Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 στην αθηνα δε παρελασαν τα σκουπιδιαρικα? Θεσσαλονίκη
pappous_soulis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ανθέλληνας Αυτός που θεωρεί ότι στην χώρα του είναι ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ, δεν αισθάνεται περήφανος για τίποτα και δε του αρέσει τίποτα που έχει σχέση με την Ελλάδα ή οτιδήποτε που έχει σχέση με αυτή και σχολιάζει "γιατί αισθάνθηκες υπερηφάνεια;" απλά για να ξεκινήσει flamewar - Παιδεία, σύστημα υγείας, σύστημα ασφάλισης, ανεργία, εργατικά δικαιώματα, επιχειρηματικότητα, ελευθερία του τύπου, δημοκρατία. Οτιδήποτε σημαντικό σ'αυτή τη χώρα έχει πάει κάτα διαόλου άλλα ντάξει, έχουμε ήλιο κι αμμουδιές ναούμ' και όλα ποπα. Λίγο μας χαλάνε το τουρισμό που έρχονται και θαλασσοπνίγονται οι άλλοι στα νερά μας αλλά θα τη βρούμε την άκρη. Για να σοβαρευτούμε, ανθέλληνας είναι ο Έλληνας που μισεί τη ράτσα του, το οποίο φυσικά προυποθέτει να είναι ρατσιστής. Ρατσιστής και αριστερός δε πάνε μαζί. Σταματήστε λοιπόν να ερμηνεύετε τα λόγια των άλλων με βάση τις δικές σας πεποιθήσεις και προσπαθείστε να κάνετε τίποτα δημιουργικό μπας και σταματήσετε να ψάχνετε τρίτους να καλύψουν το έλλειμα περηφάνειας σας. 2
michael92 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 ^το μετρό. Φήμες λένε ότι ο Βασιλίσκος παρέλασε στις στοές του μετρό Θεσσαλονίκης για να στηρίζει τον δρόμο μην καταρεύσει από τα tanks.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 μονο εκει εχουνε? Από εκεί ήταν το video όμως
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 πριν λίγα χρόνια είχαν καταργήσει τα μηχανοκίνητα στις παρελάσεις αλλά δεν άντεξαν πολύ, μέχρι και τα σκουπιδιάρικα βγάζουν τώρα
kostas_sl Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Γιατί έχουν τόσοι πολλοί την άποψη πως η ελευθερία λόγου σημαίνει κι απαλλαγή κριτικής/κραξίματος σε αυτά που λέμε? Αρκεί το κράξιμο αυτό να έχει κάποια βάση και δε νομίζω να ειπώθηκε κάτι από τον death lord που να δικαιολογεί κράξιμο,εκτός αν θέλουμε να κάνουμε φασαρία έτσι για να κάνουμε φασαρία,χωρίς ουσία και κάνοντας κατάχρηση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων. Ρατσιστής και αριστερός δε πάνε μαζί. Δηλαδή αν κάποιος ''αριστερός'' χαρακτηρίσει κάποιον αφρικανό nigga,εσύ θα του δώσεις απαλλαγή επειδή είναι αριστερός? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Αρκεί το κράξιμο αυτό να έχει κάποια βάση και δε νομίζω να ειπώθηκε κάτι από τον death lord που να δικαιολογεί κράξιμο,εκτός αν θέλουμε να κάνουμε φασαρία έτσι για να κάνουμε φασαρία,χωρίς ουσία και κάνοντας κατάχρηση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων. Αν δεν έχει κάποια βάση με τη σειρά του ο πρώτος θα τον ταπώσει με επιχειρήματα, όχι με ατάκες τύπου "έχουμε ελευθερία λόγου άρα άσε με να λέω ό,τι θέλω" Δεν έκανα quote τον Death Lord, άλλος είχε την άποψη περί δημοκρατίας... 1
defacer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Αρκεί το κράξιμο αυτό να έχει κάποια βάση και δε νομίζω να ειπώθηκε κάτι από τον death lord που να δικαιολογεί κράξιμο,εκτός αν θέλουμε να κάνουμε φασαρία έτσι για να κάνουμε φασαρία,χωρίς ουσία και κάνοντας κατάχρηση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων. Το ότι απαντώντας στην ερώτηση "γιατί υπερήφανος" ξεκίνησε με μια παράγραφο ανυπόστατο χώσιμο και τσουβάλιασμα εναντίον όποιου πιστεύει πως δεν έχει ιδιαίτερο λόγο ή ακόμα και δε θα έπρεπε να είναι υπερήφανος μετράει; Δηλαδή αν κάποιος ''αριστερός'' χαρακτηρίσει κάποιον αφρικανό nigga,εσύ θα του δώσεις απαλλαγή επειδή είναι αριστερός? Δε νομίζω ότι κατάλαβες τι είπε, ήτοι: αν κάποιος "αριστερός" χαρακτηρίσει κάποιον αράπη, τότε είναι "αριστερός" μόνο κατά δήλωσή του. 2
kogba Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Παιδεία, σύστημα υγείας, σύστημα ασφάλισης, ανεργία, εργατικά δικαιώματα, επιχειρηματικότητα, ελευθερία του τύπου, δημοκρατία. Οτιδήποτε σημαντικό σ'αυτή τη χώρα έχει πάει κάτα διαόλου άλλα ντάξει, έχουμε ήλιο κι αμμουδιές ναούμ' και όλα ποπα. Λίγο μας χαλάνε το τουρισμό που έρχονται και θαλασσοπνίγονται οι άλλοι στα νερά μας αλλά θα τη βρούμε την άκρη. Για να σοβαρευτούμε, ανθέλληνας είναι ο Έλληνας που μισεί τη ράτσα του, το οποίο φυσικά προυποθέτει να είναι ρατσιστής. Ρατσιστής και αριστερός δε πάνε μαζί. Σταματήστε λοιπόν να ερμηνεύετε τα λόγια των άλλων με βάση τις δικές σας πεποιθήσεις και προσπαθείστε να κάνετε τίποτα δημιουργικό μπας και σταματήσετε να ψάχνετε τρίτους να καλύψουν το έλλειμα περηφάνειας σας. Ίσα - ίσα, μερικοί από τους μεγαλύτερους ρατσιστές ήταν και είναι αριστεροί...και πριν πας να πεις κάτι, άσε, τα ξέρω από μέσα, δεν είμαι και χθεσινός. Για να τελειώνει αυτή η καραμέλα, αν κάποτε δεν καταλάβουμε ότι είναι χαζό ακόμα να λέμε "αριστεροί" και "δεξιοί", να τρωγόμαστε μεταξύ μας οπαδικά, θα κάνουμε μια τρύπα στο νερό. Άτομα που νοιάζονται και είναι δίκαια, ικανά και με φιλότιμο, υπάρχουν σε ΟΛΟΥΣ τους χώρους. Υ.Γ.: αν δεν κατάλαβα το νόημα των λεγομένων σου καλά και σε παρεξήγησα, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή αν κάποιος ''αριστερός'' χαρακτηρίσει κάποιον αφρικανό nigga,εσύ θα του δώσεις απαλλαγή επειδή είναι αριστερός? Αναλόγως πως το λέει... 1:15 Όπως πχ λέμε/λέγαμε κάποιο φίλο/γνωστό μας μαλάκα, με αγάπη κι όχι για προσβολή Υπάρχει κι η εύκολη λύση 1
kostas_sl Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Αν δεν έχει κάποια βάση με τη σειρά του ο πρώτος θα τον ταπώσει με επιχειρήματα, όχι με ατάκες τύπου "έχουμε ελευθερία λόγου άρα άσε με να λέω ό,τι θέλω" Δεν έκανα quote τον Death Lord, άλλος είχε την άποψη περί δημοκρατίας... Πάντως νομίζω ότι συμφωνούμε ότι η άποψη που εξέφρασε ο death lord(στο πρώτο post)δεν είναι άξια κραξίματος και από κει και πέρα η συζήτηση εκτροχιάστηκε με ανούσιες/προβοκατόρικες ερωτήσεις του τύπου,γιατί νιώθεις εθνικά υπερήφανος..... Το ότι απαντώντας στην ερώτηση "γιατί υπερήφανος" ξεκίνησε με μια παράγραφο ανυπόστατο χώσιμο και τσουβάλιασμα εναντίον όποιου πιστεύει πως δεν έχει ιδιαίτερο λόγο ή ακόμα και δε θα έπρεπε να είναι υπερήφανος μετράει; Δε νομίζω ότι κατάλαβες τι είπε, ήτοι: αν κάποιος "αριστερός" χαρακτηρίσει κάποιον αράπη, τότε είναι "αριστερός" μόνο κατά δήλωσή του. Εσύ αναφέρεσαι στην απάντηση μετά.Εντάξει αν θεωρείς ότι θίγεσαι ή θίγονται κάποιοι άλλοι μπορείς να απαντήσεις αλλά εγώ αναφέρομαι στην πρωταρχική τοποθέτηση του death lord,δηλαδή στο πρώτο πρώτο post το οποίο και δεν θεωρώ ότι αξίζει επίθεσης. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Πάντως νομίζω ότι συμφωνούμε ότι η άποψη που εξέφρασε ο death lord(στο πρώτο post)δεν είναι άξια κραξίματος και από κει και πέρα η συζήτηση εκτοχιάστηκε με ανούσιες ερωτήσει του τύπου,γιατί νιώθεις εθνικά υπερήφανος..... είναι άξια κριτικής όμως, οπότε το "επιχείρημα" που έκανα quote, είναι uber fail αν είσαι ενήλικας...
KilliK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ αισθάνθηκα εθνική υπερηφάνια, ψάχνουν από παντού να κόψουν για να βρει χρήματα το κράτος, αλλά ας ξοδέψουμε μερικές χιλιάδες € για άρτο και θεάματα. διδασκονται απο τον καλυτερο:
Προτεινόμενες αναρτήσεις