Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ποιο επικοινωνιακό κομμάτι; Είναι προφανές ότι το κάνουν επειδή θεωρείται καταδικαστέο από μερίδα ατόμων.

Ναι βρε αδερφέ... αλλά (π.χ.) εγώ δεν το ήξερα αυτό. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν τέτοιοι:

Ο θηλασμος καταλαβαινω οτι ειναι κατι φυσιολογικο αλλα τραβα καντο σπιτι σου.

Πρωτα απο ολα για εμενα καταστρεφει ολη την σεξουαλικοτητα αυτοματα μπαινεις (για εμενα μιλαω παντα) στην κατηγορια θεια,μαμα,αδερφη,γιαγια κοινος νο κουκου.Αισθητικα ασχημο

Δευτερον ακομα και τα ζωα δεν πανε σε κανα απομερο μερος να το κανουν (για αλλους λογους προφανως αλλα δεν εχει σημασια)

Τριτον να μου δωσουν το δικαιωμα να την βγαζω στη μεση του δρομου και να κατουραω αφου και αυτο ειναι μια φυσιολογικη βιολογικη αναγκη.

Αλλα τους χρεαιζεται να βρεθει κανας τετοιος

θα σου πω εγω αν το ξανακανουν

(αναφερομαι στις χαζες που πετανε το βυζι εξω και ταιζουν το παιδι με το ζορι για αποδειξουν ουτε αυτες ξερουν τι)

για αυτό είπα ότι:

Αλλά δεν τον άκουσα εξ αρχής... μπορεί να φταίω εγώ ή μπορεί να φταίει το επικοινωνιακό κομμάτι τους. 

Οπότε, καλά κάνουν τελικά!

• Like 1
Δημοσ.

Τριτον να μου δωσουν το δικαιωμα να την βγαζω στη μεση του δρομου και να κατουραω αφου και αυτο ειναι μια φυσιολογικη βιολογικη αναγκη.

Αμα εισαι Ελλαδα δεν σου κανουν τιποτα για δημοσια ουρηση ακομα και αν υπαρχει νομος και απαγορευεται...!

Ολλανδια ειναι 500 ευρω και εχει και καμερες παντου, δεν σε παει ουτε στην σκεψη να το αρμεξεις εξω!

Δημοσ.

Χμ

Κοίτα.. εάν κάποια γδυθεί για να θηλάσει μέσα στην μέση του δρόμου/πλατείας, τότε δεν είναι το θέμα ότι θηλάζει αλλά ότι γδύθηκε (που εκεί κάποιους τους ενοχλεί, κάποιους όχι). 

Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους ενοχλεί να δουν μία μάνα να θηλάζει... η οποία να μην πετάει στη φόρα τα "κάλλη" της (φάση, βγάζω όλη την μπλούζα) αλλά να κάνει όμως την "δουλειά" της χωρίς να ζορίζεται.  

• Like 1
Δημοσ.

Να groot, κάποιες τις επηρεάζουν άτομα σαν τον chrisxcar και είτε θέλουν να τα κάνουν να αποδεχτούν τον θηλασμό είτε απλά να τους τη σπάσουν (για τις περιπτώσεις των ξεροκέφαλων που δεν πρόκειται να αλλάξουν έτσι κι αλλιώς).

Να αποδεχτω τι?Σου ειπα ειναι μια φυσιολογικη βιολογικη αναγκη δεκτο.

Με το ζορι να μου σερβιρουν οτι πρεπει να μου αρεσει οπτικα ενω δεν ισχυει?

Ειναι οσο φυσιολογικο ειναι το κατουρημα αλλα αντε αυτο περιλαμβανει γεννητικα οργανα.

Ειναι οσο φυσιολογικο ειναι να φτυνει ο παππους τις ροχαλες του στο δρομο πρεπει να μου αρεσει και αυτο?Μηπως για αντιδραση να καταργησουμε τα χαρτομαντυλα και να φυσαμε τις μυτες μας οπως οι ποδοσφαιρηστες?

'Εχει αρκετούς και τα επιχειρήματα τους είναι πολύ ευφάνταστα. Μια με είχε πει αγελάδα :D

δεν θα σε προσεβαλα για κανεναν λογο αν σε πετυχαινα στο δρομο να κανεις κατι τετοιο επειδη ειμαι ευγενικος ανθρωπος αλλα παρολα αυτα δεν θα ενθουσιαζομουν καθολου με το θεαμα

Δημοσ.

Να αποδεχτω τι?Σου ειπα ειναι μια φυσιολογικη βιολογικη αναγκη δεκτο.

Με το ζορι να μου σερβιρουν οτι πρεπει να μου αρεσει οπτικα ενω δεν ισχυει?

Ειναι οσο φυσιολογικο ειναι το κατουρημα αλλα αντε αυτο περιλαμβανει γεννητικα οργανα.

Ειναι οσο φυσιολογικο ειναι να φτυνει ο παππους τις ροχαλες του στο δρομο πρεπει να μου αρεσει και αυτο?Μηπως για αντιδραση να καταργησουμε τα χαρτομαντυλα και να φυσαμε τις μυτες μας οπως οι ποδοσφαιρηστες?

Ωραια παραδειγματα δινεις, εκτος απο αισχρα εχεις εξισωσει το κατουρημα, το χεσιμο και την βλεννα με τον θηλασμο ενος παιδιου.

• Like 4
Δημοσ.

Καφρίλα, αλλά να το θέσω αλλιώς. Αν εγώ "καρφώνω" το στήθος αυτής που θηλάζει, θα μου την πουνε, ή οχι; Αν όχι, δεν έχω καμία αντίρρηση.

Δημοσ.

Ωραια παραδειγματα δινεις, εκτος απο αισχρα εχεις εξισωσει το κατουρημα, το χεσιμο και την βλεννα με τον θηλασμο ενος παιδιου.

Δεν ειναι θεμα παραδειγματος ειναι θεμα φυσιολογικοτητας και ειναι το ιδιο φυσιολογικα.Εμεις ανα τα χρονια και με τους κανονες "ευγενειας" τα θεωρουμε πλεον σιχαμενα.

Δες σου λεω οτι πρεπει να γινονται ετσι αλλα...

Πες μου για ποιο λογο να δεχτεις το ενα και οχι το αλλο?

Καφρίλα, αλλά να το θέσω αλλιώς. Αν εγώ "καρφώνω" το στήθος αυτής που θηλάζει, θα μου την πουνε, ή οχι; Αν όχι, δεν έχω καμία αντίρρηση.

Οχι αν το κανεις λογικα θα λενε οτι εισαι ενας ανωμαλος καφρος οποιος δεν σεβεται την γυναικα και το παιδι και μπερδευεις το θαυμα της γεννησης με τις παραφυση σεξουαλικες τασεις σου

Δημοσ.

Επειδή το κάνουν για να προκαλούν, άρα είναι οκ να προσπαθείς να πάρεις μάτι; Πως φοράνε άλλες μινι φούστα, το ίδιο πράγμα είναι κι ο θηλασμός...

Δημοσ.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχουν γυναίκες που θηλάζουν δημόσια για να προκαλέσουν (πέραν της συγκεκριμένης κίνησης που ήταν όπως σωστά είπε κάποιος ένα είδος ακτιβισμού). Αλλά μια διαδικασία που είναι καλό για το παιδί να γίνεται, χρειάζεται να γίνεται ανά τακτά και όχι απόλυτα προβλέψιμα χρονικά διαστήματα και κατ'επέκταση είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι πρέπει μια γυναίκα να κλείνετε σπίτι της για μήνες, γιατί κάποιος μπορεί να προσβληθεί από το γεγονός ότι θηλάζει το μωρό της σε μια καφετέρια. Προς πληροφόρηση όσων δεν έχουν καμία σχέση με τη διαδικασία, όταν μια γυναίκα θηλάζει, το μωρό το ίδιο κρύβει το μεγαλύτερο κομμάτι του στήθους. Αυτό που μένει σε κοινή θέα είναι λιγότερο από πολλά μπούστα που κυκλοφορούν εκεί έξω. Προφανώς υπάρχει μια πιθανότητα να φανεί κάτι παραπάνω τα 500ms πριν και μετά το θηλασμό τον ίδιο, αλλά αν κάποιος είναι τόσο πουριτανός, που περιμένει καρφωμένος αυτή τη στιγμή για να κράξει τότε μάλλον αυτός έχει το θέμα.

Γενικά αν καρφώνεις ένα άτομο επί μακρού χρονικού διαστήματος μάλλον θα στην πει, ότι και να κάνει. 

• Like 3
Δημοσ.

Είμαι πολύ υπέρ του θηλασμού και είχα σκοπό να τον κρατήσω μέχρι να μην θέλει άλλο το παιδί ή τουλάχιστον μέχρι 2 χρονών (ασχετο που για λόγους υγείας διακόπηκε νωρίτερα τελικά). 'Εχω θηλάσει δημόσια χωρίς να φαίνεται τίποτα, όχι μην "προσβάλλω" κανέναν αλλά για να μην με βλέπει ο κάθε άσχετος. Δεν θα πήγαινα ποτέ όμως σε οργανωμένο δημόσιο θηλασμό γιατί το βλέπω ανούσιο. Είναι σαν να μαζευτούμε εκατοντάδες άγνωστοι, να βγάλουμε από ένα σάντουιτς ο καθένας και να αρχίσουμε να τρώμε ταυτόχρονα.

Μέχρι 2 χρόνών? Καλά μέχρι πότε βγαίνει γάλα και από τι εξαρτάται?

Ο θηλασμος καταλαβαινω οτι ειναι κατι φυσιολογικο αλλα τραβα καντο σπιτι σου.

Πρωτα απο ολα για εμενα καταστρεφει ολη την σεξουαλικοτητα αυτοματα μπαινεις (για εμενα μιλαω παντα) στην κατηγορια θεια,μαμα,αδερφη,γιαγια κοινος νο κουκου.Αισθητικα ασχημο

Δευτερον ακομα και τα ζωα δεν πανε σε κανα απομερο μερος να το κανουν (για αλλους λογους προφανως αλλα δεν εχει σημασια)

Αλλα τους χρεαιζεται να βρεθει κανας τετοιος

θα σου πω εγω αν το ξανακανουν

(αναφερομαι στις χαζες που πετανε το βυζι εξω και ταιζουν το παιδι με το ζορι για αποδειξουν ουτε αυτες ξερουν τι)

Καλά ρε φίλε, άμα η άλλη είναι αναγκαστικά έξω και πρέπει να ταίσει το παιδί της, αν το κάνει διακριτικά σε μια άκρη τι σε πειράζει?

Αν πετάξει προκλητικά το βυζί έξω μπροστά μου κι εμένα θα με πειράξει γιατί το θέαμα θα με προκαλέσει και θα πρέπει να αποφεύγω να κοιτάω και θα καταπιέζομαι.

Αν όμως παει σε μια γωνία και με τρόπο που δεν προκαλεί ταίσει το παιδί της είναι αποδεκτό.

Το θέμα δεν είναι αν θα σου την πούνε αν πετύχεις χιπστερού που ψάχνει ευκαιρία να βγάλει τα βυζιά δημόσια για να θηλάσει ως ένδειξη απελευθέρωσης και την καρφώνεις.

Το θέμα είναι αν εσύ ως σοβαρός άνθρωπος νιώθεις άνετα να καρφώνεις τα βυζιά μιας άγνωστης που θηλάζει.

Δημοσ.

Πες μου για ποιο λογο να δεχτεις το ενα και οχι το αλλο?

Τώρα ή τρολάρεις ή δεν έχεις καμία επαφή με την έννοια του θηλασμού.

Να δεχτώ το δεύτερο και να σου εξηγήσω πόσο λάθος είσαι.

Ναι, το χέσιμο, το κατούρημα, η κλανιά και ο θηλασμός είναι βιολογικές ανάγκες.

Κάπου εκεί σταματάνε και οι ομοιότητες.

Εσύ κι εγώ και το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού μπορούμε να ελέγξουμε τις ανάγκες μας (άντε, βγάζω το κόψιμο απ'έξω).

Ένα παιδί 3 - 5 - 14 μηνών δε μπορεί.

Όχι μόνο δε μπορεί, αλλά όσο μικρότερο είναι, τόσο δε μπορείς να το "ξεγελάσεις": 

Στα μωρά δύο μηνών και κάτω "απαγορεύεται" η πιπίλα. Μόνη παρηγοριά όταν πονάνε, έχουν γκρίνια κτλ είναι το βυζί. Ανεξάρτητα αν θα φάνε η όχι.

