Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ απορώ πάντως ποιος κάφρος σκέφτηκε ότι ένα ζευγάρι θα πρέπει σώνει και καλά να κοιμούνται μαζί στο ίδιο κρεβάτι.

Για οικονομικους λογους. Ενα κρεβατι+στρωμα στοιχιζουν αρκετα.

Σωστος ο παικτης.Το ανδρικο υπνοδωματιο εχει και home cinema .

...για να βλεπεις τσοντες με την ησυχια σου.

• Like 1
  • Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παιδες ειναι η δευτερη φορα που προσπαθω να συζησω με μια κοπελα.

Την πρωτη φορα ευτυχως χωρισαμε και εφυγε απο το σπιτι. :ph34r:

Τωρα πηγα να μεινω εγω σε μια κοπελα. Ειναι ο τριτος μηνας και αρχισα να μην την παλευω παλι.

Ειδικα στον υπνο που απλωνεται σαν αστεριας και σε πεταει σε μια γωνια, ή οταν δεν νυσταζει θα κανει τα παντα να μεινεις ξυπνιος. Ολη την ωρα αγκαλιες και φιλακια, δεν ξερω πως την παλευουν οι φιλοι μου και λενε οτι ειναι και ωραια να μενεις με καποια

Στην αρχη ειχε και τα καλα του αλλα τωρα θελω να την κανω με ελαφρα.

Καμια γνωμη; Απορω πως θα παντρευτω :X

Γιατι υποχρεωτικο ειναι νομιζεις??? Εργενης μεγαλε  B)

Γιατι αν εχεις απο τωρα παραπονα με προσωπικο χωρο κλπ σκεψου πως θα κανεις παιδια που ειναι ακομα χειροτερο απο αυτες που λες :D

Δημοσ.

Απλά δεν σαρέσει η κοπέλα σου...

Επειδή ικανοποιεί κάποια εξωτερικά κριτήρια που συνδέονται άμεσα με αυτό που θεωρείς εσύ ως δικές σου σεξουαλικές καταβολές δεν σημαίνει ότι σου αρέσει σαν άνθρωπος και γενικά επέτρεψε μου να σου πω ότι παίζει να είσαι και εγωιστής

γιατι συνήθως οι άνθρωποι που θέλουν να είναι μαζί με ένα άτομο που δεν τους αρέσει στην πραγματικότητα είναι εγωιστές και το κάνουν επειδή θεωρούν (άν όχι συνειδητά έστω υποσυνείδητα) ότι τους συμφέρει -πχ καλά είναι να είμαι με την ***άρα ναι θα πω στην συγκατοίκηση-

και πως ουσιαστικά "εκμεταλλεύονται τον άλλον" ή ότι "κερδίζουν" ενω παράλληλα δεν "χάνουν" απο το "deal" ή ακόμη μπερδεύουν την συμπάθεια με το συμφέρον, νομίζουν πως συμπαθούν ένα άτομο επειδή ουσιαστικά τους φέρεται καλά και τους φροντίζει όχι επειδή έχουν κοινό μυαλό στόχους ή τους συγκινεί κατι στην ζωή ή τον χαρακτήρα του άλλου.

Απορώ από που έβγαλες όλα αυτά τα συμπεράσματά. Επειδή ζορίζεται από τη συγκατοίκηση σημαίνει ότι δεν του αρέσει απαραίτητα η κοπέλα του, ότι κοιτάζει μονο την εξωτερική εμφάνιση και οτι είναι εγωιστής; Σιγα μην τον βγαλουμε και gay τον άνθρωπο.

Δημοσ.

Αναφορικά με τις κλανιές μπορείτε να το κάνετε κόντρα. Π.χ. ποιος θα αμολύσει τις περισσότερες.

Εγώ μετά από ένα 10μηνο συμβίωσης με τη μέλλουσα την έχω γύρω στο 50.000 - 1 (η έκπληξη είναι ακριβώς αυτό το 1 και όχι το 50.000 :lol:).

Ελεύθερα χρησιμοποιούμε την τουαλέτα όταν βρίσκεται ο άλλος μέσα. Ok δεν είναι ότι το καλύτερο αλλά shit happens....

Γενικά αν δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου όταν συμβιώνεις με τον άλλο καλύτερα κάντην. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιεστώ να μην κλάσω στο προσωπικό μου χώρο. Γενικά έχω θέμα με το γαστρεντερικό οπότε δίνω πόνο. Αν είναι να πατήσω pause 10 φορές στη θέαση μιας ταινίας για να πάω να κλάσω μέσα είτε θα χάσω τον ειρμό της κλανιάς είτε την υπόθεση του έργου. 

• Like 8
Δημοσ.

Φιλαράκι σε νιώθω με την κλανια... Κ γω άμα δεν κλασω την ώρα που πρέπει 1-2 φορές άστο, μετά όλη μέρα θέματα έχω.

Θυμάμαι πήγαινα διακοπές με μια, κ να με έχει αγκαζε μέχρι να μπούμε στο λεωφορείο κ μετά μέσα στο λεωφορείο φουλ ησυχία... Που να την ρίξεις; κ με το που ανέβηκα στο πλοίο.... Δεν μπορείς να φανταστείς... Ήταν η μεγαλύτερη που έχω αφήσει στην ζωη μ, απορουσα που ήταν τόσος αέρας. Οπότε μπορεί να πάθεις κ ζημιά

Γενικά νομίζω ότι μου αρέσει περισσότερο η μοναξιά. Εργενης φορεβερ

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω όταν είμασταν φοιτητές πως νοικιαζαν μαζί με τις κοπέλες τους. Αυτή η ηρεμία το να ξυπνάς το πρωί κ να μην σε πρηζει κανείς είναι άλλο πράγμα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω όταν είμασταν φοιτητές πως νοικιαζαν μαζί με τις κοπέλες τους. Αυτή η ηρεμία το να ξυπνάς το πρωί κ να μην σε πρηζει κανείς είναι άλλο πράγμα

Αυτή η άποψη είναι στο ίδιο σκεπτικό που έχουν οι χρήστες Windows. Επειδή το μόνο που ξέρουν είναι ότι το λειτουργικό σύστημα είναι ένα εύθραυστο λογισμικό, που κολλάει ιούς, θέλεις format (μέχρι και η MS έκανε πιο εύκολη την διαδικασία του clean install, παραδεχόμενη έτσι ότι το format είναι μέρος της ρουτίνας) και πρέπει να προσέχεις πιστεύουν ότι όλα είναι έτσι. 

Και έχεις από την άλλη τους Apple/*NIX users που σου λένε "μα εγώ ούτε ιούς έχω, ούτε format κάνω κάθε χρόνο (ή να βγάζει η εταιρία patches για πιο εύκολο clean install) και ούτε προσέχω μιας και το λειτουργικό μου δεν είναι εύθραυστο. 

Εάν κάποιος σε πρήζει το πρωί, δεν φταίει ούτε η συγκατοίκηση, ούτε τα ζώδια, ούτε τίποτα. Φταίτε εσείς οι δύο μόνο. 

• Like 1
Δημοσ.

Σόρρυ, αλλά ούτε εγώ το κατάλαβα ποτέ αυτό.

Το χέσιμο είναι ρουτίνα του 5λεπτου (και πολύ λέω) για μένα... ούτε βιβλία, ούτε laptops/tablets (μπλιαχ, αηδιάζω και μόνο που το σκέφτομαι να πιάσω το tablet κάποιου με τέτοια «χρήση»).

Ξερω ανθρωπο που ενιοτε παει για χεσιμο με καφε και τσιγαρο στο χερι.

Στην ερωτηση μου πως αντεχει να πινει καφε με τις μυρωδιες η απαντηση του ηταν οτι το τσιγαρο τα σκοτωνει ολα!

• Like 4
Δημοσ.

Αναφορικά με τις κλανιές μπορείτε να το κάνετε κόντρα. Π.χ. ποιος θα αμολύσει τις περισσότερες.

Εγώ μετά από ένα 10μηνο συμβίωσης με τη μέλλουσα την έχω γύρω στο 50.000 - 1 (η έκπληξη είναι ακριβώς αυτό το 1 και όχι το 50.000 :lol:).

Για να ειναι πιο αποτελεσματικο φαε φασολια, κλεισε τα παραθυρα με λουκετο, μετα αφησε 3-4 καλες ομοβροντιες και κλειδωσε την μεσα.

Ξερω ανθρωπο που ενιοτε παει για χεσιμο με καφε και τσιγαρο στο χερι.

Στην ερωτηση μου πως αντεχει να πινει καφε με τις μυρωδιες η απαντηση του ηταν οτι το τσιγαρο τα σκοτωνει ολα!

Εγω ειχα δει μια ταινια (δε θυμαμαι ποια) οπου ηταν ο Τζακ Παλανς επι της λεκανης και καπνιζε, καποια στιγμη που το τσιγαρακι τελειωνε το εριξε μεσα στη λεκανη απο τη μπροστινη πλευρα, δηλ. διπλα απ το πουλι του. Και ακουστηκε το τςςς καθως εσβηνε.

Δημοσ.

Φιλαράκι σε νιώθω με την κλανια... Κ γω άμα δεν κλασω την ώρα που πρέπει 1-2 φορές άστο, μετά όλη μέρα θέματα έχω.

Θυμάμαι πήγαινα διακοπές με μια, κ να με έχει αγκαζε μέχρι να μπούμε στο λεωφορείο κ μετά μέσα στο λεωφορείο φουλ ησυχία... Που να την ρίξεις; κ με το που ανέβηκα στο πλοίο.... Δεν μπορείς να φανταστείς... Ήταν η μεγαλύτερη που έχω αφήσει στην ζωη μ, απορουσα που ήταν τόσος αέρας. Οπότε μπορεί να πάθεις κ ζημιά

Νωρίς το κατάλαβες φιλε μου :D

Δημοσ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ απορώ πάντως ποιος κάφρος σκέφτηκε ότι ένα ζευγάρι θα πρέπει σώνει και καλά να κοιμούνται μαζί στο ίδιο κρεβάτι.

Κανενας οι γυναικες το θελουν στην αρχη,αλλα οσο περνανε τα χρονια θα ελεγα οτι δεν της χαλαει να σε παρει ο υπνος στον καναπε να το εχουν ολο δικο τους.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...