Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην παμε στο αλλο ακρο της αδιαφοριας..εννοειται και οι δυο πρεπει να προσφερουν. Την μεζουρα δεν καταλαβαινω..Δεν ειναι αριθμητικη ο ερωτας ρε παιδια , ουτε μαγαζι. 

Δεν το εννουν κυριολεκτικα το 50-50.

Αυτο που εννοουν ειναι οτι δεν μπορει η πλαστιγγα να γερνει πολυ προς τη μια η την αλλη μερια γιατι αργα η γρηγορα αυτος που προσφερει τα περισσοτερα θα κουραστει να το κανει.

Η τουλαχιστον να μην νιωθει κανεις απο τους δυο οτι η πλαστιγγα γερνει υπερβολικα. Ενα θεμα ειναι ομως οτι καθως ειναι αρκετα υποκειμενικο το τι προσφερεις και τι παιρνεις πιστευω οτι ειναι δυνατον να θεωρουν και οι δυο ταυτοχρονα οτι προσφερουν παραπανω απο τον αλλον η οτι καποιος να προσφερει πολυ λιγοτερα και να θεωρει οτι προσφερει ισαξια.

Γι αυτο πρεπει να συζητουνται τετοια θεματα ωστε να αποφευγονται παρεξηγησεις. Δεν ειναι θεμα μεζουρας.

• Like 1
  • Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

να σε κλωνοποιήσουμε γρήγορα φέρτε μία μπατονέτα να του πάρουμε dna :P

csi las vegas ?  :-D

Απλά θέλω μοίρασμα δίκαιο όσο γίνεται. Δημοκρατικά πράματα. Σε ένα σπίτι που ζουν δύο άτομα, αυτά τα δύο άτομα θα κάνουν τις δουλειές, όχι ο ένας μόνο. 

:-D

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά, ωραίο δεν θά'ταν να κρατήσουμε αυτό το θρεντ για να δίνουμε και tips επιβίωσης σε συγκατοίκηση;

Μηπως να γινει τιπς αποφυγης της συγκατοικησης?:P

Δημοσ.

Αφηστε την συγκατοικηση και πρασινα αλογα.Να της αρραβωνιαζεσται τις κοπελες θα σας βλεπουν και με αλλο ματι αν φορανε βερα.Εγω ειχα αρραβωνιαστει 3 φορες.

• Like 1
Δημοσ.

Που ορκιζόμαστε?? Και που ωφελεί ??

Την χρησιμότητα του νομίζω την κατάλαβες εσύ καλύτερα από όλους που το έκανες 3φορές!

• Like 6
Δημοσ.

Μηπως να γινει τιπς αποφυγης της συγκατοικησης? :P

Έλα ρε συ!!! Και όμως, αν πετύχει η συνταγή είναι μια χαρά τελικά η συγκατοίκηση!

• Like 1
Δημοσ.

Που ορκιζόμαστε?? Και που ωφελεί ??

Την χρησιμότητα του νομίζω την κατάλαβες εσύ καλύτερα από όλους που το έκανες 3φορές!

O Σκορπιός είναι παραδοσιακός τύπος και κολώνα του σπιτιού, την θέλει δούλα και κυρά τη νύφη. Για αυτό φοράει κοστούμι, του πετάνε τη στάμνα από το μπαλκόνι, ανεβαίνει πάνω και ζητάει το χέρι της κορασίδος από τον πεθερό, κάνει αρραβώνα για να μην είναι σπιτωμένος προικοθήρας και όταν βαρεθεί πάει για ένα πακέτο τσιγάρα.

• Like 1
Δημοσ.

O Σκορπιός είναι παραδοσιακός τύπος και κολώνα του σπιτιού, την θέλει δούλα και κυρά τη νύφη. Για αυτό φοράει κοστούμι, του πετάνε τη στάμνα από το μπαλκόνι, ανεβαίνει πάνω και ζητάει το χέρι της κορασίδος από τον πεθερό, κάνει αρραβώνα για να μην είναι σπιτωμένος προικοθήρας και όταν βαρεθεί πάει για ένα πακέτο τσιγάρα.

Μεχρι την σταμνα καλα τα πηγες μου το χαλασες ομως με το προικοθηρας και τα τσιγαρα. B)

Δημοσ.

Αφηστε την συγκατοικηση και πρασινα αλογα.Να της αρραβωνιαζεσται τις κοπελες θα σας βλεπουν και με αλλο ματι αν φορανε βερα.Εγω ειχα αρραβωνιαστει 3 φορες.

Και τι κέρδισες που αρραβωνιάστηκες τρείς φορές; Αν δεν σκέφτεστε πολύ σοβαρά για γάμο ο αρραβώνας είναι παντελώς άχρηστος.

Δημοσ.

Και τι κέρδισες που αρραβωνιάστηκες τρείς φορές; Αν δεν σκέφτεστε πολύ σοβαρά για γάμο ο αρραβώνας είναι παντελώς άχρηστος.

Ειπαμε ειναι υποσχεση γαμου,οποτε οταν αρραβωνιαζεσαι σκεφτεσαι τον γαμο.

Δημοσ.

Που ορκιζόμαστε?? 

Στο κεντρο. Μετα παιρνεις και οπλο.

Και σοβαρα να το σκεφτεσαι παλι αχρηστος ειναι.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...