Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φίλοι μου, καπνίζω αρκετό καιρό και λόγω οικονομικού θέματος αποφάσισα να το γυρίσω στον καπνό. Από ότι έχω δοκιμάσει είμαι κοντά στον marlbor κοκκινο (κάθε άλλη συμβουλή αποδεκτή) αλλά δεν έχω κατασταλλάξει σε χαρτάκια και φίλτρα. Τα χαρτάκια να είναι γενικά εύκολα στο στρίψιμο γιατί ως τώρα δεν μου έχει βγει ιδιαίτερα όσο έχω δοκιμάσει.

Εσείς τι προτείνετε.

(Συμβουλές περί διακοπής του καπνίσματος καλύτερα να αποφευχθούν)

Δημοσ.

εγώ ξεκίνησα με πράσινα, μετά γαλάζια και πλέον πόσα χρόνια μετά μόνο ασημένια μπορώ να καπνίσω

Δημοσ.

Ξεκίνα με πράσινα ή μαύρα μέχρι να μάθεις να στρίβεις, όχι μόνο είναι πιο χοντρά αλλά έχουν κάτι "καμπύλες" στις πάνω γωνίες που κάνουν το στρίψιμο πιο εύκολο. Σιγά σιγά θα το πας σε πιο λεπτά, θα νιώθεις τη γεύση του καπνού πιο πολύ αν έχεις κατασταλάξει σε κάποιον που σ' αρέσει.

Για φιλτράκια τα Old Holborn τα απλά στα 50 λεπτά είναι μια χαρά.

Δημοσ.

marlboro κοκκινο καπνο εκανα κ εγω για καποιο διαστημα..μετα απο δοκιμες ειχα καταληξει στα μπλε ριζλα.

φιλτρακια old holborn

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, χάρην ευκολίας για αρχή θα πάρω τα rizla πράσινα.

Τα φιλτράκια τα 50λεπτα τα old holborn είναι όντως μια χαρά.

Καπνό τώρα είμαι ανάμεσα σε marlboro red και craven αν και ο δεύτερος ίσως παραείναι βαρύς. Εσείς τι κάνετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...