Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<br><p>ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι προσωπικό που το έχω απορία;</p>

<p> </p>

<p>γιατί κάθεστε πολλή ώρα στην τουαλέτα;</p>

<p> </p>

<p>για να σας έρθει πρέπει να περιμένετε ή έρχεται απο νωρίς απλά  μετά κάθεστε να χαλαρώσετε;</p>

Ε τί να κάνουμε βρε κοπελιά, δεν μας έρχεται σε όλους σε 1'. Άλλοι θέλουν 5', άλλοι 15' και άλλοι 60'. Το ταίρι πρέπει να το σεβαστεί αυτό. Το χέσιμο είναι πραμα ιερό. Και μην ξεχνάμε ότι μερικές απίστευτα καλές ιδέες έρχονται στην τουαλέτα!

• Like 3
  • Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ε τί να κάνουμε βρε κοπελιά, δεν μας έρχεται σε όλους σε 1'. Άλλοι θέλουν 5', άλλοι 15' και άλλοι 60'. Το ταίρι πρέπει να το σεβαστεί αυτό. Το χέσιμο είναι πραμα ιερό. Και μην ξεχνάμε ότι μερικές απίστευτα καλές ιδέες έρχονται στην τουαλέτα!

Να τρως περισσότερες φυτικές ίνες και να κόψεις το κρέας

:devil:  :devil:  :devil: 

• Like 4
Δημοσ.

Αντε, τυχερουληδες θα σας πως και γω πως τη περναω.

Λοιπον, καταρχην ειμαι απο τα ατομα που τους αρεσει να περιποιουνται τον άλλο με το φαϊ και ΜΟΝΟ με το φαι. Δε θα του φερω δλδ και παντοφλες οταν ερθει, αλλά το αγαπημενο του φαγητο θα το μαγειρεψω. Σε αυτο ταιριαξαμε βασικα.

Τωρα, οι δουλειες του σπιτιου, απο μισες και λιγο πιο πολλες εγω. Δλδ, θα πλυνει πιατα, αλλά δε μπορω να δω αντρα με σφουγγαριστρα και ξεσκονοπανο. Ειμαι λιγο παραδοσιακη σε αυτα. Αλλά πιατα θα πλυνει και χαλια επισης, οπως και κανενα φαι μπορει να κανει.

Εχοντας περασει ενα χρονο συγκατοικησης εχω να πω πως αν δε μου αρεσε κατι απο το πρωτο διμηνο θα εφευγα. Το βασικο ειναι να βρεθει η χρυση τομη σε διαφορα πραγματα και να υπαρχουν αμοιβαιες υποχωρησεις. Ευτυχως εμεις τη βρηκαμε.

Πχ το πλεον κλασικο, καθεται με την ωρα στη τουαλετα, παιρνει και το κινητο και ξεχνιεται. Το πρωτο 2μηνο εφριξα. Μετα συνηθισα.

Μου εσπαγε τα νευρα που την ωρα που τρωει και αντι να πουμε μια κουβεντα εβλεπε σειρες. Και αυτο το συνηθισα.

Του εσπαγα τα @@ οταν ηταν η ωρα να καθαρισω, αλλά και αυτο πλεον γινεται με συνεννοηση. Δλδ του λεω ταδε μερα θα καθαρισω το σπιτι, θα κανεις αυτο και αυτο, μετα ας κανει οτι θελει.

την έχεις σκίσει τη γάτα εξ αρχής.

εύγε φίλη.

Πάντως όλο το νήμα συνοψίζεται εύκολα στο παρακάτω quote:

δεν το έβαλα τυχαία υπογραφή..

• Like 2
Δημοσ.

Beta male provider.

Μέγα λάθος...

Πάντως όλο το νήμα συνοψίζεται εύκολα στο παρακάτω quote:

Μπα beta δεν με λες, απλά ένιωσα και γούσταρα να τα δώσω όλα. Την πάτησα ότι πολλές φορές περιμένουμε από τον άλλον ότι δίνουμε και εμείς.

Όπως και επίσης ότι τα περισσότερα λόγια του έρωτα... Είναι απλά λόγια..!

Shit happens.

Δημοσ.

Να τρως περισσότερες φυτικές ίνες και να κόψεις το κρέας

* SPOILER *

Μου λες να γίνω vegetarian or vegan; απαπαπαπα! Κρεατακι FTW.
Δημοσ.

Μπα beta δεν με λες, απλά ένιωσα και γούσταρα να τα δώσω όλα. Την πάτησα ότι πολλές φορές περιμένουμε από τον άλλον ότι δίνουμε και εμείς.

Shit happens.

Φιλε αφου γουσταρες οπως λες μην το σκέφτεσαι τωρα χαλάλι .... πηρες εμπειρια εκτος και αν την κάνεις κέφι ακομα οποτε εκει την πάτησες. Η δέσμευση ειναι και καλο και κακο πράγμα. Παντως δεν ειναι ευκολο να κρυφτει κάποια αρκει οταν βγαινετε να μη μιλάς πολυ για σενα και να αφηνεις αυτη να μιλάει. 

Ολοι έχουμε φάει τις φολες μας ξέχνα την και προχωρα έχουμε αρκετες επιλογες οι άντρες να ξέρεις. Υγεια πανω απο ολα. 

Δημοσ.

Shit happens.

Ο σκετος ερωτας μονο λογια ειναι γιατι καποια στιγμη παυει και τα λογια τα παιρνει ο αερας..Απο αυτον ομως μπορει και να δημιουργηθει αυτο που λεμε αγαπη και τοτε δεν την πατας,γιατι αμα αγαπησεις τον αλλον και υποχωρησεις θα κανεις και πιο ειλικρινης θα εισαι και δεν θα περιμενεις ανταλλαγμα απο αυτο που δινεις. Δεν εννοω να εισαι ο λακας της παρεας , ουτε το κοροιδο.

• Like 1
Δημοσ.

Μου λες να γίνω vegetarian or vegan; απαπαπαπα! Κρεατακι FTW.

Οχι εντάξει είπαμε.

Στα σοβαρά τώρα. Απλά μείωσε το κρέας (λίγο :P ) και απλούς υδατάνθρακες (μακαρόνια, ρύζια και ψωμιά) και αύξησε σύνθετους υδατάνθρακες (φρούτα, λαχανικά, ολικής άλεσης κτλ).

Δημοσ.

Aν δεν τους έρχεται να μην πηγαίνουν να κάθονται εκεί μέσα 1 ώρα

• Like 2
Δημοσ.

Aν δεν τους έρχεται να μην πηγαίνουν να κάθονται εκεί μέσα 1 ώρα

Γιατί ρε Πα0κι να μην αράζουμε στον θρόνο μας όση ώρα γουστάρουμε?

• Like 1
Δημοσ.

Ο σκετος ερωτας μονο λογια ειναι γιατι καποια στιγμη παυει και τα λογια τα παιρνει ο αερας..Απο αυτον ομως μπορει και να δημιουργηθει αυτο που λεμε αγαπη και τοτε δεν την πατας,γιατι αμα αγαπησεις τον αλλον και υποχωρησεις θα κανεις και πιο ειλικρινης θα εισαι και δεν θα περιμενεις ανταλλαγμα απο αυτο που δινεις. Δεν εννοω να εισαι ο λακας της παρεας , ουτε το κοροιδο.

λιγο δυσκολο να γουσταρεις πολυ καποια κ να μη θες ανταλλαγμα :P θα λυσαξεις πανω απο το κινητο

Δημοσ.

λιγο δυσκολο να γουσταρεις πολυ καποια κ να μη θες ανταλλαγμα :P θα λυσαξεις πανω απο το κινητο

Δεν εννοουσα κατι τετοιο :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...