tarantules Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δεν μπορώ να μπώ στο easybytez.com από κανένα browser. To site φαίνεται να είναι down (από το downforeveryoneorjustme.com) ΑΛΛΑ αν προσπαθήσω να μπω μέσω κάποιου anonymize , μπαίνω κανονικά. Από το κινητό με τα data του 3g επίσης μπαίνω κανονικά... Αν κάνω ping από το pc μέσω cmd χάνω όλα τα πακέτα.100% loss. Τι σκ@τ@ συμβαίνει; Καμια ιδέα; 1
kosmis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δεν μπορώ να μπώ στο easybytez.com από κανένα browser. To site φαίνεται να είναι down (από το downforeveryoneorjustme.com) ΑΛΛΑ αν προσπαθήσω να μπω μέσω κάποιου anonymize , μπαίνω κανονικά. Από το κινητό με τα data του 3g επίσης μπαίνω κανονικά... Αν κάνω ping από το pc μέσω cmd χάνω όλα τα πακέτα.100% loss. Τι σκ@τ@ συμβαίνει; Καμια ιδέα; Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω σήμερα, δεν έχω καταφέρει να μπω στο site αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει
tarantules Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Με vpn μπαίνω κανονικά.Σε διπλανό forum ένας μου είπε οτι με traceroot αν βάλεις την ip δείχνει οτι το κόβεται από Γερμανία. Με σύνδεση ΟΤΕ από φίλο, μπαίνουμε κανονικά χωρίς να χρειαστεί η λύση του vpn.Δεν μπορώ να βγάλω άκρη τι φταίει....
tarantules Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εσύ δοκίμασες traceroute ή tracert; Ναι το έχω δοκιμάσει και στην 4.69.154.136 σταματάει. Το θέμα είναι οτι ο άλλος με HOL και λέει οτι μπαίνει κανονικά.Τον περνάει ο provider από διαφορετικό server; Εμένα για ποιο λόγο με κόβει;
jkoukos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 O κάθε πάροχος έχει διάφορα κυκλώματα μέσω των οποίων συνδέεται με το εξωτερικό. Με ποιο απ' όλα θα βγούμε εμείς, έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις load balancing λόγω φόρτου του δικτύου του αλλά και την περιοχή που είναι ο BRASS. Παρόμοια πρακτική συμβαίνει και με όλους τους ενδιάμεσους κόμβους στο εξωτερικό, μέχρι να φθάσουμε στον server που θέλουμε. Αν από άλλη σύνδεση της HOL υπάρχει πρόσβαση, δες στο traceroute αν περνάει από τους ίδιους κόμβους (μάλλον απίθανο) με σένα.
loic Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Σε IE 11 και ESET Smart Security 9, βαρεσε συναγερμος την πρωτη φορα που πηγα να μπω... Πατησα "Αποκλεισμος", προσπαθησα παλι να μπω και δεν πεταει κατι, παρολο που επελεξα "ερωτηση καθε φορα".
astrea966 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 και εγω hol εχω και προσπαθω απο χθες αλλα τιποτα.με 3g παντως δουλευει κανονικα οπως και μεσω vpn.
sm4rt Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 καποιες οδηγίες για το πως μπορω να το ξεκλειδωσω απο το ρουτερ υπαρχουν?
panagelos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 ούτε εγώ μπορώ με HOL από τον σταθερό ενώ από το laptop που είναι και αυτό με HOL άλλα από άλλη σύνδεση μπαίνω κανονικά.(Έχω antivirus και firewall off στον σταθερό) W.T.F ?????
astrea966 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 σημερα που δοκιμασα δουλευει κανονικα.ας ελπιζουμε οτι το εφτιαξαν
manouras2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα παιδιά.Από ΟΤΕ δεν μπαίνω ούτε από υπολογιστή ούτε από κινητό,ενώ από data της vodafone μπαίνω κανονικά.Υπάρχει λύση;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα