Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι στο πρωτο ετος των σπουδων μου φετος και εχω καποιες αποριες σχετικα με τον ευδοξο. Πρεπει να αγοραζουμε το καθε βιβλιο ξεχωριστα απο την τσεπη μας; Aν ναι υπαρχει καποιος αλλος ενναλακτικος τροπος να παρω τα βιβλια; Καθε εξαμηνο θα χρειαζομαι να αγοραζω και καινουρια βιβλια;

Σας ρωταω γιατι εχω ακουσει για τιμες καποιον βιβλιων οπως 140 ευρω...

Δημοσ.

ειστε σιγουροι;

γιατι ειχα κανει μια προχειρη δηλωση το πρωι απο ευδοξο και πηρα τηλ σε ενα βιβλιωπωλειο που ελεγε οτι διαθετει ενα βιβλιο και μου ειπαν 62 ευρω κανονικα και με το φοιτητικο πασο 50..

Δημοσ.

Όχι, όσα τα δηλώνεις μέσω του Εύδοξος είναι δωρεάν και τα παραλαμβάνεις με τον αριθμό που σου δίνει όταν ολοκληρώσεις τη δήλωση και ταυτότητα ή πάσο. Μήπως κατάλαβαν ότι απλά ήθελες να το αγοράσεις με φοιτητική έκπτωση ή δεν είχες ολοκληρώσει την αίτηση για να πάρεις κωδικό;

Δημοσ.

δεν ειχα οριστικοποιησει την αιτηση απλα το πηγα μεχρι το σταδιο που μου εδειχνε τα διαθεσιμα σημεια διανομης των βιβλιων και ετσι πηρα τηλεφωνο για να μου διευκρινισουν αν θα το παραλαβω δωρεαν..λογικα κατι λαθος θα καταλαβαν.

Δημοσ.

εγω ρε παιδια μπαινω ευδοξο και δεν μου ανοιγει τα βιβλια..παταω πανεπιστημιο πειραιως και συνεχεια για την επομενη σελιδα κ  μου βγαζει κατι κινεζικα :

HTTP Status 500 -

type Exception report

description The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request.

exception java.lang.NullPointerException
    gr.grnet.syggrammata.server.servlet.LoginStudentServlet.login(LoginStudentServlet.java:161)
    gr.grnet.syggrammata.server.servlet.LoginStudentServlet.service(LoginStudentServlet.java:96)
    javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717)
    org.jboss.web.tomcat.filters.ReplyHeaderFilter.doFilter(ReplyHeaderFilter.java:96)

note The full stack trace of the root cause is available in the JBoss Web/2.1.3.GA logs.

τι παιζει ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...