ολα τα γουστα. Μαλιστα ξημερωσα με ενα παιχνιδι που εισαι μεσα σε σκοτεινο λαβυρυνθο και ελπιζεις να μην πετυχεις καποιο ζομπι/alien πχ. Απο το πρωτο μου κινητο, ποτε δεν ειχα σαν προαπαιτουμενο να παιζω και παιχνιδια σε αυτο. Τα πρωτα μου παιχνιδια τα επαιξα σε καποια προεγκατεστημενα που ειχε το νοκια 3510. Επειτα επιανα τον εαυτο μου να κατεβαζει παιχνιδια στην τετραγωνη ενγχρωμη οθονη της δευτερης συσκευης μου. Η τριτη συσκευη μου ητσν ευτυχως η δυστυχως Vodafone live οποτε δεν ειχα ποτε ολοκληρωμενα παιχνιδια να παιξω και το χομπι σταματησε. Τα δυο τελευταια χρονια ομως, οποτε ειχα στην κατοχη μου καποιο android, ποτε δεν μπηκα στο κοπο να κατεβασω παιχνιδια εστω και απλα. Μεχρι χτες.Εχω κατεβασει ενα σωρο και γενικως θελω να τα δοκιμασω ολα. Αλλα απ την αλλη δεν θελω να κολλησω μαζι τους, το κινητο μου το ηθελα παντα ακομα και για τα σημερινα δεδομενα για να τραβαω φωτογραφιες, να ακουω μουσικη, λιγο ιντερνετ για πληροφοριση και κλησεις. Να αρχισω να αναθεωρω;
dritan90 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 οχι γιατι του γ@@@@@ται η μπαταρια,και αν το χρειαζομαι μετα για google maps ριχνεις καντηλια
Pa0ki Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Έχω 30+ παιχνίδια αυτή τη στιγμή, τα περισσότερα μόνο χώρο πιάνουν 1
vsl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Εγώ παίζω φλάουτο στο κινητό και φτιάχνω και κανα δόντι άμα λάχει. 2
hliastsek Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Εγώ παίζω φλάουτο στο κινητό και φτιάχνω και κανα δόντι άμα λάχει. Το αλλο που κυνηγας πιανιστριες το εχεις κατεβασει? 2
vsl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Το αλλο που κυνηγας πιανιστριες το εχεις κατεβασει? Αυτό είναι για έμπειρους παίκτες, κάτσε να μάθω το φλάουτο πρώτα. 2
george200-13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ts αυτο το παιχνιδι που ανεφερες που εχει εναν λαβύρινθο και ζομπις πως το λενε γτ μου ακουγεται καλουτσικο
redhotstef Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ts αυτο το παιχνιδι που ανεφερες που εχει εναν λαβύρινθο και ζομπις πως το λενε γτ μου ακουγεται καλουτσικο Νicho.. Αλλα θελει να εισαι γρηγορος γιατι τα εφοδια αμυνας τελειωνουν γρηγορα και θελει να πληρωσεις για να εχεις πολλα. Παρομοια σαν αυτo υπαρχουν πολλα οπως doom style games
D4rkshadow Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 5 παιχνιδια με ερωτησεις εχω και αυτα τα εχω για οταν περιμενω σε ουρες για να περναει η ωρα,αλλιως δεν παιζω καθολου παιχνιδια στο κινητο.
NickTG Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Συνήθως έχω emulators μέσα. Πιο πολλά έχω στο tablet.
forgotten Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 μπα περισοτερο ασχολουμε με το 3ds gamer mode one
panos2171 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχω 2-3 μέσα για ώρα ανάγκης, σε περίπτωση που βρεθώ χωρίς internet. Γενικά όμως όχι, ρουφάνε τη μπαταρία για πλάκα. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2015 από panos2171
d_gkal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 σπανια να ασχοληθω. εχω μεσα κανα 2 3, αλλα δε παιζω. που και που κατεβαζω και κανα αλλο αλλα μετα απο λιγες μερες το σβηνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα