De@th L0rd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Αυτή τη μέρα που από τις λίγες φορές που αισθάνθηκα εθνική υπερηφάνεια, μου το έβγαλαν ξινό. Κρίμα γιατί εξέθεσαν τον πιλότο και το σώμα. Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ρε! Για Β. Κορέα κάνετε. Προπαγάνδα του κώλου, λες και δε μπορούσαν να το βάλουν Live ο άλλος τσάμπα χαλιόταν επάνω... http://www.zougla.gr/greece/article/i-eligmi-tou-f-16-sti-8esaloniki-ke-to-plano-konserva-apo-to-cockpit
Δημοφιλής ανάρτηση De@th L0rd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Περηφάνια για τι ένιωσες ακριβώς? Όχι ότι δε περίμενα τέτοια απάντηση... Σε φόρουμ τίγκα στους "αναρχικούς" κ φιλελεύθερους πολιτικά ορθούς. Ένιωσα περηφάνια που κάποιος ομοεθνής μου είναι ικανότατος πιλότος και αντιπροσωπεύει κάτι θετικό σε μια ταλαιπωρημένη χώρα που μόνο αρνητικά της προσάπτονται τα τελευταία χρόνια. Τώρα αν εσένα δε σου αρέσει ή είσαι ανθέλληνας δικαιωμά σου πήγαινε σε κάποιο άλλο τόπικ. Δικαίωμά μου κι εμένα να νιώθω περήφανος που έχουμε τέτοιους πιλότους + ότι έχω κόλλημα με τα μαχητικά κ την Π.Α. Άλλα το σκάτωσαν κι αυτό όπως και τα υπόλοιπα. 32
epp Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Για την διαφορα στον πυραυλο λες? οκ τωρα το ειδα ξανα , ε εκει κολλησες και εσυ.. τοσα κ τοσα εχουμε δει
funbreaker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Όχι ότι δε περίμενα τέτοια απάντηση... Σε φόρουμ τίγκα στους "αναρχικούς" κ φιλελεύθερους πολιτικά ορθούς. Ένιωσα περηφάνια που κάποιος ομοεθνής μου είναι ικανότατος πιλότος και αντιπροσωπεύει κάτι θετικό σε μια ταλαιπωρημένη χώρα που μόνο αρνητικά της προσάπτονται τα τελευταία χρόνια. Τώρα αν εσένα δε σου αρέσει ή είσαι ανθέλληνας δικαιωμά σου πήγαινε σε κάποιο άλλο τόπικ. Δικαίωμά μου κι εμένα να νιώθω περήφανος που έχουμε τέτοιους πιλότους + ότι έχω κόλλημα με τα μαχητικά κ την Π.Α. Άλλα το σκάτωσαν κι αυτό όπως και τα υπόλοιπα. Δεν είμαι αναρχικός, ούτε ανθελληνας, ούτε πράκτορας, ούτε οτιδήποτε απ αυτά που υποθέτεις και λες. Εγώ δεν σε χαρακτήρισα προσωπικά, απλά ήμουν πραγματικά περίεργος γιατί να νιώσει καποιος υπερηφάνεια γι αυτό το γεγονός και είπα να ρωτήσω. Το ότι υπάρχουν καλοί πιλότοι ανάμεσα σε έναν πληθυσμό 10 000 000, και μάλιστα σε μια χώρα με πρόβληματα με τους γείτονες που χρησιμοποιεί συνεχώς την αεροπορία της, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πας κάνει εντύπωση. Εκτός αν πιστεύεις πως είμαστε ανώτεροι βιολογικά ως προς το πιλοτάρισμα οπότε νιώθεις υπερήφανος. 3
lary7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Πως ακριβώς να το βάλουν live; Τσιμα τσιμα μια gopro χωραει στο cockpit, περιμενες σε ενα αεροπλανο που κανει 40+εκ να κανουν μοντες και να βαλουν μηχανηματα για live link; Την ιδια ρουτινα εκτελεσε ο πιλοτος, απλα στις τηλεορασεις ειδαμε καποια προβα. 2
kogba Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μάλλον από πέρισυ είναι το πλάνο, αν δεν κάνω λάθος. Φέτος ήταν βαμμένο με χρώματα επίδειξης. Όσοι ήταν εκεί (είχα άδεια και ήμουν) και δεν έχουν πρόβλημα όρασης, κατάλαβαν αμέσως ότι το πλάνο που έδειξαν στις ειδήσεις ήταν από άλλη επίδειξη. Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα το σπουδαίο μωρέ, δεν φτάσαμε ακόμη στο επίπεδο της Β.Κορέας. Σφάλμα, έπρεπε να πουν "πλάνα αρχείου", για να είμαστε εντάξει.
Praetorianos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Αυτή τη μέρα που από τις λίγες φορές που αισθάνθηκα εθνική υπερηφάνεια, μου το έβγαλαν ξινό. Κρίμα γιατί εξέθεσαν τον πιλότο και το σώμα. Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ρε! Για Β. Κορέα κάνετε. Προπαγάνδα του κώλου, λες και δε μπορούσαν να το βάλουν Live ο άλλος τσάμπα χαλιόταν επάνω... Κι αν γίνει μια μαλακία και ξεκολλήσει η κάμερα ή φαίνονται χαραγματιές στο τζάμι ή οτιδήποτε μπορεί να συμβεί σε ένα αεροσκάφος που, you know κάνει ελιγμούς με πολλά g, να χαλάσει όλη η παρέλαση. Κι αυτά για να μην βγει ένας δημοσιογράφος να κάνει "σοβαρότατο" ρεπορτάζ όπου ανακάλυψε ότι το φτερό δεν είναι βαμμένο. Είναι ο ίδιος λόγος που ό,τι λέγεται εκείνη τη μέρα είναι γραμμένο από πριν. Δεν σκεφτόταν ο σμηναγός τι θα πει την ώρα που τα έλεγε, ούτε τα επιφωνήματα θαυμασμού ήταν αυθόρμητα. Show λέγεται. Το "πλάνα αρχείου" θα έπρεπε να το έβαζαν αν έδειχναν φωτιές ή ανθρώπους να πνίγονται σε άσχετες ειδήσεις. ΥΓ Απόλαυσα την παρέλαση το ίδιο με σένα, εκτιμώ πολύ την αεροπορία μας, αλλά δεν κόπτομαι για "Live" εικόνα, ίσα που ξενέρωσα τώρα που το έμαθα 1
blazexX23Xx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μάλλον από πέρισυ είναι το πλάνο, αν δεν κάνω λάθος. Φέτος ήταν βαμμένο με χρώματα επίδειξης. Όσοι ήταν εκεί (είχα άδεια και ήμουν) και δεν έχουν πρόβλημα όρασης, κατάλαβαν αμέσως ότι το πλάνο που έδειξαν στις ειδήσεις ήταν από άλλη επίδειξη. Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα το σπουδαίο μωρέ, δεν φτάσαμε ακόμη στο επίπεδο της Β.Κορέας. Σφάλμα, έπρεπε να πουν "πλάνα αρχείου", για να είμαστε εντάξει. Δεν βαφτηκε φετος με χρώματα επίδειξης, το συγκεκριμένο ειναι απο το "ΖΕΥΣ" F-16 Demo Team. 3
paylidis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Και τεχνικά να το σκεφτούμε ειναι δύσκολο. Ακομα ακομα και οτι μπορούσε να μεταδώσει βίντεο στο έδαφος αυτο θα ηταν μέσω συστήματος που μόνο η ΠΑ εχει πρόσβαση/δυνατότητα αποκρυπτογράφησης κοκ. Πως θα δινόταν αυτο live στη νεριτ? δεν ειναι go pro wifi και πτήση με uav... Μαχητικό που κανει ακραίους ελιγμούς ειναι... Σιγουρα πάντως παραμένει σκηνοθετικό λάθος... 1
tritonas00 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 αισθάνθηκα εθνική υπερηφάνεια + ότι έχω κόλλημα με τα μαχητικά κ την Π.Α. ετσι πες...
NT1G Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ αισθάνθηκα εθνική υπερηφάνια, ψάχνουν από παντού να κόψουν για να βρει χρήματα το κράτος, αλλά ας ξοδέψουμε μερικές χιλιάδες € για άρτο και θεάματα. 12
zio10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ρε σεις αφήστε να υπάρχει και κανένας τέτοιος γιατί τους υπόλοιπους μας φάγανε λάχανο έτσι και γίνει καμιά στραβή...
gatokoritso Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 νομιζα οτι ηταν live ολα..εξαπατηθην... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις