Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο κινέζους κατασκευαστές τι άλλο να περιμένεις?

"End of discussion" θα συμπληρώσω εγώ. Αν και το μήνυμά σου ήταν απλό, μεστό και ουσιαστικό. 

Δημοσ.

Zio...αυτο που λες μονο σε low end συσκευες γινεται. Δεν νομιζω καποιος με iphone να το αλλαξει μετα το σπασιμο της οθονης.

Δημοσ.

Zio...αυτο που λες μονο σε low end συσκευες γινεται. Δεν νομιζω καποιος με iphone να το αλλαξει μετα το σπασιμο της οθονης.

Ακόμα αρκετοί τα επισκευάζουν (τα πιο παλιά μοντέλα γιατί στα καινούργια η επισκευή είναι πανάκριβη) αλλά πιστεύω ότι θα περιοριστεί αυτό σύντομα. Μας σπρώχνουν προς τα εκεί με τη δυσκολία και με το κόστος

Δημοσ.

Ακόμα αρκετοί τα επισκευάζουν (τα πιο παλιά μοντέλα γιατί στα καινούργια η επισκευή είναι πανάκριβη) αλλά πιστεύω ότι θα περιοριστεί αυτό σύντομα. Μας σπρώχνουν προς τα εκεί με τη δυσκολία και με το κόστος

Τα φτιάχνουν με φθηνά πλαστικά, αποσπώμενες μπαταρίες κλπ (βλ. "κινεζιές") - δεν μας αρέσει γιατί τρίζουν και δεν έχουν ποιότητα κατασκευής.

Τα φτιάχνουν unibody χωρίς πολλές ενώσεις, με ακριβότερα υλικά κλπ - δεν μας αρέσει γιατί δεν είναι εύκολα repairable και κοστίζουν πολύ.

Τελικά τι θέλουμε; :P

• Like 3
Δημοσ.

Τα φτιάχνουν με φθηνά πλαστικά, αποσπώμενες μπαταρίες κλπ (βλ. "κινεζιές") - δεν μας αρέσει γιατί τρίζουν και δεν έχουν ποιότητα κατασκευής.

Τα φτιάχνουν unibody χωρίς πολλές ενώσεις, με ακριβότερα υλικά κλπ - δεν μας αρέσει γιατί δεν είναι εύκολα repairable και κοστίζουν πολύ.

Τελικά τι θέλουμε; :P

Δεν έχεις κι άδικο! :D

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχεις κι άδικο! :D

Η χρυσή τομή μάλλον βρίσκεται στα επώνυμα κινέζικα που προσφέρουν δελεαστικά χαρακτηριστικά, καλή υποστήριξη και καλή ποιότητα κατασκευής.

Αν γίνει η στραβή είναι πιθανό να βρεις φθηνό ανταλλακτικό και να το φτιάξεις μόνος σου. Σε άλλες περιπτώσεις ίσως σε συμφέρει να το πετάξεις και να πάρεις το ίδιο (πάλι πιο φθηνά θα σου βγουν 2 "κινέζικα" από ένα "επώνυμο"). :D

• Like 1
Δημοσ.

Ένα ακόμα bend test με την υποστήριξη του TECHRAX

Τα ξύλινα μολύβια είναι πιο ανθεκτικά από το 6P. Απλά λυγίζει με μηδαμινή προσπάθεια. Αν αυτό είναι flagship android φανταστείτε οι υπόλοιπες ναυαρχίδες τι έχουν να προσφέρουν....stagefright και malware με το κιλό που ποτέ δεν θα πατσαριστουν.

Ας δούμε τι πραγματικά σημαίνει flagship. Έτσι!!!!!

Δημοσ.

"Σιγά το προβλημα.Συκοφαντίες".

Μαθήματα περι bending απο φανμπόγι εταιρίας που ήταν αφορμή να καθιερωθεί παγκοσμίως σαν όρος το bendgate.
Για να μην πούμε οτι φτάσατε σε σημειο να βγάζετε τρελη μεχρι και την φαπλ προκειμένου να το παραδεχτειτε. 
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί(εκτός αν τους αρέσει να εκτιθονται)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

"Σιγά το προβλημα.Συκοφαντίες".

Μαθήματα περι bending απο φανμπόγι εταιρίας που ήταν αφορμή να καθιερωθεί παγκοσμίως σαν όρος το bendgate.

Για να μην πούμε οτι φτάσατε σε σημειο να βγάζετε τρελη μεχρι και την φαπλ προκειμένου να το παραδεχτειτε. 

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί(εκτός αν τους αρέσει να εκτιθονται)

Α τι? Το προσπερνάς τώρα που έφτασε στην ...αυλή σου? Μα γιατί??? :P  :devil:

Δημοσ.

Α τι? Το προσπερνάς τώρα που έφτασε στην ...αυλή σου? Μα γιατί??? :P  :devil:

Οπως προφανώς δεν προσεξες, το "σιγα το προβλημα,συκοφαντιες" ήταν μέσα σε αυτά τα χαριτωμένα εισαγωγικα.

Ναι,ήταν ειρωνικό για αυτούς που το έκαναν συστηματικα μέχρι πριν 1 μήνα για την εταιρία που ειναι μέτοχοι,και όχι,δεν το ασπάζομαι.

Δεν ασχοληθηκα περαιτέρω με το nexus απ το launch του γιατι δεν ειναι  καθόλου vfm και δεν μου άρεσε κιολας,οπότε από εμένα είχε ΗΔΗ φάει το μαυρο πριν λυγίσει.

Εξαλλου έχω καμιά χιλιάδα συσκευές  για να επιλεξω,και όχι μία που κοστίζει μια χιλιάδα. ;)

Γιατί να ασχοληθώ?

A, :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Οπως προφανώς δεν προσεξες, το "σιγα το προβλημα,συκοφαντιες" ήταν μέσα σε αυτά τα χαριτωμένα εισαγωγικα.

Ναι,ήταν ειρωνικό για αυτούς που το έκαναν συστηματικα μέχρι πριν 1 μήνα για την εταιρία που ειναι μέτοχοι,και όχι,δεν το ασπάζομαι.

Δεν ασχοληθηκα περαιτέρω με το nexus απ το launch του γιατι δεν ειναι  καθόλου vfm και δεν μου άρεσε κιολας,οπότε από εμένα είχε ΗΔΗ φάει το μαυρο πριν λυγίσει.

Εξαλλου έχω καμιά χιλιάδα συσκευές  για να επιλεξω,και όχι μία που κοστίζει μια χιλιάδα. ;)

Γιατί να ασχοληθώ?

A, :P

Μα δεν σχολιάζουμε την τιμή του ή αν μας βολεύει προσωπικά αλλά το "πρόβλημα" (που όπως και με το iphone, εξακολουθώ να μην το θεωρώ πρόβλημα αλλά anyway). :)

Δημοσ.

Μα δεν σχολιάζουμε την τιμή του ή αν μας βολεύει προσωπικά αλλά το "πρόβλημα" (που όπως και με το iphone, εξακολουθώ να μην το θεωρώ πρόβλημα αλλά anyway). :)

Να το πω με άλλα λογια τοτε.

Αν σε ενα γεματο με φρουτα καλάθι,εχω ένα σαπιο,το πετάω και τρώω τα υπολοιπα,κανένα πρόβλημα.

Το προβλημα ειναι για όποιον το μόνο που έχει για να φάει ειναι ενα σάπιο μηλο.

Εκει,έχεις προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Να το πω με άλλα λογια τοτε.

Αν σε ενα γεματο με φρουτα καλάθι,εχω ένα σαπιο,το πετάω και τρώω τα υπολοιπα,κανένα πρόβλημα.

Το προβλημα ειναι για όποιον το μόνο που έχει για να φάει ειναι ενα σάπιο μηλο.

Εκει,έχεις προβλημα.

Η επιλογή του μήλου και δη του σάπιου να φανταστώ είναι τυχαίo γεγονός... :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...