adi32 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Οταν μπαινω απο αλλο pc ή αλλο ρουτερ κλπ νομιζει οτι καποιος εκλεψε τον κωδικο και τετοιες βλακειες και καθε λιγο με αναγκαζει να αλλαζω κωδικο Υπαρχει καμια λυση?
adi32 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα πάλι τα ίδια. Πήγα σε ένα μέρος όπου συνδέθηκα στο WiFi με το κινητό και μου ζήτησε πάλι να αλλάξω κωδικό και καλά ότι κάποιος συνδέθηκε στο λογαριασμό μου
djuan1988 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα πάλι τα ίδια. Πήγα σε ένα μέρος όπου συνδέθηκα στο WiFi με το κινητό και μου ζήτησε πάλι να αλλάξω κωδικό και καλά ότι κάποιος συνδέθηκε στο λογαριασμό μου Μήπως δε σου ζητάει αλλαγή κωδικού, αλλά απλά σε ειδοποιεί ότι κάποιος μπήκε από καινούργια θέση στο Gmail σου;
adi32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 οχι αν δεν τον αλλαξεις δε συνδεεται χωρις να κανω τιποτα πηγα σπιτι να συνδεθω κανονικα απο το pc και μου λεει οτι καποιος μπηκε αλλαξτε τον κωδικο κλπ Μηπως φταιει οτι ειναι παλιος ο λογαριασμος και νομιζω οτι δεν εχω δωσει νουμετο κινητου γιατι παλια δεν ηταν υποχρεωτικο ?
TheAccountant Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 1) δώσε κινητο 2) enable 2-tier authentication 3) βγάλε τους 10 κωδικους 1-χρήσης και φυλαξε τους 4) κανε το pc απο το οποιο μπαινεις συνηθως trusted 5) δωσε του αμα θες και ενα δευτερο mail ως recovery 6) καθάρισε cache & cookies και καλου κακου τσεκαρε για τυχον spyware σε κινητο-pc κλπ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα