Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια τι κινητο μμεχρι 100- 120 ευρω που να σεβεται τον εαυτο του. γενικα ειμαι απαιτητικος χρηστης οποτε προτεινεται κατι σχετικα καλο! 

Δημοσ.

Δωσε αλλα 30 και παρε απο κινα Xiomi redi mi note 2 Η meizu m2 note!
H δες τα "μικρα τους" ειναι πολυ καλα επισης! (χωρις το note) 

Aπο ελλαδα μονο moto E ειναι αξιολογο απο ανδροιδ και μετα πας σε windows 535 η με λιγα παραπανω 640!

Δημοσ.

Tοτε δες κανενα μεταχειρισμενο 640 ειναι η κλτρη επιλογη που μπρεις να κανεις πιστευω η ανεβασε το budget σου και παρτο καινουριο!

http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-2-4g-fdd-lte-msm8916-2gb-ram-16gb-rom-black.html

H με λιγα παραπανω αυτο!
Ειναι στοκ στην Ελλαδα οποτε σε 2-3 μερες το εχεις σπιτι σοθ!

Δημοσ.

μ αρεσε πολυ το xiaomi που μου προτινες αλλα ... ο επεξεργαστης στο 1,2 ειναι καλος? και επιπλεον δε ξερω τι παιζει μ αυτο το site. πες μου αν ξερεις .. σ ευχαριστω

Tοτε δες κανενα μεταχειρισμενο 640 ειναι η κλτρη επιλογη που μπρεις να κανεις πιστευω η ανεβασε το budget σου και παρτο καινουριο!

http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-2-4g-fdd-lte-msm8916-2gb-ram-16gb-rom-black.html

H με λιγα παραπανω αυτο!
Ειναι στοκ στην Ελλαδα οποτε σε 2-3 μερες το εχεις σπιτι σοθ!

επισης ειναι out of stock!!! αν εχεις να προτινεις κατι αλλο σαν αυτο το site

Δημοσ.

vickmall, to2c 
Αυτα ξερω τα αξιοπιστα αλλα δες Εu warehouse γτ απο κινακ ανει 20μερο να ερθει!
Οταν το εβαλα ελεγε Available καποιος το τσιμπησε φαινεται..
Ειναι φουλ αξιοπιστα εγω πηρα απο minideal ενα meizu m2 note 22 μερες αν ερθει εκανε και ολα ειναι κομπλε καινουριο και τελεια λειτουργικο! Εχουν παρει και αρκετου φιλοι μου και κανεις δν ειχε προβλημα!

• Like 1
Δημοσ.

παιδια τι κινητο μμεχρι 100- 120 ευρω που να σεβεται τον εαυτο του. γενικα ειμαι απαιτητικος χρηστης οποτε προτεινεται κατι σχετικα καλο! 

Απαιτητικος χρηστης σε αυτο το Budget δεν γινεται δυστηχως. Τα περισσοτερα android στα χρηματα αυτα ειναι ψιλο για πεταμα αν εισαι απαιτητικος,ουτε καν την τελευταια αναβαθμιση σε Android 6 δεν θα παρουν(εδω αρκετα ουτε Lollipop παιζει να μην εχουν,και αρκετα απο αυτα που εχουν να κολλανε λιγο). Οι επιλογες ειναι η Lumia(640 κατα προτιμηση)ή σε κινα οτι υπαρχει.

Παντως για στρατο για το κεντρο ισως θα ηταν καλυτερα να επερνες ενα κινητο χωρις καμερα για τον πρωτο μηνα μεχρι να πας στην μοναδα .

• Like 1
Δημοσ.

απο 120 το πηγες 160!
Αμα ειναι να δωσει τοσα βαζει αλλα 10 και περνεις http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-2-4g-td-lte-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah-2318.html

Και αμα το s3 ειναι vfm τοτε το redimi note 2 πρεπει να τα αγοραζουμε με τα τσουβαλια τοσο καλα που ειναι!

Δημοσ.

1)Το s3 είναι Samsung δεν είναι Κινέζος

2)δεν έχουν όλοι την άνεση για τον ένα η άλλο λόγο να μπουν σε ξένο σαιτ να ανακαλύψουν μια προσφορά και να κάνουν παραγγελία. Άλλο 157 σε ελληνικά καταστήματα με 2ετη εγγύηση κτλ και άλλο σε κάποιο σαιτ παραγγελία . Στο σκρυτζ έχει αρχική 245 αυτό που αναφέρεις

3)οσο για το Windows Phone δεν σχολιάζω καν

Δημοσ.

1)Το s3 είναι Samsung δεν είναι Κινέζος
2)δεν έχουν όλοι την άνεση για τον ένα η άλλο λόγο να μπουν σε ξένο σαιτ να ανακαλύψουν μια προσφορά και να κάνουν παραγγελία. Άλλο 157 σε ελληνικά καταστήματα με 2ετη εγγύηση κτλ και άλλο σε κάποιο σαιτ παραγγελία . Στο σκρυτζ έχει αρχική 245 αυτό που αναφέρεις
3)οσο για το Windows Phone δεν σχολιάζω καν

Ενταξη καταλαβα ποσο γνωστης εισαι πανω στο θεμα..
Πρωτον ειναι ευρωπαικη αποθηκη και ειναι στην ΞΑΝΘΗ αμα εχει ενα προβλημα απλα το στελνει με ελτα και θα του το αντικαταστησουν εχει 1 χρονο εγγυηση πραγμα που ΔΕΝ χρειαζεται γτ αμα τους πει να ελενξους την συσκευη πριν τν στειλουν θα τσεκαρουν τα ΠΑΝΤΑ ακομα και για καμενο πιξελ που αμα δν το προσεξεις αγοραζοντας Ελληνικη συσκευη στν πρωτη βδομαδα υπαρχει πιθανοτητα να μν την αλα!
Δευτερον η Xiaomi ειναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ κλτρη απο την Samsung εχει εξαιρετικο support με αναβαθμισεις και βγαζει αψογες συσκευες και προϊόντα ξαψε λιγο και θα καταλαβεις δν ειναι τυχαιο που ειναι η 4η κατασκευαστρια κινητων στον κοσμο! Και να φανταστεις πουλαει μονο Κινα κ εχει εκθρονησει μεγαλυτερες εταιριες οπως σονυ lg htc!

Οσο για τα windows phone απλα θα πω οτι εκθετης τον ευατο σου με το σχολιο σου!
Στα low end αμα θελεις αξιοπιστο κινητο πας σε windows και μονο windows τo adroid ειναι για mid range και πανω!

• Like 3
Δημοσ.

Ενταξη καταλαβα ποσο γνωστης εισαι πανω στο θεμα..

Πρωτον ειναι ευρωπαικη αποθηκη και ειναι στην ΞΑΝΘΗ αμα εχει ενα προβλημα απλα το στελνει με ελτα και θα του το αντικαταστησουν εχει 1 χρονο εγγυηση πραγμα που ΔΕΝ χρειαζεται γτ αμα τους πει να ελενξους την συσκευη πριν τν στειλουν θα τσεκαρουν τα ΠΑΝΤΑ ακομα και για καμενο πιξελ που αμα δν το προσεξεις αγοραζοντας Ελληνικη συσκευη στν πρωτη βδομαδα υπαρχει πιθανοτητα να μν την αλα!

Δευτερον η Xiaomi ειναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ κλτρη απο την Samsung εχει εξαιρετικο support με αναβαθμισεις και βγαζει αψογες συσκευες και προϊόντα ξαψε λιγο και θα καταλαβεις δν ειναι τυχαιο που ειναι η 4η κατασκευαστρια κινητων στον κοσμο! Και να φανταστεις πουλαει μονο Κινα κ εχει εκθρονησει μεγαλυτερες εταιριες οπως σονυ lg htc!

Οσο για τα windows phone απλα θα πω οτι εκθετης τον ευατο σου με το σχολιο σου!

Στα low end αμα θελεις αξιοπιστο κινητο πας σε windows και μονο windows τo adroid ειναι για mid range και πανω!

Η Samsung τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί πολύ στα low end. Windows Phone, μπορεί να μην είναι καλό για games, όμως είναι καλύτερο και από το Android για καθημερινή χρήση. Όσον αφορά την Xiaomi, ακόμα κι εγώ που είμαι δύσπιτος, νομίζω πως πείστηκα ότι είναι αξιόπιστη.
Δημοσ.

Απαιτητικος χρηστης σε αυτο το Budget δεν γινεται δυστηχως. Τα περισσοτερα android στα χρηματα αυτα ειναι ψιλο για πεταμα αν εισαι απαιτητικος,ουτε καν την τελευταια αναβαθμιση σε Android 6 δεν θα παρουν(εδω αρκετα ουτε Lollipop παιζει να μην εχουν,και αρκετα απο αυτα που εχουν να κολλανε λιγο). Οι επιλογες ειναι η Lumia(640 κατα προτιμηση)ή σε κινα οτι υπαρχει.

Παντως για στρατο για το κεντρο ισως θα ηταν καλυτερα να επερνες ενα κινητο χωρις καμερα για τον πρωτο μηνα μεχρι να πας στην μοναδα .

Ξεπετάχτηκε στα μάτια μου το lg spirit 4g!! Και πως μου έκατσε κ μ αρέσει! Τι λες;Αποστολή από το MediaPad M1 8.0 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...