.::NikoS::. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 νομίζω ότι το τροφοδοτικό είναι μεταλλικό. Και στα πλάγια πλαστικό.το θέμα είναι ότι από εχθές που έκανα την χαζομάρα.και έκλεισε ο γενικός μήπως τον χαλασα.... Επίσης σε χτύπησε το ρεύμα επειδή το πείραζεπ.εγώ δεν θα το πειράζω θα τον βάλω πίσω από τον καθρέφτη και τέλος..επίσης έχω και άλλη μια ερώτηση...πως θα τα κολλήσω στο Μαρμαρο...με θερμή σιλικόνη;τι λέτε; Τι να χάλασες τον γενικό; Επειδή έπεσε μία φορά; Καταρχήν έπεσε το ρελέ διαφυγής ή κάποια ασφάλεια; Δε χαλάνε με μία φορά. Αυτή είναι η δουλειά τους. Εμένα με χτύπησε γιατί το τροφοδοτικό χάλασε και πέρναγε ρεύμα στην ψήκτρα... Αν εσυ λες οτι το τροφοδοτικο σου ειναι μεταλλικό εξωτερικα, ειναι δυσκολο νομιζεις να σε χτυπησει; Το οτι δε θα το ακουμπας δε σημαινει κατι. Σε μπανιο εισαι με υγρασιες και νερα... Το νερο ειναι καλος αγωγος ρευματος. Anyway ξεχνα το απλα το ειπα. Πως θα κολλησεις την λεντοταινια στο μαρμαρο εννοεις; Ή το τροφοδοτικο;
smoke0man2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Έπεσε το ρεύμα από το ρολόι κάτω.του σπιτιού.με τον γενικό μετά που το σήκωσα δεν γινόταν τίποτα.τώρα εντάξει όλα οκ..θέλω να κολλήσω το led στο Μαρμαρο
veteranos123 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Την σύνδεση την έκανες; Δουλεύει; Κάνε και κανά post στο ίδιο θέμα που άνοιξες στο hlektronika.gr γιατί ψιλό κράζουν
smoke0man2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 παιδια τελειωσε...δεν ειναι και τοσο τοσο ομορφο αλλα εμενα μου αρεσει και πανω απο ολα????ΔΟΥΛΕΥΕΕΙ 1
smoke0man2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Έκανες την σύνδεση που σου έστειλα; ΝΑΙ φιλε μου απλα παρελειψα την γειωση που δεν υπαρχει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα