DDevil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ρε μήπως τελικά γουστάρει gangang η γκόμενα; Μόνο το διευθυντή και τον υπεύθυνο κυλικείου δεν είπε. Εδω στην επαρχια δεν εχεις κ πολλες επιλογες δυστυχως εγω να φανταστεις ειμαι εδω 5 μηνες ηδη κ μονο με αυτο το συναδελφο κανω παρεα που γνωριζομαστε απο αθηνα. Δεν εχει σημασια. Δεν ξερεις πως ενιωθε οταν ηταν μπροστα ο αλλος, μπορει να μην ενιωθε ανετα. Ελπιζω να εισαι σιγουρος οτι δεν εχει γκομενο...Επισης ελπιζω αφου την ξερεις και 2-3 μηνες να την εχεις σε κανα fb και να ειχες κανει ήδη την ερευνα σου πριν της ζητησεις.. Εχει σημασια αλλο να εχεις απεναντι σου χαφιεδες κ αλλο ενταξει ατομα.ΔΕν ενιωσε ανετα που της ειπα να βγουμε ακομα κ μονοι μας να βγαιναμε δεν ειναι κ σιγουρο το πεσιμο η προοπτικη υπαρχει μονο. Οσο για την ερευνα δεν με νοιαζει αμα εχεο γκομενο αρνειται τη προσκληση κ παμε για αλλα. Τι ερευνα να κανω δλδ??? :/ Εδω της ειπε αυτος ο δικος μου εγω δεν θα ερθω εχω δουλειες κ του λεει ελα σιγα θα ερθεις κ εσυ αυτη δεν ενιωθε ανετα?χσχαχαχα ελα ρε φιλε τωρα ειμαστε αγαθοι οι αντρες ωρες ωρες δικαιολογουμε τα παντα
bluesattack Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Αν σας καλεσει και τους δυο σας στο σπιτι της για ποτο πως θα το εκλαβεις ? Προσεχε, ειναι ερωτηση παγιδα
Haris San Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Αν σας καλεσει και τους δυο σας στο σπιτι της για ποτο πως θα το εκλαβεις ? Προσεχε, ειναι ερωτηση παγιδα Threeway all the way 1
xpapias Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μια παράκληση μονο. Μην ανοίξεις άλλο thread για το πως θα ντυθείς στο ραντεβού.
LiquidTroll Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Οταν κάποιος λέει ¨θα κανονισουμε μωρε εδώ με τα παιδιά να βγουμε όλοι μαζί" , 100% θέλει να σε αποφύγει. 200% αν είναι γκόμενα 1
george_gr1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δεν σε θέλει, ξέχνατοΈτσι ακριβώς, άμα σε γουστάρει η άλλη θα κάνει κολοτουμπες.
Haris San Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ναι ,ξεχασες να της ζητησει και τον αριθμο ταυτοτητας.Ελεος. Τι ελεος μωρε? Την ξερει 3 μηνες+ ολοι εχουν fb, εδω εχουν friend ατομα που δεν ξερουν καν...Στην γκομενα που σαρεσει δεν θα πας στο profile της να δεις τι photos εχει?Αν εχει γκομενο?
zio10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Αφού δεν σε είπε να βγείτε όλοι μαζί σαν φίλοι, έχεις κάτι ψιλές ελπίδες. Ή ακόμα χειρότερα να βγούνε όλοι μαζί χωρίς αυτή! Αυξάνουν κι άλλο οι ελπίδες!
Vapir Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Φτάνει συνέχεια. ΕΔΩ. ωραίο site , μπήκε στα bookmarks edit : διάβασα κανα 2 thread και με έπιασε αυτό που με πιάνει όταν ακούω να ρουφάνε σούπα ή καφέ
optimistic_83 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Φίλοι μου ότι λεει ο τίτλος. Προτεινα σε μια τυπισσα απο την δουλεια να βγουμε (μπροστα εκεινη την ώρα ηταν και ένας φιλος μου συνάδελφος βεβαια) και άρχισε να μου λεει να παμε ολοι μαζι εγω και αυτος δηλαδη και να έρθουν και άλλοι μαζι μας. Τι πιστευετε? αποφευγει να βγουμε οι 2 μας? εγω πιστευω το απέφυγε έμμεσα. Αξιζει να βγω μερικές φορές και με άλλους μαζι με τη σκέψη οτι κάποια στιγμη θα βγουμε οι 2 μας? ή την αφηνω και πάμε για άλλα? πειτε καμια γνώμη. Αφου εσυ που ησουν μπροστα πιστευεις οτι το απεφυγε μαλλον ετσι θα ειναι.. Θα βγεις μερικες φορες με αλλους αν γουσταρεις την παρεα τους και αν δεσει το γλυκο και με την κοπελα εδεσε.. Αν δεν γουσταρεις ομως την υπολοιπη παρεα θελω να πιστευω οτι δεν θα κατσεις να τους φας στην μαπα με την σκεψη οτι μπορει καποια στιγμη να κανεις κατι παραπανω με την συγκεκριμενη.. Το οτι σου μιλαει καποια στον χωρο εργασιας δεν σημαινει οτι σε γουσταρει..Μπορει απλα να ειναι ευγενικη.. Εκτος αν εχεις διακρινει οτι σου συμπεριφερεται ξεχωριστα σε σχεση με τους αλλους αντρες.. Για να αφησεις καποια πρεπει να εχει γινει κατι μαζι της..Εκτος αν εχει γινει κατι και μας το κρατας μυστικο.. Ασε τις σκεψεις..Βγες εξω και φλερταρε
DDevil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Και γιατι δεν της το ειπες.Οτι δηλαδη θες να βγειτε οι 2 σας?Φιλε μου καλα σου κανει ,μπορει και να θελει αλλα να σε τεσταρει .Καλα και εσυ μπροστα στους αλλους πας και ρωτας? Παρτην τηλ και της οτι ελεγες για ποτακι οι 2 σας το σαββατοκυριακο.Μην την ρωτησεις αν θελει.Αν σου απαντησει αρνητικα οτι δεν εχει χρονο η εχει να κανει κατι αλλο,πες της κανενα προβλημα και κανονιζετε αλλη φορα .Αλλα να ξες γκομενα που σε γουσταρει ,αν στο ακυρωσει θα σου πει η ιδια για αλλη φορα,αν δεν σου πει τιποτα παρατατο δεν γουσταρει., Δεν ειναι επιστημη,μια κοπελα ειναι. Ναι ,ξεχασες να της ζητησει και τον αριθμο ταυτοτητας.Ελεος. Ισως ενοχλησω αλλη μια φορά και βλέπουμε. Αφου εσυ που ησουν μπροστα πιστευεις οτι το απεφυγε μαλλον ετσι θα ειναι.. Θα βγεις μερικες φορες με αλλους αν γουσταρεις την παρεα τους και αν δεσει το γλυκο και με την κοπελα εδεσε.. Αν δεν γουσταρεις ομως την υπολοιπη παρεα θελω να πιστευω οτι δεν θα κατσεις να τους φας στην μαπα με την σκεψη οτι μπορει καποια στιγμη να κανεις κατι παραπανω με την συγκεκριμενη.. Το οτι σου μιλαει καποια στον χωρο εργασιας δεν σημαινει οτι σε γουσταρει..Μπορει απλα να ειναι ευγενικη.. Εκτος αν εχεις διακρινει οτι σου συμπεριφερεται ξεχωριστα σε σχεση με τους αλλους αντρες.. Για να αφησεις καποια πρεπει να εχει γινει κατι μαζι της..Εκτος αν εχει γινει κατι και μας το κρατας μυστικο.. Ασε τις σκεψεις..Βγες εξω και φλερταρε Την παρέα των τριών μας και καμιας άλλης φιλης της την γουστάρω τωρα αμα πάει να μου φέρει και αυτον που λέω εεε η αληθεια ειναι οτι δεν πολυψηνομαι και στη τελικη ρε παιδια ουτε εγω γουσταρω να σχολιάζουν καλυτερα για αρχη να βγαιναμε παρέα και βλέπουμε αλλα η παρέα να μην έχει άσχετους. Το Χ γενικα δεν το φοβαμαι αλλα στη προκειμενη περιπτωση θα σχολιαστει και δεν πολυγουσταρω καλυτερα να μεινει και ετσι στη τελικη μηπως καταλαβει οτι ψηνομουν για κατι αλλο και ενεργοποιηθει απο μονη της κ παρει κανα τηλ. Τι ελεος μωρε? Την ξερει 3 μηνες+ ολοι εχουν fb, εδω εχουν friend ατομα που δεν ξερουν καν...Στην γκομενα που σαρεσει δεν θα πας στο profile της να δεις τι photos εχει?Αν εχει γκομενο? δΕΝ ΈΧΩ ΚΑΝΕΙ ακομα φιλο στο φβ κανεναν απο την δουλεια. Δεν εχω ανοιχθει ουτε εχω βγει ποτε μαζι τους έξω ουτε με τα κουτσομπολια τους εχω ασχοληθει γενικα η λογικη μου ειναι πάω κανω αυτα που πρέπει λέω καλημερα σε ολους και φευγω. Αυτη εχει γενικα πιο ανοιχτο στυλάκι για αυτο κ μιλησαμε λιγο περισσοτερο. Και πιο παλια εβγαινα με μια αλλη ντοπια που ειχα γνωρισει απο μονος μου και δεν ασχολιομουν επισης με κανεναν αλλον εβγαινα μονο με αυτη και το φιλο που λέω. Προς το παρον ολη αυτη η τακτικη εχει βγει προς οφελος μου.
Anastazio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ισως ενοχλησω αλλη μια φορά και βλέπουμε. Την παρέα των τριών μας και καμιας άλλης φιλης της την γουστάρω τωρα αμα πάει να μου φέρει και αυτον που λέω εεε η αληθεια ειναι οτι δεν πολυψηνομαι και στη τελικη ρε παιδια ουτε εγω γουσταρω να σχολιάζουν καλυτερα για αρχη να βγαιναμε παρέα και βλέπουμε αλλα η παρέα να μην έχει άσχετους. Το Χ γενικα δεν το φοβαμαι αλλα στη προκειμενη περιπτωση θα σχολιαστει και δεν πολυγουσταρω καλυτερα να μεινει και ετσι στη τελικη μηπως καταλαβει οτι ψηνομουν για κατι αλλο και ενεργοποιηθει απο μονη της κ παρει κανα τηλ. Grow some balls ρε ψηλε,πες της στεγνα και ξεκαθαρα αστειευόμενος αφου κανετε κ αστειακια οτι ψηνοσουν οι δυο σας να βγείτε οχι ολος ο ομιλος λατση γιατι γουσταρεις την παρεα της και αν πεσει χιονι την πουλευεις με καθαρο μυαλο. /ρηλαξ 1
taazz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Το να θέλει να δει το ρόλο βαράς στις συναναστροφές σου δεν παίζει; No, ούτε για πλάκα, στην καλλίτερη θέλει να κάνει πλάτες για την φίλη του καλοκαιριού.
DDevil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Grow some balls ρε ψηλε,πες της στεγνα και ξεκαθαρα αστειευόμενος αφου κανετε κ αστειακια οτι ψηνοσουν οι δυο σας να βγείτε οχι ολος ο ομιλος λατση γιατι γουσταρεις την παρεα της και αν πεσει χιονι την πουλευεις με καθαρο μυαλο. /ρηλαξ Περιμενα μια απαντηση σε στυλ "Καλα παρε με τηλ και το βλέπουμε...." αντι αυτου η τυπισσα σκιζοταν να βρει άτομα να μεγαλώσει η παρέα και ελεγε και στον άλλον που της ελεγε εχω βαρδια το βραδυ εεεελα δεν πειραζει θα ερθεις το μεσημερι σιγα ποσο θες να κοιμηθεις. Εκει κολλάω.Ειναι μια ένδειξη. Και επειδη τα έχω ξαναζησει αυτα για αυτο ειμαι λιγο επιφυλακτικος. Μπορει να θεωρηθει απο την πλευρα της οτι δεν έκανε τιποτα για να με διευκολυνει και μενα. ΄'Εχουν και αυτες μερος του παιχνιδιου δεν ειναι άβουλα πλάσματα κύριοι. Κοιταξτε εγω δεν σκάω το θρεντάκι το ανοιξα για να πουμε τις αποψεις μας και να το συζητησουμε εγω εχω καταλαβει τι παιζει χαζος δεν ειμαι και δεν πεινάω και για γυναικεια συντροφια. Ισως φανω λιγο κυνικος αλλα οταν μας δουλευουν να τα περιμενουν ολα αυτα. Με τον παρά μας..... βρισκουμε οτι παρέα γουστάρουμε. Ξεροντας εξαρχης τι θα πληρώσουμε.
Anastazio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Περιμενα μια απαντηση σε στυλ "Καλα παρε με τηλ και το βλέπουμε...." αντι αυτου η τυπισσα σκιζοταν να βρει άτομα να μεγαλώσει η παρέα και ελεγε και στον άλλον που της ελεγε εχω βαρδια το βραδυ εεεελα δεν πειραζει θα ερθεις το μεσημερι σιγα ποσο θες να κοιμηθεις. Εκει κολλάω.Ειναι μια ένδειξη. Και επειδη τα έχω ξαναζησει αυτα για αυτο ειμαι λιγο επιφυλακτικος. Μπορει να θεωρηθει απο την πλευρα της οτι δεν έκανε τιποτα για να με διευκολυνει και μενα. ΄'Εχουν και αυτες μερος του παιχνιδιου δεν ειναι άβουλα πλάσματα κύριοι. Κοιταξτε εγω δεν σκάω το θρεντάκι το ανοιξα για να πουμε τις αποψεις μας και να το συζητησουμε εγω εχω καταλαβει τι παιζει χαζος δεν ειμαι και δεν πεινάω και για γυναικεια συντροφια. Ισως φανω λιγο κυνικος αλλα οταν μας δουλευουν να τα περιμενουν ολα αυτα. Με τον παρά μας..... βρισκουμε οτι παρέα γουστάρουμε. Ξεροντας εξαρχης τι θα πληρώσουμε. Τα εχεις τα δικια σου επειδη ομως εμενα προσωπικα με κουραζει το theorycrafting θεωρώ οτι η μπαινεις στεγνα και ξεκαθαριζει η φαση η δεν ασχολείσαι καν αν δεν σου αρεσε η σταση της. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα