mr.boor Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα.. Θέλω να ρωτήσω αν έχει παραγγείλει κανείς από αυτό το site Site: www.yoox.com και αν είναι αξιόπιστο. Από ότι βλέπω στους τρόπους πληρωμής έχει και paypal. Αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει και πολλά. Ευχαριστώ.
moutsa Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Κορυφαίο κατάστημα 100% αξιόπιστο έχω ψωνίσει πολλες φορές στέλνει και με αντικαταβολή. Απλά ειναι λίγο ρίσκο με τα νούμερα αλλά σου δίνει την δυνατότητα επιστροφής σε περίπτωση που δεν σου ταιριάζει.
johnkal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Είχα πάρει και γω μερικές φορές πράγματα παλιότερα. Άριστο! Δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς.
MSSB Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχω ψωνίσει αλλά το "WOT" add-on του FF δίνει "Excellent" rating.
mr.boor Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ωραία. Ευχαριστώ παιδια. Αύριο λογικά θα γίνει η παραγγελία.
default Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Παρε κι απο μενα την επιβεβαιωση, εχω αγορασει πολλες φορες απο yoox και ειναι 100% αξιοπιστη (ειναι και παλια εταιρια). Επισης να ξερεις οτι η παραδοση τους ειναι συνηθως σφαιρα, σχεδον οτι εχω παραγγειλει σε 5-7 μερες ηταν παραδωμενο.
ZeusX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τι έγινε με την Αντικαταβολή στο Yoox; Πήγα να κάνω μία παραγγελία πριν λίγες μέρες και στη πληρωμή είχε μόνο πιστωτική κάρτα και Paypal και φυσικά έφαγα άκυρο και στα δύο, λόγω capital controls! Γιατί βγάλανε την δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή για την Ελλάδα; Ειδικά για εμάς που δεν μπορούμε να ψωνίσουμε από εξωτερικό με Ελληνικές κάρτες...
TyR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τι έγινε με την Αντικαταβολή στο Yoox; Πήγα να κάνω μία παραγγελία πριν λίγες μέρες και στη πληρωμή είχε μόνο πιστωτική κάρτα και Paypal και φυσικά έφαγα άκυρο και στα δύο, λόγω capital controls! Γιατί βγάλανε την δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή για την Ελλάδα; Ειδικά για εμάς που δεν μπορούμε να ψωνίσουμε από εξωτερικό με Ελληνικές κάρτες... Το συγκεκριμένο "κακό" το πήρα χαμπάρι στο τέλος του Οκτώβρη και τους έγραψα ένα mail. Η απάντησή τους ήταν πως απενεργοποιείται προσωρινά η πληρωμή με αντικαταβολή και ο λόγος έχει να κάνει καθαρά με την UPS και πως η ομάδα τους δουλεύει για να έχει μια λύση για το συγκεκριμένο θέμα το συντομότερο δυνατό.
ZeusX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ok τότε! Ελπίζω να λυθεί σύντομα το πρόβλημα με την UPS. Έχει πολλά και επώνυμα προϊόντα με σχετικά καλές τιμές το Yoox. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση...
karlito13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 απο τα καλυτερα site για αγορες ρουχων και οχι μονο.ψωνιζω απο το 2010 απο εκει,και προχθες εκανα μια παραγγελεια και πληρωσα με αντικαταβολη.
sahanaki4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Πολυ ευχαριαστημενος. Ολες οι αγορες εφτασαν γρηγορα. Η ποιοτητα των προιοντων πολυ καλη. Πολλες προσφορες καθιστουν πραγματα(με τιμη λιστας πολυ υψηλη) προσιτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα