gogosds Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα ψάχνω να βγάλω μια πιστωτική, διότι έχω prepaid και χρεώστικες απο δω και απο εκει, και σκέφτομαι να κρατήσω μόνο μια prepaid σε μια τράπεζα και να βγάλω και μια πιστωτική ώστε να μπορώ να φορτώνω την κάρτα άμεσα...ποια τράπεζα προτείνετε που γενικά να είναι καλύτερη και ταχύτερη σε ebanking αλλά και σε άλλες υπηρεσίες? Γενικά είδα ότι η Alpha αναβάθμισε το ebanking της σε σχέση με την eurobank που έμεινε σχετικά πίσω..
makfil Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Με τα CC δεν μπορείς να ανοίξεις νέο λογαριασμό, για να βγάλεις κάρτα, εκτός αν πρόκειται γα λογαριασμό μισθοδοσίας.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 ...και σιγα μην σου εκδώσουν πιστωτική, εδω δεν έδιναν τον καλο καιρο
gogosds Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Στην Eurobank έχω λογαριασμό μισθοδοσίας και στην Alpha έχω κανονικό πάντως...(εχω και πιστωτική στην alpha)
eddie1996 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Στην Eurobank έχω λογαριασμό μισθοδοσίας και στην Alpha έχω κανονικό πάντως...(εχω και πιστωτική στην alpha) Ε τότε χρέωσε την κάρτα της alpha που έχεις.
Pa0ki Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Βγάλε στην alpha, μέχρι και σε ανέργους δίνουν ...και σιγα μην σου εκδώσουν πιστωτική, εδω δεν έδιναν τον καλο καιρο γκουχ γκουχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα