Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα μπήκα στο σάιτ του υπουργείου για το επίδομα πετρελαίου και δεν μπορώ να κάνω αίτηση ξέρει κάποιος τι συμβαίνει;

Το σφάλμα που παίρνω είναι το εξής:

Error 500--Internal Server Error
From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:
10.5.1 500 Internal Server Error

The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.

μήπως είναι φορτωμένος ο σέρβερ; :huh:

Δημοσ.

Φιλε μου δεν εχουν ιδεα τι θελουν να κανουν,..........ιδεα!!!Στο γονατο αν αποφασιζανε,θα βρισκαμε ακρη..........ουτε στο γονατο ομως!

Δημοσ.

Περιμενεις επιδομα. χα-καλο.Ακομα αρκετοι δικοι μου  δεν πηραν τα περσυνα.Εγω ειμαι απο τους τυχερους.Πριν μια εβδομαδα περιπου πηρα  την τελευταια δοση.Εβαλα τρεις φορες περυσι και τα χρηματα μπαινανε με απο 3-5 μηνες

Δημοσ.

Περιμενεις επιδομα. χα-καλο.Ακομα αρκετοι δικοι μου  δεν πηραν τα περσυνα.Εγω ειμαι απο τους τυχερους.Πριν μια εβδομαδα περιπου πηρα  την τελευταια δοση.Εβαλα τρεις φορες περυσι και τα χρηματα μπαινανε με απο 3-5 μηνες

εγώ πάντως τα πήρα όλα τα επιδόματα :-D, μπορεί να αργούν αλλά τα δίνουν

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλοησπερα να ρωτησω και εγω κατι.

στο site δεν μου εχει επιλογη 2015-2016.

εχετε ιδεα τι παιζει?

Δημοσ.

για φέτος δεν έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις και ούτε ξέρουν πότε...ας δώσουν τα περσινά που χρωστάνε πρώτα και βλέπουμε 

Δημοσ.

για φέτος δεν έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις και ούτε ξέρουν πότε...ας δώσουν τα περσινά που χρωστάνε πρώτα και βλέπουμε 

Επειδή είχα ένα πρόβλημα με λάθος ΑΦΜ επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι η προθεσμία για τέτοιου τύπου αλλαγές ήταν μέχρι Παρασκευή 04/12. Ευτυχώς πήρα Πέμπτη 03/12 και το πρόλαβα. Σε όσους δεν έχει γίνει κάποιο λάθος τα λεφτά έχουν πιστωθεί...

Δημοσ.

Καλα οτι αργουνε αυτο ειναι το μονο σιγουρο να σου βαλουνε τα λ7.

Απλα μου κανει εντυπωση που δεν εχω μπορω να κανω ουτε αιτηση για Φθινόπωρο 2015 - Χειμώνας 2016

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

έκανε κάποιος την αίτηση για το επίδομα?Θέλω να ρωτήσω το εξής:

Μένω σε πολυκατοικία αλλά έχω αυτόνομη θέρμανση.Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω;Πρέπει να δηλώσω οτι μένω σε πολυκατοικία με αυτονομία η μπορώ να το δηλώσω ως μονοκατοικία λόγω του ότι έχω δικό μου καυστήρα;

Όποιος ξέρει ας βοηθήσει....

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έκανε κάποιος την αίτηση για το επίδομα?Θέλω να ρωτήσω το εξής:

Μένω σε πολυκατοικία αλλά έχω αυτόνομη θέρμανση.Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω;Πρέπει να δηλώσω οτι μένω σε πολυκατοικία με αυτονομία η μπορώ να το δηλώσω ως μονοκατοικία λόγω του ότι έχω δικό μου καυστήρα;

Όποιος ξέρει ας βοηθήσει....

Θα δηλωσεις οτι μενεις σε μονοκατοικια. Και εγω σε πολυκατοικια μενω που δεν βαζει πετρελαιο και τα τελευταια 3 χρονια που εχω δικο μου λεβητα δηλωνω οπως σου ειπα κ πληρωνομαι κανονικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...