deadendkings Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα . Αποφάσισα να προχωρήσω σε αλλαγή κινητού μετά από 2 χρόνια και μετά από ψάξιμο κατέληξα στην συγκεκριμένη συσκευή .Δυστυχώς όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κριτικές από κατόχους για την συγκεκριμένη συσκευή αλλά εξαρχής ξεκίνησα την αναζήτηση μου με το σκεπτικό πως θέλω να αποκτήσω τηλέφωνο της συγκεκριμένης εταιρίας και τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 250 ευρώ . Το ερώτημα μου και εδώ θα ήθελα την συμβουλή σας είναι από που να το αποκτήσω . έχω τις εξής επιλογές . Στον Γερμανό το βρίσκω 229 . μετά σε μαγαζιά του σκρουτζ το έχουν 205 ( με όχι τόσο καλές κριτικές το κατάστημα οπότε επόμενη επιλογή από κάτω τα 212 ) .Μετά είδα bestprice να ξεκινάει στα 184-185 αλλα με προβληματίζει πως τα καταστήματα αυτά δεν ανήκουν στον σκρουτζ που εμπιστεύομαι αρκετά και τέλος είναι η επιλογή από κίνα που πχ vickmall το έχει στα 142 . Κλείνοντας να αναφέρω πως θα απέφευγα την επιλογή της Κίνας ( δεν την ξεγράφω ) λόγο του φόβου τελωνείου έστω και αν αυτός είναι ελάχιστος και γιατί μετά λογικά θα πρέπει να περάσω ρομ στην συσκευή αν το λέω και σωστά και ομολογώ είμαι άσχετος με αυτά . Εσείς από πού θα το αγοράζατε? Το ότι μπορώ να διαθέσω μέχρι 250 ευρώ και πχ ο Γερμανός το έχει 229 δεν λέει κάτι θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας αν τα 229 είναι πολλά για την συσκευή η είναι κοροϊδία. Αν θα περιμένατε μέχρι τις γιορτές μήπως πέσει η τιμή του η μέχρι πόσα θα δίνατε εσείς για το συγκεκριμένο κινητό για να κινηθώ αναλόγως . Συγνώμη προκαταβολικά για το μεγάλο μήνυμα και ευχαριστώ για πιθανές απαντήσεις - συμβουλές .
d_gkal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 μη πληρωσεις καπελο απο ελλαδα. παρτο απο κινα. ζητα ν σου περασουν ελληνικα, κλπ. αποστολη με απλο ταχυδρομειο για να μη πληρωσεις τελωνειο.
glix Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 μη πληρωσεις καπελο απο ελλαδα. παρτο απο κινα. ζητα ν σου περασουν ελληνικα, κλπ. αποστολη με απλο ταχυδρομειο για να μη πληρωσεις τελωνειο. Τωρα με CC δεν εχει αλλαξει κατι σε αυτο? Πριν 1-2-3 χρονια με απλο ταχυδρομειο κατα 99% δεν θα ειχε προβλημα , αλλα τωρα τι γινεται?
newsformobiles Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Τωρα με CC δεν εχει αλλαξει κατι σε αυτο? Πριν 1-2-3 χρονια με απλο ταχυδρομειο κατα 99% δεν θα ειχε προβλημα , αλλα τωρα τι γινεται?Τα ίδια. Η πιθανότητα είναι ελάχιστη. 100% εάν το πάρεις από eu αποθήκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα