Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

για αλλους λογους κυριως αποστασεις

Δεν της εχει λειψει η ζεστη αγκαλια σου κλανια σου οπως τα καλοκαιρια με κοβουν σαν μαχαιρια?

(σε πειραζω!!)

• Like 1
Δημοσ.

...

Ειδικα στον υπνο που απλωνεται σαν αστεριας και σε πεταει σε μια γωνια ...

Δεν ηξερες, δεν ρωταγες;;

667e05a4271b7f17c19a5a9584945996.jpg

13088.jpg

• Like 9
Δημοσ.

Δεν ταιριάζετε σου λέω

Αυτό το άραγμα στην τουαλέτα δεν το κατάλαβα ποτέ

Σου ''μυριζει'' και σενα σκατολαγνια? :devil:

Δημοσ.

Το καταχέσαμε και αυτό το τόπικ

Εκτος απο τα stickies, μονο το σκακιστικο νημα αξιζει στο Μπλα,Μπλα.Αλλο ενα προσβλητικο νημα για την νοημοσυνη ειναι το anti-fιtness. :devil:

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/587243-%CF%83%CF%85%CE%B6%CF%89-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%89/

VS

http://www.insomnia.gr/topic/584263-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B1/

Η καλύτερη απόδειξη ότι ο άνθρωπος δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα. :P

Δυστυχώς μερικά πράγματα δεν τα εκτιμούμε, παρά μόνο αν τα χάσουμε... ;)

Δημοσ.

Έμπαινε στην τουαλέτα και καθυστερούσε πολύ, τουλάχιστον μια ώρα. Μια μέρα επέστρεψα σπίτι και έπρεπε να κατουρήσω, ποτέ άλλοτε δεν του είχα κάνει παρατήρηση, αλλά ήταν ανάγκη, χτυπάω την πόρτα και του ζητάω ευγενικά να βγει. Βγήκε μετά από ένα 20' και μου την είπε κι όλας. Πράγμα που με εκνεύρισε, και του είπα "κοίταξε να σου πω, δε γίνεται να κατουρήσω μέσα στο δωμάτιό μου".

Κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξουμε θρεντ με ιστορίες φρίκης από τους χειρότερους συγκατοίκους.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά ο άνθρωπος να χέσει με την ησυχία του Θέλει βάλε χαλαρά κάνα 20λεπτακι διαβάζοντας και κάτι μαζι

Σόρρυ, αλλά ούτε εγώ το κατάλαβα ποτέ αυτό.

Το χέσιμο είναι ρουτίνα του 5λεπτου (και πολύ λέω) για μένα... ούτε βιβλία, ούτε laptops/tablets (μπλιαχ, αηδιάζω και μόνο που το σκέφτομαι να πιάσω το tablet κάποιου με τέτοια «χρήση»).

Αν σας πιάνει δυσκοιλιότητα και αργείτε τόσο πολύ να ρίξετε την «βόμβα», καλύτερα να το κοιτάξετε από άποψη υγείας... για αρχή κομμένα τα λευκά ζυμαρικά/λευκό ψωμί (μόνο ολικής άλεσης) και περισσότερα φρούτα/λαχανικά.

Τι κακό με αυτούς τους άνδρες ρε φίλε. Στόμα δεν έχετε να συζητήσετε τα προβλήματά σας;

Οι άντρες είναι λιγότερο ομιλητικοί... καλώς ή κακώς έτσι είναι.

3. Σου αρεσει να παιζεις με τοξα.

Μην τα πετάς έτσι αυτά! :P

• Like 4
Δημοσ.

arxangelos και stavi πρέπει να είστε πολυ βιτσιόζοι για να συγκατοικείτε με άτομα που δεν σας ταιριάζουν!

Δημοσ.

TS τα σοφα ζευγαρια εχουν ξεχωριστα υπνοδωματια. 

Σωστος ο παικτης.Το ανδρικο υπνοδωματιο εχει και home cinema .

Φαντασου και να εχεις δωσεις ενα καρο λεφτα,να εχεις ενα καρο δωματια, ξενωνα , μπαλκοναρες και να μην μπορεις να κοιμηθεις σαν ανθρωπος  στο κρεβατι εξαιτιας μιας περιεργης γαμηλιας αντιληψης  :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες ειναι η δευτερη φορα που προσπαθω να συζησω με μια κοπελα.

Την πρωτη φορα ευτυχως χωρισαμε και εφυγε απο το σπιτι. :ph34r:

Τωρα πηγα να μεινω εγω σε μια κοπελα. Ειναι ο τριτος μηνας και αρχισα να μην την παλευω παλι.

Ειδικα στον υπνο που απλωνεται σαν αστεριας και σε πεταει σε μια γωνια, ή οταν δεν νυσταζει θα κανει τα παντα να μεινεις ξυπνιος. Ολη την ωρα αγκαλιες και φιλακια, δεν ξερω πως την παλευουν οι φιλοι μου και λενε οτι ειναι και ωραια να μενεις με καποια

Στην αρχη ειχε και τα καλα του αλλα τωρα θελω να την κανω με ελαφρα.

Καμια γνωμη; Απορω πως θα παντρευτω :X

Απλά δεν σαρέσει η κοπέλα σου...

Επειδή ικανοποιεί κάποια εξωτερικά κριτήρια που συνδέονται άμεσα με αυτό που θεωρείς εσύ ως δικές σου σεξουαλικές καταβολές δεν σημαίνει ότι σου αρέσει σαν άνθρωπος και γενικά επέτρεψε μου να σου πω ότι παίζει να είσαι και εγωιστής

γιατι συνήθως οι άνθρωποι που θέλουν να είναι μαζί με ένα άτομο που δεν τους αρέσει στην πραγματικότητα είναι εγωιστές και το κάνουν επειδή θεωρούν (άν όχι συνειδητά έστω υποσυνείδητα) ότι τους συμφέρει -πχ καλά είναι να είμαι με την ***άρα ναι θα πω στην συγκατοίκηση- 

και πως ουσιαστικά "εκμεταλλεύονται τον άλλον" ή ότι "κερδίζουν" ενω παράλληλα δεν "χάνουν" απο το "deal" ή ακόμη μπερδεύουν την συμπάθεια με το συμφέρον, νομίζουν πως συμπαθούν ένα άτομο επειδή ουσιαστικά τους φέρεται καλά και τους φροντίζει όχι επειδή έχουν κοινό μυαλό στόχους ή τους συγκινεί κατι στην ζωή ή τον χαρακτήρα του άλλου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...