Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτεινα σε μια τυπισσα απο την δουλεια να βγουμε  και άρχισε να μου λεει να παμε ολοι μαζι εγω και αυτος δηλαδη και να έρθουν και άλλοι μαζι μας.

tumblr_ntfx3lUkA71qfzcnbo1_400.gif

• Like 7
Δημοσ.

Τι να τσεκαρει μωρε οικοπεδο θα αγορασει? Ας ερχοταν μαζι με μια φιλη κουαρτετο να καβατζωθει κ το φιλαρακι μου.Οι τρεις μας ειμασταν εκεινη την ωρα δεν επαθε κατι.Κατα τα αλλα εγω πιστευω ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα απο την πλευρα μου.

Δημοσ.

Δεν είμαι παρών για να δω τις εκφράσεις της, αλλά η πρώτη εντύπωση αυτό δείχνει.

Αυτό που λέει ο συμφορουμίστας. Άλλη φορά, να έχεις πάνω σου κρυφή κάμερα για να σε βοηθάμε περισσότερο.

Υ.Γ.: σοβαρά τώρα, μην χαλιέσαι και πολύ, δεν αξίζει, άσε που ακόμη δεν ξεκαθάρισαν τα πράγματα. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

Δημοσ.

Ισως να μην έπρεπε να ζητήσεις ραντεβού μπροστά σε άλλους, μπορεί να το παρερμήνευσε και αυτή κάπως.

Προφανως και δεν επρεπε να της ζητησει μπροστα σε αλλους. Ασε που αμα καταλαβαινε οτι την επεφτες και ετρωγες πιτα θα γινοσουν "ρεζιλι" στους αλλους και θα μπορουσαν να σου κανουν χαβαλε κτλ Αυτα τα πραγματα θελουν και λιγο σχεδιασμο, δεν ειναι σαν τις ταινιες που συμβαινουν ολα ομορφα και ωραια...

Τωρα σε αυτο που ρωτησε ο ts υπαρχουν 2 περιπτωσεις, η πρωτη ειναι να μην καταλαβε οτι της την επεφτες και ειπε και για τους αλλους και η δευτερη ειναι απλα να σε αποφευγει. Τωρα αναλογα με το πως σου μιλαει, τι ατμοσφαιρα υπαρχει μεταξυ σας κτλ μπορεις να καταλαβεις.

Επισης δεν πας αντε ετσι σε μια κοπελα στα ξεκουδουνα και της ζητας να βγειτε, οταν της ζητας να βγειτε ειδικα οταν ειστε στον ιδιο χωρο εργασιας πρεπει να εχετε και καποια εξεικοιωση, να μιλατε, να κανετε πλακα κτλ για να ερθετε και πιο κοντα και μετα κανεις την κινηση σου.

Δημοσ.

Εχω λιωσει με τις εικονες περι φρεντζοουν!!! Δεν πηγα στο ξεκαρφωτο παιδια 2-3 μηνες μιλαμε οποτε την πετυχαινω κ κανουμε πλακα.

Δημοσ.

Αν ειναι να βγείτε μονο οι 3 σας και ο άλλος ειναι όντως φίλος σου, πες του να σας στήσει.

Αλλιώς πηγαίνετε για ενα ποτό οι 3 σας και όπου βγει... ;·)

• Like 3
Δημοσ.

Ενταξει υπαρχουν και χειροτερα...
Θα μπορουσες να της το εχεις προτεινει οταν ησασταν οι 2 σας και να δεχτει κανονικοτατα...και μετα να σου το ακυρωσει γιατι θα βγει με τον γκομενο :P (παθων)

Δημοσ.

Προφανως και δεν επρεπε να της ζητησει μπροστα σε αλλους. Ασε που αμα καταλαβαινε οτι την επεφτες και ετρωγες πιτα θα γινοσουν "ρεζιλι" στους αλλους και θα μπορουσαν να σου κανουν χαβαλε κτλ Αυτα τα πραγματα θελουν και λιγο σχεδιασμο, δεν ειναι σαν τις ταινιες που συμβαινουν ολα ομορφα και ωραια...

Τωρα σε αυτο που ρωτησε ο ts υπαρχουν 2 περιπτωσεις, η πρωτη ειναι να μην καταλαβε οτι της την επεφτες και ειπε και για τους αλλους και η δευτερη ειναι απλα να σε αποφευγει. Τωρα αναλογα με το πως σου μιλαει, τι ατμοσφαιρα υπαρχει μεταξυ σας κτλ μπορεις να καταλαβεις.

Επισης δεν πας αντε ετσι σε μια κοπελα στα ξεκουδουνα και της ζητας να βγειτε, οταν της ζητας να βγειτε ειδικα οταν ειστε στον ιδιο χωρο εργασιας πρεπει να εχετε και καποια εξεικοιωση, να μιλατε, να κανετε πλακα κτλ για να ερθετε και πιο κοντα και μετα κανεις την κινηση σου.

Ηταν αυτη εγω κ ο συναδελφος .,

.. Ο οποιος ειναι πολυ ενταξει ατομο κ φιλος ο λιγοτερο κουτσομπολης κ δεν ειναι χαφιες.Αυτη μετα ειπε να φερει κ εναν αλλο συναδελφο τον οποιο μαλιστα δεν παμε κ ιδιαιτερα γιατι ειναι ειδικος στο να χωνει κοσμο.Τι να τον κανοτμε? Ας ελεγε σε καμια φιλη της.

Ενταξει υπαρχουν και χειροτερα...

Θα μπορουσες να της το εχεις προτεινει οταν ησασταν οι 2 σας και να δεχτει κανονικοτατα...και μετα να σου το ακυρωσει γιατι θα βγει με τον γκομενο :P (παθων)

Ωχ επεσες σε τετοιο βουρλο????

Δημοσ.

Ηταν αυτη εγω κ ο συναδελφος .,

.. Ο οποιος ειναι πολυ ενταξει ατομο κ φιλος ο λιγοτερο κουτσομπολης κ δεν ειναι χαφιες.Αυτη μετα ειπε να φερει κ εναν αλλο συναδελφο τον οποιο μαλιστα δεν παμε κ ιδιαιτερα γιατι ειναι ειδικος στο να χωνει κοσμο.Τι να τον κανοτμε? Ας ελεγε σε καμια φιλη της.

Δεν εχει σημασια. Δεν ξερεις πως ενιωθε οταν ηταν μπροστα ο αλλος, μπορει να μην ενιωθε ανετα. Ελπιζω να εισαι σιγουρος οτι δεν εχει γκομενο...Επισης ελπιζω αφου την ξερεις και 2-3 μηνες να την εχεις σε κανα fb και να ειχες κανει ήδη την ερευνα σου πριν της ζητησεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...