zio10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Και θέλει και δε θέλει καταλαβαίνω εγώ. Κάπως πρέπει να τα συνδυάσεις να βγείτε και μαζί και μόνοι σας αφού δεν το λες ούτε εσύ ούτε αυτή ξεκάθαρα. Πχ να έρθουν 1-2 συνάδελφοι ή φίλοι αλλά να φύγουν νωρίτερα και να μείνετε και λίγο μόνοι σας αν πάνε καλά τα πράγματα. Εμένα το ρεμπετάδικο δεν μου φαίνεται άσχημη ιδέα πάντως κι αυτή φάνηκε να μην έχει πρόβλημα με το μέρος
george_gr1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καλεσε την σε παρτυ σπιτι σου. Λογικα θα σου πει ναι και καπακι πες της .. δηλαδη τι παρτυ, οι δυο μας θα ειμαστε. Χαχα το παραπανω ειναι του Αρκα αλλα γελασα πολυ. Στο θεμα τωρα. Αναλυσεις επι των αναλυσεων και τζαμπα χρονος. Πες της στα ισια μου αρεσεις και θελω να βγουμε βολτα οι δυο μας. Αν σε γουσταρει θα σου πει ΝΑΙ. Αν δεν γουσταρει θα σε αποφυγει με διαφορες παρλαπιπες του τυπου με παρεα, δεν μπορω αυτες τις μερες και αλλα ακυρα. Εκει απλα την αφηνεις και πας αλλου. Στο κατω κατω αν σε αποφυγει ενω σε γουσταρει, λεεεμε τωρα, θα σε βρει συντομα η ιδια. Οι γυναικες λειτουργουν και σκεφτονται οπως ακριβως εσυ και εγω, δεν ειναι εξωγηινο ειδος. Οταν στην πεσει μια γυναικα που δεν σου αρεσει θα την αποφυγεις με παραμυθια. Αν τη γουσταρεις και στην πεσει κιολας θα της πεις ΝΑΙ ΤΩΡΑ. 2
hliastsek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Πες της μωρη καμπια εγω εσενα θελω να δω! Αυτο πες της και το εριξες το γκομενακι.... 3
DDevil Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αυτο πες της και το εριξες το γκομενακι.... Οχι κ ετσι ρε φιλε πρεπει να ειμαστε κυριοι
bluesattack Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Τραβαει πολυ και αυτο το ματσακι... Τι γινεται με τους παικταραδες του insomnia ? Τριπλιτσες, τριγωνακια , σχεδια στην προθερμανση,κραμπα στον αγωνα 2
user27 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ποτε δε βγαζεις ακρη με τις γυναικες. Μπορει να ξενερωσε που λες αλλα το παιχνιδι δε χαθηκε. Αν ο DDevil σταματησει να ασχολειται μαζι της, δεν αποκλειεται αυτη να της βιδωσει καμια μερα να τον περιμενει μετα τη δουλεια και να τον πλακωσει στα γλωσσοφιλα! 1
Razor_7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ρε τί βλακείες είναι αυτές που προτείνετε στο παιδί; Έχετε καθόλου επαφή με την πραγματικότητα; Λοιπόν φίλε επειδή καταλαβαίνω την κατάσταση σου κι έχοντας βρεθεί κι εγώ σε παρόμοια θέση άκου τι θα πας και θα της πεις. 2
doubtful Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Φίλοι μου ότι λεει ο τίτλος. Προτεινα σε μια τυπισσα απο την δουλεια να βγουμε (μπροστα εκεινη την ώρα ηταν και ένας φιλος μου συνάδελφος βεβαια) και άρχισε να μου λεει να παμε ολοι μαζι εγω και αυτος δηλαδη και να έρθουν και άλλοι μαζι μας. Τι πιστευετε? αποφευγει να βγουμε οι 2 μας? εγω πιστευω το απέφυγε έμμεσα. Αξιζει να βγω μερικές φορές και με άλλους μαζι με τη σκέψη οτι κάποια στιγμη θα βγουμε οι 2 μας? ή την αφηνω και πάμε για άλλα? πειτε καμια γνώμη. ακομα ασχολεισαι με γυναικες....?
Puladogaver Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ρωτα την θελεις κρεας; ακομα ασχολεισαι με γυναικες....? Ε δεν παραδειγματιστηκε απο εσενα που ασχολησε με ανδρες, απο μπρος παρθενα απο πισω μπαινουν τρενα σπρωξιμο στο σπρωξιμο ε; αχαχαχαχα
nikos-thess Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 υπάρχουν και ακόμη χειρότερα. όταν ήμουν ελεύθερος , μου είχε ζητήσει κινητο μία κοπελίτσα από μόνη της , μου είπε να βρεθούμε μονάχα οι δυο μας ,βράδυ εννοείται ,και όλα αυτά ξεκάθαρα , (γιατί όπως μου ανέφερε θα γνωριζόμασταν καλλίτερα χωρίς την παρουσία αλλων που πιθανοτατα να θόλωνε την κρίση της ) . 10 λεπτά πριν συναντηθούμε ,μου στέλνει μήνυμα και μου λέει πως δε μπορεί να κάτσει πολλή ωρα, (καμία ωρίτσα το πολύ) γιατί είχε γιορτή ο "φίλος" της. Σαγόνια κάτω και αμηχανία φουλ. δευτερη περιπτωση , ήμουν στο βιντεοκλαμπ και προσπαθούσα να διαλέξω ταινία , μεχρι που μου μιλάει αυτή στο ταμείο και με ρωτάει αν ακούω μουσικη νταρκ. τις είπα ναι και μου είπε να μου δωσει ένα cd να της γραψω. πάω σπίτι και μου στέλνει μηνυμα λεγοντας μου πως το κινητο ου το βρήκε από το σύστημα του βιντεοκλαμπ. μου προτείνει να παμε για ποτό , κανονίζουμε και όταν πάω να τη συναντήσω είχε φέρει μαζί της έναν φίλο της. (!!!!!!!) (οι φάτσες αντιπροσωπεύουν τα 4 στάδια συναισθηματων με τη σειρά που μου ήρθαν.) τώρα για την περίπτωση σου , αυτό που έιπαν οι συνάδελφοι παραπάνω. είτε είναι καμμένο χαρτί (πιθανότερο σενάριο) ,είτε Τι να πω και εγώ ρε ... Περίπτωση με μια από τη σχολή μου: Δεν ήμασταν φίλοι στις αρχές απλά λέγαμε κάνα γεια, δεν την ηθελα κιόλας τότε και αυτή μου ζήτησε αρχικά το τηλ μου... Με τον καιρό όμως γίναμε κολλητοί σχεδόν, βγαίναμε και βόλτες μαζί, μου γνώρισε και φίλες της, περνάγαμε ωραία δεν μπορω να πω, ωσπου με τον καιρό εε σαν αγοράκι και εγώ την ερωτεύτηκα.... Κάνα χρόνο μετά αφου γνωριστήκαμε έκανα την κίνηση και ένα βράδυ φασωθήκαμε. Από εκείνο το βράδυ τη θεώρησα δική μου και της το έδειξα και την επόμενη μέρα ΑΛΛΑ αυτή όχι μόνο έκανε πως δεν έγινε τπτ αλλά έδειχνε και πολύ αρνητική απέναντι μου πλέον. Λέω οκ δεν με θέλει, ότι έγινε θα ήταν της στιγμής κ επειδή της είπα ότι την ήθελα, σκέφτηκα ότι τώρα πλέον θα ξεκόψει και αυτή γιατί μου έδειχνε αρκετά σοβαρή κοπέλα που δεν πρόκειτε να το τραβήξει άλλο... Έπεσα έξω όμως: Μετά από 1-2 μέρες, αυτή ξανά τηλέφωνα και μπλα μπλα σαν να μην τρέχει κάτι, βόλτες σχεδόν σε καθημερινή βάση, αγκαλίτσες, φιλάκια αλλά και πάλι στο τέλος "χυλόπιτα"... Με τα πολλά ξέκοψα, γιατί άκρη δεν εβγαζα μαζί της και δεν ασχολήθηκα περισσότερο, αν και είχα φάει κόλλημα μαζί της. Για άλλες 2 τύπισες που έκαναν το "πρώτο βήμα" και αποδείχτηκαν εξισου ψυχοπαθείς θα μπορούσα να γράφω για ώρες... Και για να πω την άποψη μου στο φίλο: Κατά συντριπτικο ποσοστό η τύπισσα δεν θέλει μιας και κάλεσε όλο το σοϊ μαζί. Βεβαια δεν μπορω να ξερω μπορει να σου χει δειξει ενδιαφερον τις ωρες που ειστε μαζι, εσυ θα το κρινεις αυτο αλλά φίλε πίστεψε με και να σου πει να βγείτε οι 2 σας πολύ πιθανό επίσης να μη σημαίνει κάτι αυτό. Αυτό είναι το άσχημο με κάποιες γυναίκες ότι δεν μπορείς να τις ψυχολογήσεις στο τι θέλουν. Για μενα μην της ξαναζητήσεις να βγειτε οι δυο σας (μπροστα σε αλλους ειδικα μεγαλο λαθος) και απλα κοιτα να εισαι ηρεμος και πιστευω αν της δειξεις καλο προσωπο μπορει να στο προτεινει η ιδια να βγειτε αν θελει η της κανεις κλικ σε κατι... Kάτι άλλο κατά 95% οδεύει σε δυνατή χυλόπιτα και θέλουν λίγο προσοχή αυτά όταν είμαστε σε εργασιακό χώρο...
Aias Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 γιατι πιστευω οτι πρωτα ζητας το τηλεφωνο της και ζυγιζεις την κατασταση (απανταει στις κλησεις σου,στα μηνυματα σου,(πολυ βασικο) σε περνει και αυτη πισω ή σου στελνει μηνυμα καμια φορα,δειχνει προθυμει να μιλησει μαζι σου) και αν ολα ειναι οκ μετα ζητας να βγεις.Αν πχ καλεις 10 φορες (λεμε τωρα) και δεν απανταει και το σηκωσει την 11ατη και σου πει τα λεμε αυριο στην δουλεια που πας καραμητρο?Βιαστικες πολυ νομιζω + οτι ξεχασες να σκουπησες και τα σαλια....
gdriver Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Τι να πω και εγώ ρε ... Περίπτωση με μια από τη σχολή μου: Δεν ήμασταν φίλοι στις αρχές απλά λέγαμε κάνα γεια, δεν την ηθελα κιόλας τότε και αυτή μου ζήτησε αρχικά το τηλ μου... Με τον καιρό όμως γίναμε κολλητοί σχεδόν, βγαίναμε και βόλτες μαζί, μου γνώρισε και φίλες της, περνάγαμε ωραία δεν μπορω να πω, ωσπου με τον καιρό εε σαν αγοράκι και εγώ την ερωτεύτηκα.... Κάνα χρόνο μετά αφου γνωριστήκαμε έκανα την κίνηση και ένα βράδυ φασωθήκαμε. Από εκείνο το βράδυ τη θεώρησα δική μου και της το έδειξα και την επόμενη μέρα ΑΛΛΑ αυτή όχι μόνο έκανε πως δεν έγινε τπτ αλλά έδειχνε και πολύ αρνητική απέναντι μου πλέον. Λέω οκ δεν με θέλει, ότι έγινε θα ήταν της στιγμής κ επειδή της είπα ότι την ήθελα, σκέφτηκα ότι τώρα πλέον θα ξεκόψει και αυτή γιατί μου έδειχνε αρκετά σοβαρή κοπέλα που δεν πρόκειτε να το τραβήξει άλλο... Έπεσα έξω όμως: Μετά από 1-2 μέρες, αυτή ξανά τηλέφωνα και μπλα μπλα σαν να μην τρέχει κάτι, βόλτες σχεδόν σε καθημερινή βάση, αγκαλίτσες, φιλάκια αλλά και πάλι στο τέλος "χυλόπιτα"... Με τα πολλά ξέκοψα, γιατί άκρη δεν εβγαζα μαζί της και δεν ασχολήθηκα περισσότερο, αν και είχα φάει κόλλημα μαζί της. Για άλλες 2 τύπισες που έκαναν το "πρώτο βήμα" και αποδείχτηκαν εξισου ψυχοπαθείς θα μπορούσα να γράφω για ώρες... Και για να πω την άποψη μου στο φίλο: Κατά συντριπτικο ποσοστό η τύπισσα δεν θέλει μιας και κάλεσε όλο το σοϊ μαζί. Βεβαια δεν μπορω να ξερω μπορει να σου χει δειξει ενδιαφερον τις ωρες που ειστε μαζι, εσυ θα το κρινεις αυτο αλλά φίλε πίστεψε με και να σου πει να βγείτε οι 2 σας πολύ πιθανό επίσης να μη σημαίνει κάτι αυτό. Αυτό είναι το άσχημο με κάποιες γυναίκες ότι δεν μπορείς να τις ψυχολογήσεις στο τι θέλουν. Για μενα μην της ξαναζητήσεις να βγειτε οι δυο σας (μπροστα σε αλλους ειδικα μεγαλο λαθος) και απλα κοιτα να εισαι ηρεμος και πιστευω αν της δειξεις καλο προσωπο μπορει να στο προτεινει η ιδια να βγειτε αν θελει η της κανεις κλικ σε κατι... Kάτι άλλο κατά 95% οδεύει σε δυνατή χυλόπιτα και θέλουν λίγο προσοχή αυτά όταν είμαστε σε εργασιακό χώρο... πλάκα κάνεις!!!! omg . που πέφτουμε ρε οι φουκαριάρηδες!!!! χαράς την υπομονή σου αλλά κυρίως το ψυχοφθόρο της κατάστασης που αναγκάστηκες να υποστείς. φίλε ddevil κουτσός στραβός δεν είσαι επομένως όπως προείπες, είσαι έτοιμος για άλλα και με μία περισσότερη εμπειρία στην πλάτη.
tsakonas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μετα το ρεμπεταδικο, θα καρφωσεις με σωστη επιθεση... εχεις κανει πολλα φαουλ. Καταρχας μεγα φαουλ, μιλας μπροστα σε αλλους. ΠΟΤΕ. Δευτερον, αφου ουτε εσυ εισαι ξεκαθαρος, πως θες να αυτη; Στο φερνει πλαγια.... Ενω εσυ νομιζεις οτι σε κλανει. Η τυπισσα δε θελει μονη ακομα, πας παρεα και την ξεμοναχιαζεις στο τελος.. κλασικο σκηνικο...αφου λες κιολας επαρχια... ευκολα Αλλιως τρως χυλοπιτα, σο γουατ
fotaras13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Επιτελους καποιος εγραψε και κατι σωστο.Δυστηχως οι περισσοτεροι το πανε με πλαγιους τροπους ,ωστε να μην φανε το ακυρο καταμουτρα,και αυτο το μονο που κανει στις γκομενες ειναι αν τις ξενερωνεις.Αυτη ειναι η αληθεια.Και ποτε φιλε μου ,ποτε ομως μην παρεις συμβουλες απο κοπελες.Αλλα θελουν αλλα λενε . Και τι θα κάνουμε ρε με το που θα γνωρίσουμε την άλλη και μας αρέσει θα πάμε να την πέσουμε με τη μία; Τότε είναι σίγουρο ότι θα φας τα μούτρα σου... Λόγικό να δώσεις λίγο χρόνο και να το πας σιγά σιγά στις αρχές μπας και βρεις το κουμπί της... Μια κοπελα πρεπει να ειναι πολυ σκυλα για να σου πει ,πχ δεν βγαινω μαζι σου γιατι εισαι ασχημος.Ισα ισα να μπεις με ομορφο τροπο και να της δειξεις αμεσα τι θελεις απο αυτη ,θα το εκτιμησει.Τωρα τι ειπε ,τι εδειξε ,αν κοιταξε κτλ ειναι χαζομαρουλες.Και δεν στο λεω για κακο.Τα ιδια σκατα εκανα και εγω και ποτε δεν εκανα κινηση ,και οταν εκανα φαινονταν απο μακρια οτι εκλανα πανω μου.Πλεον το εχασες το παιχνιδι,και να ηθελε[για εμενα ετσι οπως τα λες ηθελε],την ξενερωσες. Η γυναίκα είναι πολύ πιο σκύλα τόσο που δεν φαντάζεσαι και μπορεί να ξενερώσει πολύ πιο εύκολα από άλλα πράγματα άσχετα με αυτά που γράφεις και νομίζεις. Επίσης δεν εκτιμάει τπτ πλέον από "κινήσεις", ίσα ίσα που τη βλέπει μετά ότι είναι κάποια όταν της τα ρίξει κάποιος και τον έχει σίγουρο.
tsakonas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Και τι θα κάνουμε ρε με το που θα γνωρίσουμε την άλλη και μας αρέσει θα πάμε να την πέσουμε με τη μία; Τότε είναι σίγουρο ότι θα φας τα μούτρα σου... Λόγικό να δώσεις λίγο χρόνο και να το πας σιγά σιγά στις αρχές να βρεις το κουμπί της... Η γυναίκα είναι πολύ πιο σκύλα τόσο που δεν φαντάζεσαι και μπορεί να ξενερώσει πολύ πιο εύκολα από άλλα πράγματα άσχετα με αυτά που γράφεις και νομίζεις. Επίσης δεν εκτιμάει τπτ πλέον από "κινήσεις", ίσα ίσα που τη βλέπει μετά ότι είναι κάποια όταν της τα ρίξει κάποιος και τον έχει σίγουρο. Λαθος στο πρωτο σκελος, οι γυναικες θελουν αυτοπεποιηθηση.Δε πας σιγα σιγα, πας φουλ επιθεση δειχνοντας τι θελεις , κυριως οτι ξερεις πως να το παρεις... στην αρχη θα κολλησει λογικα, αλλα μεσα της καηκε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα