Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Ειμαι 17 χρονων και πηγαίνω 3η λυκειου.Τον ιανουαριο κλεινω τα 18.Θα ηθελα να σπουδασω στην αμερικη,συγκεκριμενα στην ατλαντα στο Emory University κατι σχετικο με τις τεχνες.Διαβασα στο σιτε του πανεπιστημιου οτι οι μαθητες απο ολο το κοσμο μπορουν να διεκδικησουν μια θεση με υποτροφια στο πανεπιστημιο χωρις να πληρωσουν διδακτρα.Ξερτε αν ισχυει κατι τετοιο?Να συμπληρωσω εδω οτι το ετησιο εισοδημα των γονιων μου ειναι 22.000 ευρω το χρονο και ειχα διαβασει οτι αν το εισοδημα ειναι μεχρι 50.000 δολαρια,δηλαδη περιπου 52.000 ευρω το χρονο δικαιουσαι να φοιτησεις δωρεαν.Γνωριζει καποιος αν οντως ισχυει αυτο??Επισης ηθελα να ρωτησω τι βαθμο πρεπει να εχεις στο σχολειο.Θα πρεπει να τελειωσω και να παρω απολυτηριο και επειτα να κανω την αίτηση μου ή μπορω και με τους βαθμους μου απο την δευτερα λυκειου??Επειδη εχω ψαξει αρκετα και εχω μπερδευτει οποιος γνωριζει,μενει,σπουδαζει εκει ας με πληροφορησει για την ολη διαδιακασια που χρειαζεται γιατι δεν βγαζω ακρη..Τελος χρειαζεται διαβατηριο και γραμμα απο καθηγητες που να λεει τις δεξιοτητες σου κτλ..??παρακαλω ας βοηθησει καποιος!!!!!!!!! :-D  :-D  :-D  :-D  :huh: :huh:

Δημοσ.

Υποθετω πως ισχυει..κοπελα φιλου μου πηρε υποτροφια στο Haverford, στη Philadelphia περυσι.Τωρα για λεπτομερειες οσον αφορα εισοδημα και βαθμους δε ξερω..

• Moderators
Δημοσ.

οτι και να σου πουν εδω δεν εχει σημασια. Αυτα που εγραψες γραψτα σε ενα ωραιο e-mail και στειλτα στη σχολη

Δημοσ.

Διατυπώνεις τις απορίες σου στα αγγλικά και στέλνεις ένα e-mail στο πανεπιστήμιο και θα πάρεις τις πιο έγκυρες απαντήσεις!

*Με πρόλαβε ο απο πανω

Δημοσ.

$50.000 = 45.000euros.....

Eπισης αυτα τα ειδες πιστευω

http://apply.emory.edu/apply/international.php

http://apply.emory.edu/apply/scholars.php

ναι λαθος μου τα χρηματα κεκτημενη ταχυτητα..Εχω κοιταξει σε  αυτες τις σελιδες οπως και σε παρα πολλες αλλες αλλα δεν βγαζω ακρη..Εστειλα ενα email στο πανεπιστημιο και βλεπουμε :)

Υποθετω πως ισχυει..κοπελα φιλου μου πηρε υποτροφια στο Haverford, στη Philadelphia περυσι.Τωρα για λεπτομερειες οσον αφορα εισοδημα και βαθμους δε ξερω..

Ευχαριστω! Μακαρι να ηξερες περισσοτερα :P :)

οτι και να σου πουν εδω δεν εχει σημασια. Αυτα που εγραψες γραψτα σε ενα ωραιο e-mail και στειλτα στη σχολη

Διατυπώνεις τις απορίες σου στα αγγλικά και στέλνεις ένα e-mail στο πανεπιστήμιο και θα πάρεις τις πιο έγκυρες απαντήσεις!

*Με πρόλαβε ο απο πανω

Το εχω κανει αυτο και περιμενω απαντηση απλα ηθελα να δω αν ξερει και καποιος απο εδω που ισως εχει και προσωπικη εμπειρια θα με διευκολυνε αρκετα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...