Angeln1ck Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Όπως αναφερω και στον τιτλο ειμαι προβληματισμενος με ποια καρτα γραφικων να αγορασω...δεν θα ειχα προβλημα στην επιλογη αμα ηθελα να εχω εικονα σε 1 οθονη αλλα τωρα θελω σε 3(Lg Flatron L1910p) ! Ο βασικος προβληματισμος μου ειναι τι ειναι καλυτερο; να εχει μεγαλυτερο memory-bus (256-bit αντι 128-bit) ή καλυτερες ταχυτητες μνημης και επεξεργαστη! Υ.Γ. Θελω να παιζω καποιο παιχνιδι και στις 3!
Occultist Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Όποια και να πάρεις, από αυτές που αναφέρεις, δεν πρόκειται να σε καλύψει για gaming σε 3 monitor - εκτός και αν σου αρέσει να παίζεις με όλα τα settings low ή εκτός και αν σε ενδιαφέρουν μόνο πολύ ελαφριά games (πχ. fifa ή LOL). Κοίτα σε πιο δυνατή κάρτα (για να μην πω σε CF/SLI, αλλά πες πως είναι υπερβολή, αφού είναι χαμηλής ανάλυσης οι οθόνες) ή κόψε τις 3 οθόνες 1
chrisde Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Από αυτές τις 2 θα έλεγα 380 αλλά στη θέση σου (που ήμουν γιατί και εγώ έχω 3 οθόνες) επέλεξα μια μεταχειρισμένη 290. Αυτή πιστεύω είναι το minimum για 3 monitor setup. Με κάποιες παραχωρήσεις θα είσαι οκ στα περισσότερα παιχνίδια.
Ailuros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Yπάρχει ενότητα για ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις