mr.angelos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας καταρχας εχω το microsoft wired keyboard 200 φθηνο ειναι αλλα ειναι αρκετα καλο (για την ωρα) ετσι οπως το παει, εχω το εξις προβλημα ενο στο ιντερνετ και γενικα στο multitasking δουλεβει αψογα οταν βαζω ενα game πχ skyrim αρχιζει να αποσινδεεται και να συνδεεται καθε ενα λεπτο και ακουο ενο παιζω τον εκνευριστικο ηχο των windows 8.1 οταν αποσυνδεεις ησυνδεεις μια συσκευη και δεν μπορω να παιξω τιποτα,μπορω να κανω κατι η να το στειλο απο εκει που ηρθε? *Να σημειοθει οτι εχω λαπτοπ ευχαριστω
mr.angelos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 βαλτο σε αλλη θυρα usb εχω μονο δυο και γινεται το ιδιο
babisflou7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 παρε να δοκιμασεις απο κανα φιλο σου αλλο τετοιο φτηνιαρικο κ δοκιμασε...αν συνεχισει κ με αλλο πληκτρολογιο τοτε καποιο θεμα με τις θυρες θα παιζει.
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Το πληκτρολόγιο δοκίμασε σε άλλο υπολογιστή. Αν παίζει σωστά, τότε όπως είναι φυσικό δεν είναι το πληκτρολόγιο.
dancer_69 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μάλλον έχει να κάνει με το ρεύμα. Όταν παίζεις παιχνίδι χρησιμοποιούνται περισσότερο επεξεργαστής/κάρτα γραφικων κλπ και τραβάνε περισσότερο ρευμα. Θα είναι και το τροφοδοτικό αδύναμο και δε θα δίνει αρκετό ρεύμα σταθερά στη θύρα που είναι συνδεδεμένο το πληκτρολόγιο, κι έτσι θ' αποσυνδέεται συνέχεια. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις κάποιο usb hub που έχει και εξωτερική τροφοδοσία και να το συνδέσεις εκεί.
mr.angelos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 τα εχω κανει αυτα που λες αυτο το κανει μονο με το πισι μου αν το βαλω σε αλλο πισι και ειναι μια χαρα το εχω δοκιμασει πολλες φορες αλλα ματεα επισεις οτι αλλο πληκτρολογιο να βαλω δουλεβει αψογα
dancer_69 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μα κι εγώ αυτό λέω ότι έχει σχέση με τη συσκευή σου(και προφανώς με το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο που για κάποιο λόγο χρειάζεται περισσότερο ρεύμα). Έχω το ίδιο πρόβλημα με ένα logitech G11 εδώ και αρκετά χρόνια. Το ίδιο με σένα, λειτουργεί κανονικά όπου αλλού το έχω δοκιμάσει, αλλό πληκτρολόγιο λειτουργει επίσης κανονικά, το πρόβλημα το κάνει στα windows μόνο και όταν τρέχει κάποια βαριά εφαρμογή. Αντίθετα σε linux δεν το κάνει πότε, αν και έχω δοκιμάσει κάποια παιχνίδια(όπως το assassin's creed) μέσω του wine(τρέχει εφαρμογές windows σε linux). EDIT: Αυτό το δοκίμασες? The root cause is the computer shuts off the keyboard in order to save power. It does this because of a default setting. To fix, go to Control Panel → Hardware and Sound → Devices and Printers → USB Keyboard/Properties → USB Input Device/Properties → Change Settings → Power Management tab and uncheck "Allow the computer to turn off this device to save power." Στο φόρουμ της microsoft κάποιος χρήστης έτσι το διόρθωσε. http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows8_1-hardware/microsoft-keyboard-200-disconnects-and-reconnects/21652a4c-fd5c-421e-9e7f-1189ca78e7cf?auth=1
mr.angelos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 EDIT:ευχαριστω για την βοηθεια μουσπασε τα νευρα γιατι δεν φιαχνοτανε με τιποτα πηρα αυτο http://www.e-shop.gr/pliktrologio-natec-nkg-0554-genesis-rx22-backlight-gaming-p-PER.572301 το παλιο ειχε προβλημα και το εδοσα σε ενα φιλο μου τζαμπα και με ψαχνει να μου το δοσει πισο !
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 λογικα θα ειχε φαγωθει το καλωδιο στην ακρη...προσεχε μην παθεις το ιδιο στο καινουριο! Το ειχα παθει σε ποντικι του 5ευρου παλιοτερα για αυτο τωρα οτι περιφερειακα παιρνω ψαχνω να εχουν υφασματινο καλωδιο!
babisflou7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 EDIT:ευχαριστω για την βοηθεια μουσπασε τα νευρα γιατι δεν φιαχνοτανε με τιποτα πηρα αυτο http://www.e-shop.gr/pliktrologio-natec-nkg-0554-genesis-rx22-backlight-gaming-p-PER.572301 το παλιο ειχε προβλημα και το εδοσα σε ενα φιλο μου τζαμπα και με ψαχνει να μου το δοσει πισο ! κρυψου μην σε βρει ρε συ
mr.angelos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 κρυψου μην σε βρει ρε συ Σοβαρα παιρνει τηλεφονο και με ψαχνει να μου το επιστρεψει μου στελνει μηνηματα οτι του εχει σπασει τα νευρα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα