zio10 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Για να πάει καλά η συγκατοίκηση μάλλον πρέπει να κάνει ο καθένας αυτό που κάνει καλύτερα. Π.χ. εγώ έχω αναλάβει ό,τι έχει σχέση με τα ρούχα αλλά και σκούπισμα/σφουγγάρισμα και εκείνος έχει αναλάβει το μαγείρεμα, ξεσκόνισμα και μαστορέματα κυρίως. Γιατί να πρέπει δλδ να είμαι καλή στο μαγείρεμα για να μπορώ να μένω σε δικό μου σπίτι; Προσωπικά επιβιώνω και με τα ελάχιστα πράματα που μπορώ να μαγειρέψω οπότε κλάιν, δεν με ενδιαφέρει/αρέσει να μάθω να μαγειρεύω κάτι παραπάνω. Εκείνος όμως που θέλει ποικιλία στις γεύσεις και απολαμβάνει την διαδικασία του μαγειρέματος το έχει αναλάβει και γουστάρει. Ας μην του στερήσω την χαρά. Τυχερή είσαι, σκέψου να μην μαγείρευε κι αυτός...
*nenya* Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ε και να μην μαγείρευε θα κάναμε μαζί τα πολύ απλά φαγητά και το μενου θα ήταν μικρό και επαναλαμβανόμενο. So? Πάλι θα ζούσαμε. My point is, σιγά ρε παιδιά με την μαγειρική. Λες και είναι το Α και το Ω. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο άλλος να σέβεται τον προσωπικό μου χώρο και χρόνο και να μην μου γκρινιάζει όταν θέλω να παίξω ή να βγω με τους φίλους μου. Να είναι ήρεμη δηλαδή η συμβίωση και με αμοιβαίο σεβασμό. Και τα άλλα τα βρίσκουμε σιγά σιγά. 2
DDevil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Για να πάει καλά η συγκατοίκηση μάλλον πρέπει να κάνει ο καθένας αυτό που κάνει καλύτερα. Π.χ. εγώ έχω αναλάβει ό,τι έχει σχέση με τα ρούχα αλλά και σκούπισμα/σφουγγάρισμα και εκείνος έχει αναλάβει το μαγείρεμα, ξεσκόνισμα και μαστορέματα κυρίως. Γιατί να πρέπει δλδ να είμαι καλή στο μαγείρεμα για να μπορώ να μένω σε δικό μου σπίτι; Προσωπικά επιβιώνω και με τα ελάχιστα πράματα που μπορώ να μαγειρέψω οπότε κλάιν, δεν με ενδιαφέρει/αρέσει να μάθω να μαγειρεύω κάτι παραπάνω. Εκείνος όμως που θέλει ποικιλία στις γεύσεις και απολαμβάνει την διαδικασία του μαγειρέματος το έχει αναλάβει και γουστάρει. Ας μην του στερήσω την χαρά. Αμα κάποιος ειναι καλος μονο στο σέξ τι γινεται? 1
*nenya* Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχω γνωρίσει ποτέ άνθρωπο που να είναι καλός ΜΟΝΟ σε αυτό. Τί να σου πω. Σίγουρα δεν θα συγκατοικούσα με άτομο τόσο μονόπλευρο ας το πούμε. λολ ούτε συζητήσεις δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τραβηγμένο το σενάριό σου
zio10 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ε και να μην μαγείρευε θα κάναμε μαζί τα πολύ απλά φαγητά και το μενου θα ήταν μικρό και επαναλαμβανόμενο. So? Πάλι θα ζούσαμε. My point is, σιγά ρε παιδιά με την μαγειρική. Λες και είναι το Α και το Ω. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο άλλος να σέβεται τον προσωπικό μου χώρο και χρόνο και να μην μου γκρινιάζει όταν θέλω να παίξω ή να βγω με τους φίλους μου. Να είναι ήρεμη δηλαδή η συμβίωση και με αμοιβαίο σεβασμό. Και τα άλλα τα βρίσκουμε σιγά σιγά. Μην το λες, δεν είναι τόσο απλό. Δημιουργεί γκρίνια γιατί είναι κάτι μόνιμο. Στην αρχή που γουστάρεις πιο πολύ δεν σε πειράζει αλλά μετά (μπορεί να) είναι πρόβλημα Αμα κάποιος ειναι καλος μονο στο σέξ τι γινεται? θα έκανε ότι αλλάζει και καμιά λάμπα οπότε θα έλεγε ότι έχει αναλάβει και τα μαστορέματα 2
ScorpioX777 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Για να πάει καλά η συγκατοίκηση μάλλον πρέπει να κάνει ο καθένας αυτό που κάνει καλύτερα. Π.χ. εγώ έχω αναλάβει ό,τι έχει σχέση με τα ρούχα αλλά και σκούπισμα/σφουγγάρισμα και εκείνος έχει αναλάβει το μαγείρεμα, ξεσκόνισμα και μαστορέματα κυρίως. Γιατί να πρέπει δλδ να είμαι καλή στο μαγείρεμα για να μπορώ να μένω σε δικό μου σπίτι; Προσωπικά επιβιώνω και με τα ελάχιστα πράματα που μπορώ να μαγειρέψω οπότε κλάιν, δεν με ενδιαφέρει/αρέσει να μάθω να μαγειρεύω κάτι παραπάνω. Εκείνος όμως που θέλει ποικιλία στις γεύσεις και απολαμβάνει την διαδικασία του μαγειρέματος το έχει αναλάβει και γουστάρει. Ας μην του στερήσω την χαρά. Να κοιταξεις να μην ξεφυγει το 50-50 μοιρασμα στις εργασιες και θιχτει ο φεμινισμος σου.Σημερινες γυναικες γιαυτο εχει γεμισει ο τοπος διαζυγια και παιδια χωρισμενων.
idomeneas7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Γιατι μου την πεσατε ολες οταν ειπα για μαγειρεμα και καθαρισμα.Εμεις οι αντρες αγαπαμε με το στομαχι. 'Αλλο αγαπάω να τρώω και άλλο έχω πρωταρχικό κριτήριο στην επιλογή συντρόφου το αν μαγειρεύει και καθαρίζει καλά. Αν ηταν ετσι κι εμεις θα ψαχναμε πρώτα να ειναι καλος μαστορας.
bluesattack Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μην το λες, δεν είναι τόσο απλό. Δημιουργεί γκρίνια γιατί είναι κάτι μόνιμο. Στην αρχή που γουστάρεις πιο πολύ δεν σε πειράζει αλλά μετά (μπορεί να) είναι πρόβλημα Ετσι zio κρατα αμυνα. Γιατι αλλιως... 1
zio10 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ακούγεται συντηρητικό ή οπισθοδρομικό ή δεν ξέρω πως αλλιώς αλλά δεν κρατιέται εύκολα σπίτι αν η γυναίκα δεν μπορεί ή δεν θέλει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού
Jethro Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Φαλλοκράτη ! ουυ 666 Ακούγεται συντηρητικό ή οπισθοδρομικό ή δεν ξέρω πως αλλιώς αλλά δεν κρατιέται εύκολα σπίτι αν η γυναίκα δεν μπορεί ή δεν θέλει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού 1
zio10 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Φαλλοκράτη ! ουυ 666 Ξέρω ότι θα διαφωνήσουν αρκετοί και αρκετές πιο πολύ αλλά έτσι είναι. Τα προβλήματα έτσι κι αλλιώς διογκώνονται με την καθημερινή τριβή με τον άλλον οπότε ένα τέτοιο θέμα συστηματικά μπορεί να γίνει πολύ σοβαρό και να φτάσεις μέχρι και τον χωρισμό.
sadako-san Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το πρωτο που κοιτας σε μια γυναικα ειναι αν μαγειρευει καλα και ειναι καθαρη.Αλλο γκομενα και αλλο γυναικα. ανετααααα, να ειχες μονο και ενα δωματιο με τουαλετα να βαζεις γκομενιτσες...με χιλια πισω στην μαμα Είχε αλλες αρετες και οχι δεν το κοιταξα να πω. Ειναι λιγο στερεοτυπο αν και για την ηλικια της κακως που δεν ηξερε (29). Ενω εγω μιλαμε σεφ ειμαι εκ γενετης, βοηθησε οτι απο μικρος εμενα μονος μου. Να κοιταξεις να μην ξεφυγει το 50-50 μοιρασμα στις εργασιες και θιχτει ο φεμινισμος σου.Σημερινες γυναικες γιαυτο εχει γεμισει ο τοπος διαζυγια και παιδια χωρισμενων. Ακούγεται συντηρητικό ή οπισθοδρομικό ή δεν ξέρω πως αλλιώς αλλά δεν κρατιέται εύκολα σπίτι αν η γυναίκα δεν μπορεί ή δεν θέλει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού Νένυα, λυπάμαι που αποπήρα το όνειρό σου τις προάλλες. Έφυγες για Νορβηγία ΧΘΕΣ. (πάρε και τον καλό σου μαζί) 2
zio10 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Νένυα, λυπάμαι που αποπήρα το όνειρό σου τις προάλλες. Έφυγες για Νορβηγία ΧΘΕΣ. (πάρε και τον καλό σου μαζί) Εκεί ποιος καθαρίζει;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις