NewProject Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 αυτό. Είναι μέσα στην οθόνη ... Πρέπει να την ανοίξω για να το βγάλω ?? ( κινείται αλλά δεν φαίνεται στη φωτο !!! ... σαν μικρό μυρμήγκι είναι )
Rumpelstiltskin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 αν κινείται περίμενε μπας και φύγει.
selianx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Κλειστην και κανε το σταυρο σου να φυγει. Οσο ειναι ανοιχτη το τραβαει το φως. 1
NewProject Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Κλειστην και κανε το σταυρο σου να φυγει. Οσο ειναι ανοιχτη το τραβαει το φως. καλή ιδέα φίλε μου. το βράδι θα τη κλείσω. μεχρι στιγμής έχει φύγει και έχει ξαναέρθει 3 φορες... φοβάμαι να το πατήσω και μείνει λεκές μέσα στην οθόνη.
La_MoRt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Είναι μη σου κάτσει... Άνοιξε τη και καθάρισε το δε θα βγάλεις άκρη με το να περιμένεις να βγει.
NewProject Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ποια οθονη εχεις? LG 23EA53 IPS LED Είναι μη σου κάτσει... Άνοιξε τη και καθάρισε το δε θα βγάλεις άκρη με το να περιμένεις να βγει. θα δω αν εμφανιστεί και σήμερα θα πρέπει να την ανοίξω έχετε πάθει ποτέ τίποτα παρόμοιο ; νόμιζα οτι τις έφτιαχναν να μη μπαίνει ούτε σκόνη.
RTW4ever Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εγώ έχω πάθει στην Dell μου, και μάλιστα όταν ήταν ολοκαίνουρια, και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Έκανα τον σταυρό μου, την έκλεισα και ευτυχώς έφυγε μόνο του. Όπως είπε ο φίλος παραπάνω, πιστεύω ότι τα τραβάει το φως ή η ζέστη. Ένα μικροσκοπικό μυρμήγκι ήτανε.
alekasas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ανοιξε την και προσπαθησε να το βγαλεις εξω. Το καλυτερο θα ηταν να την φυσιξεις με κομφλερ. Το κομφλερ πρεπει να εχει νεροπαγηδα ομως για να μην παθεις ζημια!
NewProject Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 νομίζω έφυγε από μόνο του.Έκλεισα την οθόνη όπως είπε ο φίλος απο πάνω.Αν εμφανιστεί ξανά θα ανοίξω το κομπρεσέρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα