Προς το περιεχόμενο

Προτότυπη ιδέα για ιστοσελίδα


pwn3d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Δεν είμαι ενεργό μέλος του φόρουμ αλλά έχω κάποιες σημαντικές ερωτήσεις και δυστηχώς δεν μπόρεσα να βρω καμία σίγουρη ή κατατοπιστική απάντηση. Δεν βρήκα κάποια άλλη κατηγορία πιο σχετική για τα ερωτήματά μου οπότε το ποστάρω εδώ και αν είναι αναγκαίο το μετακινείται.

 

Στο παρασύνθημα λοιπόν, έχω μία αρκετά προτότυπη ιδέα για ιστοσελίδα. Δεν υπάρχει καμία αντίστοιχη ιστοσελίδα αυτή τη στιγμή. Απευθύνεται σχεδόν σε όλο τον κόσμο που έχει σύνδεση στο ίντερνετ, ελάχιστες γνώσεις από διαδίκτυο και 1-2 ευρώ σε ηλεκτρονική μορφή. Ξέρω ότι αν δεν υλοποιήσεις κάτι δεν αξίζει τίποτα. Το πρόβλημα είναι ότι οι γνώσεις μου είναι πολύ λιγότερες σε σχέση με αυτές που απαιτεί το project, το budget μου είναι αρκετά περιορισμένο(max 1000euro), αλλιώς θα το είχα ήδη αναθέση σε κάποια εταιρία. Το πρόβλημα μου είναι πως θα καταφέρω να υλοποιήσω την ιδέα μου,  α) χώρις να μου την κλέψουν(αν όντως αξίζει) , β) πως θα μάθω αν αξίζει να το προσπαθήσω με οποιοδήποτε μέσο διαθέτω , γ)πως θα μπορούσα να βρω συνεργάτες, συνιδρυτές χωρίς χρηματικές απολαβές μέχρι να τεθεί σε λειτουργία και να αρχίσουν τα πρώτα έσοδα. Αυτά είναι τα βασικότερα ερωτήματά μου, το ξέρω ότι μάλλον ζητάω πολλά αλλά ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος, δεν έχω πολλές εμπειρίες γενικά επειδή είμαι 21 και προπαντός δεν έχω αρκετά χρήματα όπως προανέφερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και θα εκτιμήσω όλες τις απαντήσεις θετικές ή αρνητικές.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα. Μου αρέσουν οι ιδέες που έχουν νέοι άνθρωποι. Δεν είμαι SEOτζής αλλά μια γνώμη μπορώ να την πω. Αν θέλεις στείλε μου ΠΜ για περισσότερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...