Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα μπήκα στο σάιτ του υπουργείου για το επίδομα πετρελαίου και δεν μπορώ να κάνω αίτηση ξέρει κάποιος τι συμβαίνει; Το σφάλμα που παίρνω είναι το εξής: Error 500--Internal Server Error From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1: 10.5.1 500 Internal Server Error The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request. μήπως είναι φορτωμένος ο σέρβερ;
Gas74 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου δεν εχουν ιδεα τι θελουν να κανουν,..........ιδεα!!!Στο γονατο αν αποφασιζανε,θα βρισκαμε ακρη..........ουτε στο γονατο ομως!
toyo73 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Περιμενεις επιδομα. χα-καλο.Ακομα αρκετοι δικοι μου δεν πηραν τα περσυνα.Εγω ειμαι απο τους τυχερους.Πριν μια εβδομαδα περιπου πηρα την τελευταια δοση.Εβαλα τρεις φορες περυσι και τα χρηματα μπαινανε με απο 3-5 μηνες
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Περιμενεις επιδομα. χα-καλο.Ακομα αρκετοι δικοι μου δεν πηραν τα περσυνα.Εγω ειμαι απο τους τυχερους.Πριν μια εβδομαδα περιπου πηρα την τελευταια δοση.Εβαλα τρεις φορες περυσι και τα χρηματα μπαινανε με απο 3-5 μηνες εγώ πάντως τα πήρα όλα τα επιδόματα , μπορεί να αργούν αλλά τα δίνουν
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 καλοησπερα να ρωτησω και εγω κατι. στο site δεν μου εχει επιλογη 2015-2016. εχετε ιδεα τι παιζει?
koystado Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 για φέτος δεν έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις και ούτε ξέρουν πότε...ας δώσουν τα περσινά που χρωστάνε πρώτα και βλέπουμε
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 έχω ακούσει ότι στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα ανακοινώσουν πότε θα δοθεί το επίδομα. Έτσι μου είπαν
vdeseris Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 για φέτος δεν έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις και ούτε ξέρουν πότε...ας δώσουν τα περσινά που χρωστάνε πρώτα και βλέπουμε Επειδή είχα ένα πρόβλημα με λάθος ΑΦΜ επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι η προθεσμία για τέτοιου τύπου αλλαγές ήταν μέχρι Παρασκευή 04/12. Ευτυχώς πήρα Πέμπτη 03/12 και το πρόλαβα. Σε όσους δεν έχει γίνει κάποιο λάθος τα λεφτά έχουν πιστωθεί...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλα οτι αργουνε αυτο ειναι το μονο σιγουρο να σου βαλουνε τα λ7. Απλα μου κανει εντυπωση που δεν εχω μπορω να κανω ουτε αιτηση για Φθινόπωρο 2015 - Χειμώνας 2016
mix@lis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έκανε κάποιος την αίτηση για το επίδομα?Θέλω να ρωτήσω το εξής: Μένω σε πολυκατοικία αλλά έχω αυτόνομη θέρμανση.Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω;Πρέπει να δηλώσω οτι μένω σε πολυκατοικία με αυτονομία η μπορώ να το δηλώσω ως μονοκατοικία λόγω του ότι έχω δικό μου καυστήρα; Όποιος ξέρει ας βοηθήσει....
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 μάλλον θα πρέπει να την κάνει ο διαχειριστής της πολυκατοικίας διάβασε εδώ έχει οδηγίες
greekparot Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έκανε κάποιος την αίτηση για το επίδομα?Θέλω να ρωτήσω το εξής: Μένω σε πολυκατοικία αλλά έχω αυτόνομη θέρμανση.Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω;Πρέπει να δηλώσω οτι μένω σε πολυκατοικία με αυτονομία η μπορώ να το δηλώσω ως μονοκατοικία λόγω του ότι έχω δικό μου καυστήρα; Όποιος ξέρει ας βοηθήσει.... Θα δηλωσεις οτι μενεις σε μονοκατοικια. Και εγω σε πολυκατοικια μενω που δεν βαζει πετρελαιο και τα τελευταια 3 χρονια που εχω δικο μου λεβητα δηλωνω οπως σου ειπα κ πληρωνομαι κανονικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα