veteranos123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Το χέρι σου θα τοτο βάλει ΜΟΝΟ στο πάνω - πίσω μέρος του κατσαβιδιου
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Το μονο σημειο που θα ακουμπησεις ειναι στο πισω μερος του κατσαβιδιου!!! Η μυτη μονο θα ακουμπαει στο καλωδιο.
smoke0man2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 ετσι οπως στο βιντεο ο αντιχειρας ακουμπαει το ασημενιο πανω μερος και ο δεικτης και το κωλο δαχτυλο το κορμο του κατσαβιδιου?
smoke0man2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 και χαλασμενο να ειναι δεν θα παθω κατι ετσι δεν θα με χτυπησει το ρευμα ? απλα εαν δοκιμασω και τα 2 καλωδια δεν θα ανοιξει το λεντακι ?
veteranos123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Όχι δεν θα σε χτυπήσει αλλά καλό είναι να πάρεις ένα νέο
smoke0man2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 αυτο ακριβως εχω απο οτι ειδα για να τεσταρω εαν λειτουργει με το ενα χερι πιανω την μυτη τ και με το αλλο χερι το ασημενιο στην κορυφη τ και κατι τελευταιο εχετε δοκιμασει να κολλησετε με θερμη σιλικονη σε μαρμαρο ?
smoke0man2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 @vetetranos123 εαν αφησω την γειωση στον αερα υπαρχει περιπτωση να μην κλεινει το ρελε διαφυγης?κατι τετοιο διαβασα
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Γειωση δεν εχεις στην παροχη σου εκει περα οποτε δε συνδεεις τιποτα στο τροφοδοτικο για γειωση. Η γειωση το μονο που κανει ειναι να κατευθυνει τυχον ρευμα που μπορει να εχει διαρροη στο σασι καποιας συσκευης προς το εδαφος αντι σε σενα οταν ακουμπησεις την συσκευη. Αυτο επισης συνεπαγεται οτι θα πεσει το ρελε διαφυγης γιατι θα βλεπει διαφορα ρευματος στην εισοδο και στην επιστροφη του (εφοσον θα διαρρεει προς την γη). Αν δεν εχεις γειωση και υπαρχει διαρροη σε καποια συσκευη, τοτε μολις εσυ ακουμπησεις πανω της θα λειτουργησεις σαν γειωση οποτε θα σε χτυπησει το ρευνα και μετα μπορει να πεσει το ρελε. Οποτε ναι αν δεν εχεις γειωση δε θα πεφτει το ρελε σε περιπτωση προβληματος αλλα κινδυνευεις εσυ.
smoke0man2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 ενταξει .οοποτε μιλαμε μονο για το τροφοδοτικο..δεν εχω προβλημα γιατι θα παει πισω απο καθρεφτη οποτε δεν νομιζω να το ακουμπησω
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Να ανησυχησουμε που εχεις ωρες να ποσταρεις μπας κι επαθες καμια ηλεκτροπληξια; Ολα ενταξει;
smoke0man2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 σημερα πηγα αγορασα κλεμες,καλωδια.. και ενα δοκιμαστικο..(πολυ φθηνο) απο ηλεκτρολογικο καταστημα !! ενταξει .οοποτε μιλαμε μονο για το τροφοδοτικο..δεν εχω προβλημα γιατι θα παει πισω απο καθρεφτη οποτε δεν νομιζω να το ακουμπησω εαν μπορειτε λυστε μου εδω την απορια ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΡΙΟ Το απογευμα θα το τελειωσω
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Υπο νορμαλ συνθηκες δεν εχεις προβλημα χωρις γειωση. Η γειωση μπαινει για περιπτωσεις που κατι αστοχησει και δε δουλεψει σωστα. Τοτε θα σε σωσει. Λογικα δεν εχεις θεμα, απλα κανονικα δε βασιζομαστε στο "λογικα" αλλά στην χειρότερη περίπτωση έτσι ώστε να είμαστε καλυμμένοι. Όπως και να το κανεις τώρα, γείωση δεν έχεις. Για να περαστεί γείωση στο μπάνιο θες ηλεκτρολόγο, μερεμέτια στους τοίχους γιατί θα ανοιχτούν κουτιά κλπ οπότε μάλλον το ξεχνάς. Το κανεις όπως είπες και είσαι οκ. Πλαστικό δεν είναι το τροφοδοτικό εξωτερικά; Ή έχει τίποτα μεταλλικό και καλά σαν ψήκτρα; Δε θέλω να σε αγχώσω αλλά εμένα μια φορά πάντως με χτύπησε το ρεύμα σε τροφοδοτικό από λαπτοπ το οποιο το ειχα ανοιξει για να μετρησω κατι και ακουμπησα καταλαθος πανω σε μια ψήκτρα... Είχε βραχυκυκλώσει κάτι προφανώς και είχε και η ψήκτρα ρεύμα. Το γιατί δεν επεφτε το ρελε εξ αρχης εφοσον υπηρχε γειωση είναι ακόμα άγνωστο... (ίσως μουφα κατασκευή; η ψύκτρα δεν γειωνόταν καν; ) αλλά τουλάχιστον το ρελέ έπεσε μόλις ακούμπησα
smoke0man2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Υπο νορμαλ συνθηκες δεν εχεις προβλημα χωρις γειωση. Η γειωση μπαινει για περιπτωσεις που κατι αστοχησει και δε δουλεψει σωστα. Τοτε θα σε σωσει. Λογικα δεν εχεις θεμα, απλα κανονικα δε βασιζομαστε στο "λογικα" αλλά στην χειρότερη περίπτωση έτσι ώστε να είμαστε καλυμμένοι. Όπως και να το κανεις τώρα, γείωση δεν έχεις. Για να περαστεί γείωση στο μπάνιο θες ηλεκτρολόγο, μερεμέτια στους τοίχους γιατί θα ανοιχτούν κουτιά κλπ οπότε μάλλον το ξεχνάς. Το κανεις όπως είπες και είσαι οκ. Πλαστικό δεν είναι το τροφοδοτικό εξωτερικά; Ή έχει τίποτα μεταλλικό και καλά σαν ψήκτρα; Δε θέλω να σε αγχώσω αλλά εμένα μια φορά πάντως με χτύπησε το ρεύμα σε τροφοδοτικό από λαπτοπ το οποιο το ειχα ανοιξει για να μετρησω κατι και ακουμπησα καταλαθος πανω σε μια ψήκτρα... Είχε βραχυκυκλώσει κάτι προφανώς και είχε και η ψήκτρα ρεύμα. Το γιατί δεν επεφτε το ρελε εξ αρχης εφοσον υπηρχε γειωση είναι ακόμα άγνωστο... (ίσως μουφα κατασκευή; η ψύκτρα δεν γειωνόταν καν; ) αλλά τουλάχιστον το ρελέ έπεσε μόλις ακούμπησα νομίζω ότι το τροφοδοτικό είναι μεταλλικό. Και στα πλάγια πλαστικό.το θέμα είναι ότι από εχθές που έκανα την χαζομάρα.και έκλεισε ο γενικός μήπως τον χαλασα.... Επίσης σε χτύπησε το ρεύμα επειδή το πείραζεπ.εγώ δεν θα το πειράζω θα τον βάλω πίσω από τον καθρέφτη και τέλος..επίσης έχω και άλλη μια ερώτηση...πως θα τα κολλήσω στο Μαρμαρο...με θερμή σιλικόνη;τι λέτε;
somebody(: Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 θερμή σιλικόνη;τι λέτε; εγω θα σε απετρεπα να κανεις κατι τετοιο, γιατι μου φαινεται πολυ μονιμη λυση και ασε που μπορει να προκληθουν και φθορες (επειδη ειπες κι ολας οτι μενεις σε φοιτητικη πολυκατοικια). Εξαλλου ποσο βαρια να ναι τα λεντακια, θα υπαρχουν κι αλλες λυσεις.. Η δικια σου λεντοταινια δεν εχει κολλα απο πισω? λες απο τους υδρατμους να ξεκολλησει? παρε καλυτερα ταινια διπλης οψεως (μονταζ) http://www.supereverything.gr/2012/05/blog-post.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα