Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πααιδιά έχω τον επεξεργαστη Intel® Pentium® Dual CPU E2160 στα 1.8 Ghz και τροφοδοτικο το : switching power supplylase model:atx- 450w
και καρτα γραφικων Nvidia geforce gt 630 2gb γινεται να κανω overclock τον CPU???

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πααιδιά έχω τον επεξεργαστη Intel® Pentium® Dual CPU E2160 στα 1.8 Ghz και τροφοδοτικο το : switching power supplylase model:atx- 450w
και καρτα γραφικων Nvidia geforce gt 630 2gb αν παρω τα εξης http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/420%20Watt|EVGA%20430W-%20%28%20100-W1-0430-KR%20%29

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&LH_BIN=1&_nkw=xeon%20X5460%20-fan%20-heatsink%20-heatsinks%20-adapter%20-adapters&LH_PrefLoc=2&_sop=15&rmvSB=true

http://www.e-shop.gr/ram-crucial-bls2cp4g3d1609ds1s00-ballistix-sport-8gb-2x4gb-ddr3-pc3-12800-1600mhz-dual-kit-p-PER.554345

Θα το σηκονει το φιφα 16 στα high??????

Δημοσ.

Nαι άνετα!

Και να αλλάξεις φίλο

Φίλε ενας στο φβ μου ειπε οτι: θα ηταν καλο να βαλω amd και μου ειπε και αυτο: Καλα αμα θες παρτον αλλα για 25 ευρω μην περημαινεις πολλα παργματα θα σερνεται καλυτερος ειναι ο Pentium εγω σου προτεινω να παρεις amd απο κει και περα κανε οτι θες ευχομαι να μην κανεις λαθος και να επιλεξεις σωστα και οτι το φιφα 16 δν θα το παιζει ...

Του λώκου τα εννιάμερα.
  • Like 2
Δημοσ.

Σιγουρα γτ λεει οτι 25 ευρω ειναι χαλια αα και κατι αλλο θα μπορω να κανω και youtubing

Επειδή είναι άχρηστος και δεν ξέρει τι του γίνεται, δεν θα τον ακούς.

Αμα τον πληρώσει 100 ευρώ θα είναι καλύτερος?

Ακους εκεί πάρε AMD για single core παιχνίδι... :-(

Δες την υπογραφή μου. Σχεδόν ίδιος επεξεργαστής και 5-6 φορές δυνατότερες κάρτες.

Στην τελική αν δεν σου κάνει στον αγοράζω για 25 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Για το goutube όχι...

Για youtube ναι.

Μην ρωτήσεις κάτι άλλο, αγόρασέ τον και αν δεν σου κάνει στον παίρνω εγώ. Σου δίνω τα 25 ευρώ πίσω...

Δημοσ.

Ακους εκεί πάρε AMD για single core παιχνίδι... :-(

Είναι αρκετά multithreaded το fifa 16,όχι ότι αλλάζει κάτι, απλά λέω.

Αυτο του ελεγα για goutube ειναι καλος record δηλαδη;;;

Με την gtx630 μπορείς να κάνεις εγγραφή με nvenc,μέσου vga δηλαδή αντί να ζορίζεται ο επεξεργαστής.
  • Like 1
Δημοσ.

Είναι αρκετά multithreaded το fifa 16,όχι ότι αλλάζει κάτι, απλά λέω.

Δεν το γνώριζα, πορτ του λώκου πίστευα είναι. ;)

Αλλά και πάλι με 25 ευρώ γμτ τι άλλο να βρει?

Δημοσ.

Δεν το γνώριζα, πορτ του λώκου πίστευα είναι. ;)

Και καλά πίστευες,αλλά δεν αλλάζει κάτι αυτό,τέλη 2015 έχουμε ακόμα και τα του κόλου παιχνίδια/πορτ έχουν αρκετά νήματα.

Το fifa16 έχει 3 απαιτητικά νήματα και ένα κάρο δευτερεύοντα απλά δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις σαν παιχνίδι.

Οκ χαχαχα και τι ειναι το multithreaded?

Παλιά τα παιχνίδια γράφονταν μονοκόμματα και μπορούσαν να τρέξουν μόνο σε έναν πυρήνα,άλλωστε τότε μόνο επεξεργαστές με έναν πυρήνα υπήρχαν,εδώ και πολλά χρόνια το κάθε τι σε ένα παιχνίδι που μπορεί να τρέξει ξεχωριστά γράφεται και ξεχωριστά και τρέχει σαν νήμα που αν χρειάζεται τρέχει σε άλλον πυρήνα,έτσι ποια δεν αναγκάζεσαι να έχεις πολύ γρήγορο πυρήνα και μπορείς να την βγάλεις και με αρκετά αργούς πυρήνες αρκεί να έχεις αρκετούς.

Αυτό ισχύει για μεγάλο μέρος των παιχνιδιών αν και πάντα υπάρχουν περιπτώσεις,ολόκληρες κατηγορίες παιχνιδιών, που απλά δεν μπορεί να γίνει αυτό το πράγμα και συνεχίζουν να τρέχουν σε έναν πυρήνα(κάνουν και ελάχιστα πράγματα σε άλλους πυρήνες αλλά είναι αμελητέα)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...