nickvas19 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 μπηκα bios δεν βρηκα κατι....μπορει και να μην ειδα σωστα...εχω ενα hp g6 κανενα προγραμμα υπαρχει;βρηκα καποια αλλα δεν δουλεψαν...μηπως δεν γινεται καθολου;! θελω να το ελεγχω εγω γιατι αλλοτε το χω στην βαση αλλωτε στα ποδια μου κτλ
xristoforos89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Τα πιο πολλά hp μέσα στο bios έχουν την επιλογή "fan always on". Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Δεν μπορείς να ελέγξεις τον ανεμιστήρα. Αυτόματα γίνεται η όλη διαδικασία. 1
nickvas19 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 οχι απλα ζεστενεται και μετα ανοιγει...εγω θελω να δουλευει μαχ πριν ζεσταθει... ευχαριστω παιδια
kotsos72 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 οχι απλα ζεστενεται και μετα ανοιγει...εγω θελω να δουλευει μαχ πριν ζεσταθει... ευχαριστω παιδια Παρε οση ταση θες απο το usb Αλλα μονο απο το usb Οτιδηποτε αλλο απογορευεται δια ροπαλου
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Στο bios στην 3η καρτέλα είναι η επιλογή fan always on.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα