Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως στο καθαρισμα μπορουμε να κανουμε μια μικρη παραχωρηση .Γιατι οσο να ναι ειναι τα καλωδια του υπολογιστη, του hc,θελουν ντελικατο χερι αυτα  :-D

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μην το λες, δεν είναι τόσο απλό. Δημιουργεί γκρίνια γιατί είναι κάτι μόνιμο. Στην αρχή που γουστάρεις πιο πολύ δεν σε πειράζει αλλά μετά (μπορεί να) είναι πρόβλημα

θα έκανε ότι αλλάζει και καμιά λάμπα οπότε θα έλεγε ότι έχει αναλάβει και τα μαστορέματα :P

Πάντως μεγάλη υποθεση να γυριζεις σπιτι απο τη δουλεια και να έχεις έτοιμο φαγητό να σε περιμένει ...... γυριζω σπιτι κατα τις 3 και μισή με 4 τρώω κοιμάμαι και 1 ώρα μετά κυριλέεεε

Δημοσ.

Πάντως μεγάλη υποθεση να γυριζεις σπιτι απο τη δουλεια και να έχεις έτοιμο φαγητό να σε περιμένει ...... γυριζω σπιτι κατα τις 3 και μισή με 4 τρώω κοιμάμαι και 1 ώρα μετά κυριλέεεε

Έχεις μαγειρέψει απ' την προηγούμενη ε; :P:D

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις μαγειρέψει απ' την προηγούμενη ε; :P :D

Όχι. πΑΙΡΝΩ Απο μια τοπική ταβέρνα που κάνει και μαγειρευτο το δινει 5 ευρώ με σαλάτα

έχω και την μάνα που μου φτιάχνει

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει ωραιοτερο πραγμα απο το να περιποιησε τον ανθρωπο που γουσταρεις/αγαπας?? Γιατι τα μετραμε ολα με την μεζουρα στις σχεσεις δεν το καταλαβαινω..τοσα εγω-τοσα εσυ. 

• Like 7
Δημοσ.

εμένα η δικιά μου μαγειρεύει super είναι το hobby της, αλλά την αφήνω να μαγειρεύει πολύ σπάνια για μένα. Ποτέ δεν μου άρεσε να μου μαγειρεύουν να με νταντέβουν να μου φέρνουν πράματα κτλ. Μου την σπάει. Ότι αφορά εμένα θέλω να το κάνω εγώ. 

Για το καθάρισμα πάλι προτιμώ να καθαρίζω μόνος αλλά αν υπάρχει (που θα υπάρχει) κλάψα ότι το καθάρισμα δεν φτάνει τα υψηλά στάνταρ καθαριότητας του άλλου, το η σκούπα και η σφουγγαρίστρα είναι δίπλα, be my guest. Φυσικά ανέχομαι πολύ περισσότερη βρώμα από μια γυναίκα αλλά όχι τίποτα σπουδαίο. 

Φυσικά αυτά είναι subject to change αν κάνω ποτέ παιδιά κτλ. Αν δουλεύουν και οι 2 θα παίζει οικιακή βοήθεια. Αν δουλεύει μόνο ο ένας ο άλλος θα κάνει τα πάντα όσον αφορά τα παιδιά. Απλά πράματα. 

Δημοσ.

Υπαρχει ωραιοτερο πραγμα απο το να περιποιησε τον ανθρωπο που γουσταρεις/αγαπας?? Γιατι τα μετραμε ολα με την μεζουρα στις σχεσεις δεν το καταλαβαινω..τοσα εγω-τοσα εσυ. 

Γιατι έχουμε γεμισει καραεγωίσταρους εγω ειχα μια πρωην που μολις μια μέρα δεν μπορεσα να πάμε εκδρομη τσατιστηκε και μαλλον το έλαβε σαν εισαι 29 χρονων δουλευεις και δεν μπορεις να μου προσφέρεις αυτο... τι να σε κάνω.... μη ψαχνεις να βρεις υπάρχει αρκετος κοσμος με παραλογη συμπεριφορα

• Like 1
Δημοσ.

Εγω οταν ανοιξα επιτελους το στομα μου που ηταν περα βρεχει στο να προσφερει, με χωρισε.

Πλακα με κανεις ?

Μια σχεση πρεπει να ειναι στο 50 - 50, αν εσυ προσφερεις και ο αλλος το ελαχιστο δυνατο ε αρχιζεις και βλεπεις οτι κατι δεν παει καλα.

Οποτε ναι εστω και υποσυνείδητα τα μετρας

• Like 2
Δημοσ.

Να κοιταξεις να μην ξεφυγει το 50-50 μοιρασμα στις εργασιες και θιχτει ο φεμινισμος σου.Σημερινες γυναικες γιαυτο εχει γεμισει ο τοπος διαζυγια και παιδια χωρισμενων.

:huh:  ε;

Έι! Εγώ δεν σ'έβρισα! Ακούς εκεί θα μας πουν και φεμινίστριες! Ό,τι νά'ναι.

Και δεν ανέφερα πουθενά ότι θέλω 50-50 μοίρασμα. Απλά θέλω μοίρασμα δίκαιο όσο γίνεται. Δημοκρατικά πράματα. Σε ένα σπίτι που ζουν δύο άτομα, αυτά τα δύο άτομα θα κάνουν τις δουλειές, όχι ο ένας μόνο. Είπαμε, να κάνει ο καθένας τις δουλειές που γουστάρει περισσότερο. Λέω κάτι τόσο περίεργο τρομακτικό και εξωπραγματικό ρε παιδιά;;;;;

Οκ, δεκτόν ότι μερικοί έχετε μάθει αλλιώς, αλλά εγώ στην δική μου συγκατοίκηση βλέπω ότι δουλεύει μια χαρά ο τρόπος που σας περιγράφω. [φυσικά δεν θα σας πω τί να κάνετε στα δικά σας σπίτια, your house your rules]

• Like 1
Δημοσ.

Εγω οταν ανοιξα επιτελος το στομα μου που ηταν περα βρεχει στο να προσφερει, με χωρισε.

Πλακα με κανεις ?

Μια σχεση πρεπει να ειναι στο 50 - 50, αν εσυ προσφερεις και ο αλλος το ελαχιστο δυνατο ε αρχιζεις και βλεπεις οτι κατι δεν παει καλα.

Οποτε ναι εστω και υποσυνείδητα τα μετρας

Για αυτο και εγω δεν εκανα τα πάντα για να πάμε εκδρομη εκεινη τη μέρα ηθελα να δω πως το βλέπει ειναι υπομονετική ή στη πρωτη δυσκολια θα μου αρχισει τα δικα της? τελικα αποδειχθηκε τέτοιο στυλ και καλυτερα που αραιωσε δεν τσακωθηκαμε βεβαια γιατι βαριεμαι και τους τσακωμους αλλα καλυτερα καποια πραγματα να τα λες απο την αρχη. Μην υποκρινεσαι ή κρυβεσαι

Δημοσ.

Βλέπω έχετε πέσει σε ωραίες περιπτώσεις γυναικών ε!

Να φέρω ποπκόρν!

Εγω προσωπικα χέστηκα ηδη έχω βρει αλλη περιπτωση....

• Like 1
Δημοσ.

Εγω οταν ανοιξα επιτελος το στομα μου που ηταν περα βρεχει στο να προσφερει, με χωρισε.

Πάντως αγοράκια να το ανοίγετε νωρίς το στοματάκι σας. Μην περιμένετε η άλλη να μυρίσει τα νύχια της για το τι σας ενοχλεί, ουτε να γίνει η Πυθία και να το κόψει από μόνη της ξαφνικά. Αν και υποψιάζομαι οτι οι μισοί (τουλάχιστον) δεν μιλάνε γιατί φοβούνται μην χάσουν το regular sex (όχι εσύ προσωπικά Jethro).

• Like 1
Δημοσ.

Να φέρω ποπκόρν!

Σαν τους άντρες που έχει πέσει η stavi δεν είναι! :P :D

• Like 8
Δημοσ.

Ανελαβα πληρη κοστος, συντηρηση, παγια σπιτιου, ιατρικη περιθαλψη εκεινης και οικογενεια της

Σκυλια σκατα φατα, εκδρομες, ταξιδια τα παντα ολα. Μετα απο δυο χρονια ανοιγω το στομα μου γιατι πλησιαζαμε για το επομενο βημα, χωρισαμε λογω οτι μιλησα και μετα απο 1,5 μηνα με αλλον ο ορισμος του γκαζμα ο τυπος.

Οποτε ναι οταν προσφερει ο αλλος σημαινει οτι επενδυει κιολας στη σχεση και δεν μαλακιζεται με το ελαχιστο δυνατο κοστος απλα ισα ισα για να ειστε μαζι.

Δεν μπορεις να δεις μια σχεση σοβαρα οταν βλεπεις ο αλλος οτι δεν επενδυει στο "εμεις"

Να φέρω ποπκόρν!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...