AbyssD Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Ειδα το Elephone p9000 με τα Official χαρακτηριστικα αλλα δυσκολευομε να το πιστεψω στην τιμη που το εχουν. Υπαρχει καποια παγιδα? Μηπως δεν ειναι αυτα τα χαρακτηριστικα? Μηπως εχουν πολυ μαπα υλικα κατασκευης και λογισμικο? Γενικα θελω την γνωμη σας πρωτα για Elephone σε γενικο βαθμο και μετα συγκεκριμενα για το P9000
newsformobiles Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 H Elephone δεν είναι κακή εταιρεία, απλώς δεν είναι από τις πολύ αξιόπιστες. Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα.
Mpompo27 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Ειδα το Elephone p9000 με τα Official χαρακτηριστικα αλλα δυσκολευομε να το πιστεψω στην τιμη που το εχουν. Υπαρχει καποια παγιδα? Μηπως δεν ειναι αυτα τα χαρακτηριστικα? Μηπως εχουν πολυ μαπα υλικα κατασκευης και λογισμικο? Γενικα θελω την γνωμη σας πρωτα για Elephone σε γενικο βαθμο και μετα συγκεκριμενα για το P9000 Κοιτα να δεις τα προηγούμενα μοντελα ηταν και ειναι πολυ καλα οσο αφορα Κατασκευή χαρακτηριστικά κτλ. Το μονο κακο απο οτι εχω ακουσει απο τρίτα ατομα ειναι οτι δεν εχει και την καλύτερη υποστήριξη.. Αλλα αυτο μπορει να φτιαξει.. Εγω το βλεπω οτι αυτο το κινητο με win και android παει ενα βημα μπροστά την τεχνολογία ελπιζω να ακολουθήσουν και αλλες εταιριες.. Κατα την γνώμη μου αξιζει τα λευτα του
newsformobiles Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Κοιτα να δεις τα προηγούμενα μοντελα ηταν και ειναι πολυ καλα οσο αφορα Κατασκευή χαρακτηριστικά κτλ. Το μονο κακο απο οτι εχω ακουσει απο τρίτα ατομα ειναι οτι δεν εχει και την καλύτερη υποστήριξη.. Αλλα αυτο μπορει να φτιαξει.. Εγω το βλεπω οτι αυτο το κινητο με win και android παει ενα βημα μπροστά την τεχνολογία ελπιζω να ακολουθήσουν και αλλες εταιριες.. Κατα την γνώμη μου αξιζει τα λευτα του Αυτό είναι άλλο κινητό ->Http://www.insomnia.gr/topic/568844-elephone-vowney-pro-το-πρώτο-κινητό-που-έχει-dual-boot-android-51-windows-10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα