Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Επειδη εχω κατι γάμους κτλ πρεπει να παρω κατι σακάκια,πουκάμισα κτλ

Επειδη λογω παιδιών και δουλειών δεν εχω άπλετο χρονο ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω ποικιλία και νορμαλ τιμές.

Mc Arthur?

Attica πανεπιστημίου;

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Επειδη εχω κατι γάμους κτλ πρεπει να παρω κατι σακάκια,πουκάμισα κτλ

Επειδη λογω παιδιών και δουλειών δεν εχω άπλετο χρονο ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω ποικιλία και νορμαλ τιμές.

Mc Arthur?

Attica πανεπιστημίου;

Φοβάμαι ότι στο Attica θα σου ακουμπήσουν τον πισινό. Για να μην σου πω "θα στον πιάσουν και με τα δυο χέρια". Ακριβές μάρκες σε τιμές-έκπληξη (για σένα η έκπληξη, όχι για τα καταστήματα).

Προσωπικά θα πήγαινα πρώτα σε Factory Outlet και μετά στο McArthur Glenn. Εκτός κι αν ξετρυπώσεις τίποτα outlets εταιρειών που ειδικεύονται σε ό,τι ψάχνεις - πχ ο Βαρδας εχει outlet στο Πικέρμι.

Αλλά πρώτα τα δυο που προανάφερα και με τη σειρά που τα ανάφερα.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον paredwse και προσθέτω Roberto Bertolucci με αντιπροσωπεία στην Πατησίων(στο ύψος της Κοδρικτώνος) και στοκάδικο στην Λένορμαν αν είσαι Αθήνα.

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον paredwse και προσθέτω Roberto Bertolucci με αντιπροσωπεία στην Πατησίων(στο ύψος της Κοδρικτώνος) και στοκάδικο στην Λένορμαν αν είσαι Αθήνα.

που ακριβως ειναι στην κοδρικτωνος και το στην λενορμαν ? ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Στην γωνία Πατησίων και Κοδρικτώνος(Κυψέλη) το ένα και Λένορμαν στο κομμάτι απο carrefour εως Κηφισό(δεν θυμάμαι ακριβές σημείο) το στοκάδικο.

Για ακριβές δίκτυο καταστημάτων, δες στο link:

http://www.stigmap.gr/search-berto-lucci-athina.php?keyword=Berto%20Lucci%20%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1&page=1&totalpages=2&total_recs=&page=0&totalpages=2&total_recs=

• Moderators
Δημοσ.

Το attica εχει οντως ακριβα brands, αλλα στις εκπτωσεις (που αρχιζουν σε 1 εβδομαδα μπδγ) εχει συνηθως καλα ποσοστα. Υπαρχει και ενα καταστημα επι της Πατησιων, πριν το Ιταλικο Ινστιτουτο (πηγαινοντας προς Ομονοια στο δεξι χερι), δε θυμαμαι καθολου ονομα, ειναι γωνιακο και εχει καλες τιμες στα ρουχα του. Το οποιο μαλιστα παλιοτερα ηταν επι της Σταδιου και μεταφερθηκε. Νομιζω εχει ιταλικο ονομα.

Δημοσ.

Και εγώ στην ίδια φάση ειμαι. Λένορμαν Berto Lucci και περιστέρι empoli outlet για Oxford..Γραβάτα πουκάμισο..

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι νεα "μοδα", αλλά με δεδομενο πως η αγορά έχει παει κατα διαολου τον τελευταίο καιρό, θα πονταρα σε καλες εκπτώσεις.

Δημοσ.

Το θέμα ειναι αν οντως κανουν εκπτωσεις η πας και σου λενε αυτο ειναι νεα παραλλαβη η οτι ξερεις εμεις δεν κανουμε εκπτωσεις..Γενικοτερα ειναι υποχρεωμενοι να κανουν εκπτωσεις?

• Moderators
Δημοσ.

Κανεις δεν ειναι υποχρεωμένος να κανει εκπτώσεις. Ειναι υποχρεωμένοι ομως αν κανουν να το αναγραφουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...