Spyrosss Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ειμαι στο πρωτο ετος των σπουδων μου φετος και εχω καποιες αποριες σχετικα με τον ευδοξο. Πρεπει να αγοραζουμε το καθε βιβλιο ξεχωριστα απο την τσεπη μας; Aν ναι υπαρχει καποιος αλλος ενναλακτικος τροπος να παρω τα βιβλια; Καθε εξαμηνο θα χρειαζομαι να αγοραζω και καινουρια βιβλια; Σας ρωταω γιατι εχω ακουσει για τιμες καποιον βιβλιων οπως 140 ευρω...
fylatos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Απλά τα δηλώνεις πας στο σημείο διανομής και τα παίρνεις με την ταυτότητα σου και το πάσο σου.
Spyrosss Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 ειστε σιγουροι; γιατι ειχα κανει μια προχειρη δηλωση το πρωι απο ευδοξο και πηρα τηλ σε ενα βιβλιωπωλειο που ελεγε οτι διαθετει ενα βιβλιο και μου ειπαν 62 ευρω κανονικα και με το φοιτητικο πασο 50..
infin1tyGR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Όχι, όσα τα δηλώνεις μέσω του Εύδοξος είναι δωρεάν και τα παραλαμβάνεις με τον αριθμό που σου δίνει όταν ολοκληρώσεις τη δήλωση και ταυτότητα ή πάσο. Μήπως κατάλαβαν ότι απλά ήθελες να το αγοράσεις με φοιτητική έκπτωση ή δεν είχες ολοκληρώσει την αίτηση για να πάρεις κωδικό;
Spyrosss Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 δεν ειχα οριστικοποιησει την αιτηση απλα το πηγα μεχρι το σταδιο που μου εδειχνε τα διαθεσιμα σημεια διανομης των βιβλιων και ετσι πηρα τηλεφωνο για να μου διευκρινισουν αν θα το παραλαβω δωρεαν..λογικα κατι λαθος θα καταλαβαν.
splash18 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 εγω ρε παιδια μπαινω ευδοξο και δεν μου ανοιγει τα βιβλια..παταω πανεπιστημιο πειραιως και συνεχεια για την επομενη σελιδα κ μου βγαζει κατι κινεζικα : HTTP Status 500 - type Exception report message description The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request. exception java.lang.NullPointerException gr.grnet.syggrammata.server.servlet.LoginStudentServlet.login(LoginStudentServlet.java:161) gr.grnet.syggrammata.server.servlet.LoginStudentServlet.service(LoginStudentServlet.java:96) javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) org.jboss.web.tomcat.filters.ReplyHeaderFilter.doFilter(ReplyHeaderFilter.java:96) note The full stack trace of the root cause is available in the JBoss Web/2.1.3.GA logs. τι παιζει ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα