g_alkis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Λίγα τα λόγια σου για το Παρίσι της Μακεδονίας, το μικρό Παρίσι συνηθίζουμε να λέμε οι Τριλοφίτες. Έχετε και Σανζ Ελιζέ να φανταστώ
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Αααα και οι 6 σας το λέτε μικρό Παρίσι; Τι γλυκούτσικο μωλέ:3 γλυκούτσικο Έχετε και Σανζ Ελιζέ να φανταστώ Aπ' όλα τα καλά.
stavi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 είμαι κοπέλα και σου λέω οτι αν μάζεψε κόσμο... δεν ειναι καθόλου καλό σημάδι 3
DDevil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 είμαι κοπέλα και σου λέω οτι αν μάζεψε κόσμο... δεν ειναι καθόλου καλό σημάδιΕγω απο τετοια δε μασαω ουτε ειμαι 15 χρονωνε παιδακι να τις βλεπω κ να ερωτευομαι.Με καλο σεξ κ συμπεριφορα μετα απο καιρο ισως.Τωρα μεσα στην εβδομαδα ενα τηλ αμα εχω διαθεση για κανα ποτακι αμα δεχτει εχει καλως αλλιως παμε για αλλα. Σιγα μη σκασω κιολας εχει πολλες δοξα την ευα!!
vsl Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Εγω απο τετοια δε μασαω ουτε ειμαι φλαουτίστας να τις βλεπω κ να ερωτευομαι. fixed 5
DDevil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 fixed Ρε αλητες στο φλαουτιστα τι κανατε κ ξαφανιστηκε δε ντρεπεστε; Και ηταν καλο παιδι 3
groot Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Φίλοι μου ότι λεει ο τίτλος. Προτεινα σε μια τυπισσα απο την δουλεια να βγουμε (μπροστα εκεινη την ώρα ηταν και ένας φιλος μου συνάδελφος βεβαια) και άρχισε να μου λεει να παμε ολοι μαζι εγω και αυτος δηλαδη και να έρθουν και άλλοι μαζι μας. Τι πιστευετε? αποφευγει να βγουμε οι 2 μας? εγω πιστευω το απέφυγε έμμεσα. Αξιζει να βγω μερικές φορές και με άλλους μαζι με τη σκέψη οτι κάποια στιγμη θα βγουμε οι 2 μας? ή την αφηνω και πάμε για άλλα? πειτε καμια γνώμη. Αδερφέ, με το συμπάθειο αλλά εσύ περιμένεις λέγοντας σε έναν άλλον άνθρωπο ότι θέλεις να βγείτε αυτός αυτομάτως να καταλάβει ότι τον προσκαλείς σε ραντεβού για τους δυο σας μόνο. Την πεποίθηση σου αυτή (ότι ο άλλος θα το καταλάβει) το βασίζεις στο γεγονός ότι είναι διαφορετικού φύλου και στο ότι εσύ κάνεις χαβαλέ μαζί της. Δηλαδή, σε όσες γυναίκες κάνει κανείς χαβαλέ, εάν τους πει για βόλτα σημαίνει ότι θέλει ραντεβού.... Επίσης, θέλεις ο άλλος να ρισκάρει να βγει μαζί σου ραντεβού οι δυο σας χωρίς να σε έχει δει στην παρέα πως είσαι. Όχι μέσα στην δουλειά, αλλά σε παρέα. Δηλαδή, να ρισκάρει να περάσει μία εντελώς βαρετή βραδιά, με κουβέντα πάλι γύρω από την δουλειά (που το πιο πιθανό να μην το θέλει), με έναν τύπο που τελικά δεν έχει κάτι να της προσφέρει διαφορετικό πέρα από κουβέντα για δουλεία. Δεν λέω ότι είσαι έτσι, αλλά αυτό είναι ένα σενάριο που μπορεί να σκεφτεί κάποιος συνάδελφος για τον άλλο. Τέλος, από ό,τι κατάλαβα δεν ξέρεις εάν έχει δεσμό. Η γνώμη μου είναι ότι έχεις εκτιμήσει εντελώς λάθος την κατάσταση.
gdriver Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ωχ επεσες σε τετοιο βουρλο???? υπάρχουν και ακόμη χειρότερα. όταν ήμουν ελεύθερος , μου είχε ζητήσει κινητο μία κοπελίτσα από μόνη της , μου είπε να βρεθούμε μονάχα οι δυο μας ,βράδυ εννοείται ,και όλα αυτά ξεκάθαρα , (γιατί όπως μου ανέφερε θα γνωριζόμασταν καλλίτερα χωρίς την παρουσία αλλων που πιθανοτατα να θόλωνε την κρίση της ) . 10 λεπτά πριν συναντηθούμε ,μου στέλνει μήνυμα και μου λέει πως δε μπορεί να κάτσει πολλή ωρα, (καμία ωρίτσα το πολύ) γιατί είχε γιορτή ο "φίλος" της. Σαγόνια κάτω και αμηχανία φουλ. δευτερη περιπτωση , ήμουν στο βιντεοκλαμπ και προσπαθούσα να διαλέξω ταινία , μεχρι που μου μιλάει αυτή στο ταμείο και με ρωτάει αν ακούω μουσικη νταρκ. τις είπα ναι και μου είπε να μου δωσει ένα cd να της γραψω. πάω σπίτι και μου στέλνει μηνυμα λεγοντας μου πως το κινητο ου το βρήκε από το σύστημα του βιντεοκλαμπ. μου προτείνει να παμε για ποτό , κανονίζουμε και όταν πάω να τη συναντήσω είχε φέρει μαζί της έναν φίλο της. (!!!!!!!) (οι φάτσες αντιπροσωπεύουν τα 4 στάδια συναισθηματων με τη σειρά που μου ήρθαν.) τώρα για την περίπτωση σου , αυτό που έιπαν οι συνάδελφοι παραπάνω. είτε είναι καμμένο χαρτί (πιθανότερο σενάριο) ,είτε όντως θέλει να σε δει σε παρέα , πράγμα το οποίο μου φαίνεται πως έχει πολύ λιγότερες πιθανότητεσ. σίγουρα ένιωσε αμηχανία στο γραφείο και να σώσει λίγο την κατάσταση το έριξε στην πλάκα προκειμένου να μην "καρφωθεί" στον άλλο συνάδελφο. Από συζητήσεις ενίοτε με γυναίκες στη δουλειά , όλες λένε πως η χρηση της συγκεκριμένησ ατάκας περι να βγούμε όλοι παρέα, είναι πάντοτε καμμένο χαρτί. ούτε καν friend zone. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2015 από gdriver
DDevil Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 gdriver οποιος δε θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει. Λοιπον φιλοι μου ειπα να μη σας χαλάσω χατηρι γιατι βλέπω οτι κάποιοι επιμένατε οτι εκτιμησα λάθος την κατάσταση.Λοιπον τη πετυχα σημερα μόνη της και μιλησαμε λιγο , τη ρωτησα αν πηγε πουθενα το σκ μου ειπε οχι τελικα γιατι ειχε κάτι δουλειες με ρωτησε καπάκι αν πηγα εγω κάπου της ειπα σε ενα ρεμπετάδικο και αμα θέλει να πάμε και εκει απαντάει το ωραιο "Ναι αμέ να πάμε , μάζεψε μας." ναι ναι οπωσδηποτε της κάνω. Πάμε για άλλα. Θένξ για τις γνωμες σας.
ribo7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 gdriver οποιος δε θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει. Λοιπον φιλοι μου ειπα να μη σας χαλάσω χατηρι γιατι βλέπω οτι κάποιοι επιμένατε οτι εκτιμησα λάθος την κατάσταση.Λοιπον τη πετυχα σημερα μόνη της και μιλησαμε λιγο , τη ρωτησα αν πηγε πουθενα το σκ μου ειπε οχι τελικα γιατι ειχε κάτι δουλειες με ρωτησε καπάκι αν πηγα εγω κάπου της ειπα σε ενα ρεμπετάδικο και αμα θέλει να πάμε και εκει απαντάει το ωραιο "Ναι αμέ να πάμε , μάζεψε μας." ναι ναι οπωσδηποτε της κάνω. Πάμε για άλλα. Θένξ για τις γνωμες σας. ε σε ρεμπετάδικο λογικό μου ακούγεται να πάτε με παρέα. Πιο καλά περνάς με παρέα από το να βγεις ραντεβού φάση. αλλά ναι, προχώρα παρακάτω. 1
DDevil Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ποιο πιατο ρε φιλε; Ολα εγω τα εχω κανει ως τωρα με ολους φιλικη ειναι αυτη ετσι ειναι το στυλ της. Παντως βαριεμαι οταν καποια κανει τη δυσκολη καλυτερα υπερ της ισοτητας να ειναι το παιχνιδι. Γιατι δλδ να πρεπει ο αντρας να κανεο το μλκα;ας σηκωσουν κ αυτες ενα τηλ φιλε τι θα παθουν
Anastazio Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ποιο πιατο ρε φιλε; Ολα εγω τα εχω κανει ως τωρα με ολους φιλικη ειναι αυτη ετσι ειναι το στυλ της. Παντως βαριεμαι οταν καποια κανει τη δυσκολη καλυτερα υπερ της ισοτητας να ειναι το παιχνιδι. Γιατι δλδ να πρεπει ο αντρας να κανεο το μλκα;ας σηκωσουν κ αυτες ενα τηλ φιλε τι θα παθουν Ε μη κανεις το μαλακα!Πες της μωρη καμπια εγω εσενα θελω να δω!Εξακολουθω να πιστευω οτι δεν εισαι αρκετα σαφης αλλα γαμα το νομιζω τωρα!
Razor_7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 ^την καλυτερη συμβουλη του δωσες στην τελευταια γραμμη.
epp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ερωτηση Α , σε ρεμπεταδικο την καλεσες? να κανετε τι , να σου βαραει παλαμακια αν χωρεψεις κανα ζειμπεκικο? Οχι σε ενα νορμαλ μπαρακι να μιλησετε με την ησυχια σας? Ρε φιλε !? Ερωτηση Β , εκανες που εκανες το μεγα φαουλ , η σωστη και μοναδικη απαντηση που θα εκανε "undo" την προσκληση για ραντεβου με μαλαματινα και κοκα κολα ειναι η εξης : -Ναι αμε , μαζεψε μας -Οχι δεν καταλαβες , οι 2 μας εννοω.. (χωρις να κοιτας το πατωμα ή το ταβανι αλλα αυτην στα ματια) Δεν κανει τη δυσκολη απτη στιγμη που δεν εισαι ευθυς. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε και σου'πα μου΄πες. Μην το παρεις στραβα , οτι γραφω το γραφω απολυτως αντικειμενικα ετσι και αλλιως δεν πας να μου φας την κοπελα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα