Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρα πολλές φορές έχω πάρει σχόλια από φίλους και συγγενείς ότι καμπουριάζω όταν περπατάω. Το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να ισιώσω πετάγεται αρκετά ο θώρακας μπροστά, και δεν θα'λεγα ότι είμαι κοκκαλιάρης. 15 χρονών 74 κιλά 1,80 είναι νορμάλ.
Σαν παιδάκι ήμουν σχετικά χοντρό και επίσης πήγαινα αρκετό καιρό κολυμβητήριο. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι από αυτά;

Επίσης για κάποιο λόγο ενώ κοιλιακούς έχω (όχι εμφανής αλλά τους καταλαβαίνω κανονικά αμα πιασω) και δεν θα'λεγα ότι τους ζόριζα πολύ ποτέ, εδώ και κανα 1-1,5 χρόνο όταν πάω να τρέξω για τουλάχιστον κανα χιλιόμετρο αρχίζουν να με πονάνε οι κοιλιακοί σε σημείο που να είναι δυσάρεστο και το περπάτημα. Δηλαδή εννοώ πριν κουραστώ πάρα πολύ αρχίζω και πονάω εκεί.

Πριν ασχοληθώ με το θέμα πιο σοβαρά (γιατροί κλπ) έχει κανείς καμιά ιδέα/εμπειρία; Thanks

Δημοσ.

ιν μπιφορ δε λοκ

Γιατί λοκ; Δεν τρολλάρω..

Ξεκίνα γυμναστήριο.

Αν ας πούμε γυμναστούν πολύ θώρακας και κοιλιακοί θα φαίνεται λιγότερο; από ποια άποψη θα βοηθήσει;

Δημοσ.

Πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε κάνε μια επίσκεψη σε καρδιολόγο για να ξέρεις ότι μπορείς να ζοριστεις και σε έναν γενικής ιατρικής για να του πεις τους προβληματισμούς σου.

• Like 1
Δημοσ.

ναι ακου τον γιατρο απο πανω ειναι σωστό αυτο που σου λεει

απο και και περα  -κατα πασα πιθανότητα- εισαι μικρούλης , αδυνατούλης και ειναι η κατασκευή σου τέτοια! 

τωρα σχηματίζεται το σωμα σου μην ανησυχείς δεν ειναι τιποτα!

πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε , πέρνα απο εναν γιατρο να σε εξετάσει πάντως

• Like 1
Δημοσ.

Πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε κάνε μια επίσκεψη σε καρδιολόγο για να ξέρεις ότι μπορείς να ζοριστεις και σε έναν γενικής ιατρικής για να του πεις τους προβληματισμούς σου.

Έχω κάνει επίσκεψη σε καρδιολόγο πέρισυ, δεν βρήκε κάτι. Κάτι για ένα φύσημα έλεγε αλλά τίποτα το σημαντικό.

ναι ακου τον γιατρο απο πανω ειναι σωστό αυτο που σου λεει

απο και και περα  -κατα πασα πιθανότητα- εισαι μικρούλης , αδυνατούλης και ειναι η κατασκευή σου τέτοια! 

τωρα σχηματίζεται το σωμα σου μην ανησυχείς δεν ειναι τιποτα!

πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε , πέρνα απο εναν γιατρο να σε εξετάσει πάντως

Α μπορεί, μακάρι :) Έχω φίλους που έχουν μικρό θώρακα και μέση και είναι 55κιλά, ενώ εμένα φαίνονται κι ας είμαι 20 παραπάνω. Ίσως όπως λες κι εσύ να'ναι καλύτερα για πιο μετά όταν μεγαλώσω!

Είχα πάει πριν κάνα μήνα σε γιατρό για να συμπληρώσει το χαρτί υγείας για το λύκειο, ότι μπορώ να συμμετάσχω κανονικά, απλά δεν είπα τίποτα γιατί φοβήθηκα μην μετά χρειαστούν εξετάσεις και τρεξίματα κλπ ίσα-ίσα μόνο για να πάρουμε το χαρτί (ξέρω χαζομάρα μου)

Γενικά πάντως με την γυμναστική δεν το'χω πολύ, φίλοι μου 10kg+ παραπάνω στο τρέξιμο με περνάνε, δεν μπορώ να πηδήξω ψηλά/να περάσω εμπόδια κλπ. Ίσως να'΄χει σχέση και με τα γονίδια

Δημοσ.

Οταν λες πεταγεται προς τα εξω εννοεις ετσι? Pectus Carinatum

Όχι έτσι ευτυχώς. φαίνεται πιο πολύ το χαμηλό κομμάτι

Πιο πολύ έτσι μοιάζει http://148bcec7bb334341cd98-2fb779bd12ec72d4612275342f2c9187.r31.cf1.rackcdn.com/8cb2823d7173a33a4c6d8f9eb02eaf45.jpg

Δημοσ.

Θυμαμαι στο γυμνασιο ειχαμε ενα παιδι που το στηθος του ηταν εξω σαν κοτοπουλο και μας ειχε πει οτι ειναι γενετικο και δε διορθωνεται.Δε τον ενοχλουσε σε κατι παντως, παρα μονο οτι φαινοταν το καλοκαιρι :P

Αυτο που δειχνεις ρε συ ειναι νορμαλ, αν εισαι σαν αυτον στη φωτο το μονο που χρειαζεσαι ειναι γυμναστικη και μερικα κιλα :-)

• Like 1
Δημοσ.

Θυμαμαι στο γυμνασιο ειχαμε ενα παιδι που το στηθος του ηταν εξω σαν κοτοπουλο και μας ειχε πει οτι ειναι γενετικο και δε διορθωνεται.Δε τον ενοχλουσε σε κατι παντως, παρα μονο οτι φαινοταν το καλοκαιρι :P

Αυτο που δειχνεις ρε συ ειναι νορμαλ, αν εισαι σαν αυτον στη φωτο το μονο που χρειαζεσαι ειναι γυμναστικη και μερικα κιλα :-)

Α λολ :D

Α κατάλαβα, αλλά με την γυμναστική ας πούμε τι θα πετύχαινα; πως δεν θα φαινόταν; thanks :)

Δημοσ.

Πάντως 1,80 ύψος και 74 κιλά είναι λίγα. Κανονικά, για να είσαι ακριβώς στα νορμάλ κιλά έπρεπε να ήσουν 80-82

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως 1,80 ύψος και 74 κιλά είναι λίγα. Κανονικά, για να είσαι ακριβώς στα νορμάλ κιλά έπρεπε να ήσουν 80-82

Κοίτα πιστεύω μέχρι να γίνω 17-18 θα'χω πάει σίγουρα. Έχω φίλους που είναι 55 κιλά, έχω και φίλους που είναι 85 (με κοιλιά) οπότε μάλλον θα φτάσω τόσο σε 2-3 χρόνια.

Δημοσ.

Δεν είναι κάτι λογικά και εμένα φαίνετε ο θόρακας σε σημείο που απλά τα καλοκαίρια πεθέναμε στα γέλια με την πάρεα μου όταν πηγέναμε για μπάνιο γιατί απλά η άλλοι σκαλώναν.Απλά λογικά επειδή όπως καμπουριάζεις όταν ισιώνειςσου κάνει εντύπωση εγώ για την καμπούρα θα σου ελεγα να τσεκάρεις για καμία μορφή σχολιόσης τίπτοα σε πολύ μικρό βαθμό γιατί και εγώ που καμπουριάζω λιγάκι έχω σχολίοση αυτα :P

• Like 2
Δημοσ.

Α λολ :D

Α κατάλαβα, αλλά με την γυμναστική ας πούμε τι θα πετύχαινα; πως δεν θα φαινόταν; thanks :)

Στη φωτο που εδειξες εμενα μου φαινεται ενα αγυμναστο και αδυνατο στηθος (no offense :P ) καμια σχεση με αυτο που λεω εγω.

Με τη γυμναστικη θα παρει σχημα και θα γεμισει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...