Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανετααααα, να ειχες μονο και ενα δωματιο με τουαλετα να βαζεις γκομενιτσες...με χιλια πισω στην μαμα

Αυτό πες το στην κοπέλα σου, και αν δεν κόψει τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια μαχαίρι, να έρθεις να με χέσεις :ph34r: . Ορίστε το λύσαμε και αυτό!

PS: Πόσο γλυκός o Owen Wilson :)

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ανετααααα, να ειχες μονο και ενα δωματιο με τουαλετα να βαζεις γκομενιτσες...με χιλια πισω στην μαμα

Βλεπεις τι πολεμο δεχεται το εργενικο στρατοπεδο ? Προσεχε τα συντονισμενα πυρα που εξαπολυουν  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Εγω με την πρωην ζουσαμε διπλα με την μαμα της. Τρελο μπονους, με υπεραγαπουσε κιολας παιζει να πηρα σε  2 χρονια οσα κιλα δεν ειχα παρει σε 10..!

Καλα που μαγειρευε η μανα της, γιατι η πρωην μια φορα εφτιαξε μακαρονια παραλιγο να πεθανω (και αντεχω σχεδον τα παντα και τρωω τα παντα). Στο πρωτο πιατο ελεγα τι ωραιο αγαπη μου ! ε μου λεει αφου σου αρεσε θα σου βαλω και αλλο..της λεω οχι εσκασα..μου λεει τι λες εδω αλλες φορες τρως για εναν στρατωνα..μηπως δεν σου αρεσε? ε αντε βαλε μου της λεω.

3 σιμεκο εφαγα και ενα ιμοντιουμ. Φλερταρα και ενα λοσεκ.

Το πρωτο που κοιτας σε μια γυναικα ειναι αν μαγειρευει καλα και ειναι καθαρη.Αλλο γκομενα και αλλο γυναικα.

Δημοσ.

Το πρωτο που κοιτας σε μια γυναικα ειναι αν μαγειρευει καλα και ειναι καθαρη.Αλλο γκομενα και αλλο γυναικα.

Είχε αλλες αρετες και οχι δεν το κοιταξα να πω. Ειναι λιγο στερεοτυπο :P αν και για την ηλικια της κακως που δεν ηξερε (29).

Ενω εγω μιλαμε σεφ ειμαι εκ γενετης, βοηθησε οτι απο μικρος εμενα μονος μου.

Δημοσ.

Και τότε γιατί δεν μαγείρευες εσύ ρε σεφ;

Μηπως γιατι το μενου ξεκιναγε απο τοστ και τελειωνε σε βραστο αυγο ?  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Μαγειρευα, επεμενε 2-3 φορες εκεινη.
Επιβιωσα και τις 3.

Και τότε γιατί δεν μαγείρευες εσύ ρε σεφ;

Τα παντα ολα ξερω ! λιγα λογια !

Αν και κατεχω περισσοτερο τα γλυκα με σπεσιαλιτε μελαχρινη ναξου

Μηπως γιατι το μενου ξεκιναγε απο τοστ και τελειωνε σε βραστο αυγο ?  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Μαγειρευα, επεμενε 2-3 φορες εκεινη.

Επιβιωσα και τις 3.

Αν και κατεχω περισσοτερο τα γλυκα με σπεσιαλιτε μελαχρινι ναξου

Καταλαβα εισαι απο τα καλα παιδια.Βρακι δεν θα σου αφησουν παιδακι μου.

Δημοσ.

Ναι, μπορεις να το λες και με μια λεξη "μαλακας"

Καταλαβα εισαι απο τα καλα παιδια.Βρακι δεν θα σου αφησουν παιδακι μου.

Δημοσ.

Δεν παίρνεις καμιά οικιακή βοηθό? Τέλος στα κρύα πόδια, τουαλέτες, σκεπάσματα, αγκαλίτσες, κλανιές και λοιπά σοβαρά προβλήματα. Θα σου βγει και φθηνότερα.

• Like 3
Δημοσ.

Αν σας φαίνεται τόσο σημαντικό το μαγείρεμα, κάντε το εσείς βρε παλικάρια και κάνουμε εμείς την καθαριότητα του σπιτιού :) simple as that

Δημοσ.

Αν και κατεχω περισσοτερο τα γλυκα με σπεσιαλιτε μελαχρινη ναξου

Δικοπο μαχαιρι αυτο !

Της ψηνεις το ψαρι στα χειλη η αποτελεις αναχωμα στην επικρατηση του συζυγικου εργενισμου ? 

Δημοσ.

Για να πάει καλά η συγκατοίκηση μάλλον πρέπει να κάνει ο καθένας αυτό που κάνει καλύτερα.

Π.χ. εγώ έχω αναλάβει ό,τι έχει σχέση με τα ρούχα αλλά και σκούπισμα/σφουγγάρισμα και εκείνος έχει αναλάβει το μαγείρεμα, ξεσκόνισμα και μαστορέματα κυρίως.

Γιατί να πρέπει δλδ να είμαι καλή στο μαγείρεμα για να μπορώ να μένω σε δικό μου σπίτι; Προσωπικά επιβιώνω και με τα ελάχιστα πράματα που μπορώ να μαγειρέψω οπότε κλάιν, δεν με ενδιαφέρει/αρέσει να μάθω να μαγειρεύω κάτι παραπάνω. Εκείνος όμως που θέλει ποικιλία στις γεύσεις και απολαμβάνει την διαδικασία του μαγειρέματος το έχει αναλάβει και γουστάρει. Ας μην του στερήσω την χαρά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...