Από δύο μηνών και πάνω, παίρνουν πιπίλα. Η οποία όταν πεινάνε, λειτουργεί από μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι μερικά λεπτά. Μετά την τρως στο κεφάλι. Μόνο σε μεγαλύτερες ηλικίες μπορεί να ξεγελαστεί για λίγο μεγαλύτερα διαστήματα.

Επίσης, ο θηλασμός είναι τελείως απρογραμμάτιστος. Πάλι "οργανώνεται" κάπως όσο περνάει ο καιρός αλλά ποτέ δε μπορεί να είσαι σίγουρος. Ένα μωρό μερικών μηνών μπορεί να θηλάσει για δέκα λεπτά και να είναι εντάξει. Την επόμενη φορά, να θηλάσει για μία ώρα και ακόμη να πεινάει. Ακόμη και τα διαστήματα ανάμεσα σε θηλασμούς μπορεί να κυμαίνονται από μερικά λεπτά μέχρι τρεις ώρες.

Άρα:

γέρος που φτύνει κάτω: μαλάκας (μπορεί σε χαρτομάντηλο, στην τουαλέτα, κτλ)

εσύ να χέζεις στο δρόμο : μαλάκας

εγώ να κατουράω στο δρόμο: μαλάκας

μωρό να πεινάει και να τρώει έξω: όχι μαλακισμένο, φυσιολογικό.

Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να στο πω.

Δεν μπορώ (ούτε θέλω) να επέμβω στην αισθητική σου, αλλά ελπίζω με τα παραπάνω να κατάλαβες πόσο λάθος είναι τα επιχειρήματά σου. Πες ότι δε γουστάρεις το δημόσιο θηλασμό και τέλος. Σεβαστό.

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ παλι απορώ γιατι ασχολούνται τόσο πολύ ?
δώστε στην γυναίκα το δικαίωμα να το κανει όποτε γουστάρει και όπου γουστάρει και τέρμα.
θα ειναι επιλογή της μετα αν θα κρατήσει αυτην την ιερή στιγμή προσωπική η θα την μοιράζεται στους δρόμους με ολους.
απλα να αναλογιστεί οτι μέσα σε αυτούς τους 'όλους' θα βρίσκεται και  ο νορμάλ άνθρωπος που θα την δει και θα την προσπεράσει σαν να μην υπάρχει , αλλα θα βρίσκεται και η ανωμαλαρα όμως που θα τρίβει το πουλάκι του μεσα απο το παντελόνι και αργότερα θα παει σπίτι του να τον παίξει !!!

ολα ωραία και καλά μεχρι εκει ,  ομως να απαιτούν κάποιες απο το κράτος να να κάνει υποχρεωτικό το baby room σε χώρους εστίασης και  καφε ειναι απλα γραφικό !
και στο κάτω κάτω ρε κορίτσια δεν ειναι κατι που διαρκεί για πάντα , δεν θα γίνεται μια ζωη , λιγους μηνες κρατάει αυτή η διαδικασία θα περάσουν. επίσης φτανει πια με το ενσικτο , υπάρχει και το αισθητικό κομμάτι ..

Και το σεξ είναι αναπαραγωγική διαδικασία, όλοι το κάνουν,  μήπως να βγούμε στους δρόμους ??

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ρε φίλε, άμα η άλλη είναι αναγκαστικά έξω και πρέπει να ταίσει το παιδί της, αν το κάνει διακριτικά σε μια άκρη τι σε πειράζει?

Αν πετάξει προκλητικά το βυζί έξω μπροστά μου κι εμένα θα με πειράξει γιατί το θέαμα θα με προκαλέσει και θα πρέπει να αποφεύγω να κοιτάω και θα καταπιέζομαι.

Αν όμως παει σε μια γωνία και με τρόπο που δεν προκαλεί ταίσει το παιδί της είναι αποδεκτό.

Το θέμα δεν είναι αν θα σου την πούνε αν πετύχεις χιπστερού που ψάχνει ευκαιρία να βγάλει τα βυζιά δημόσια για να θηλάσει ως ένδειξη απελευθέρωσης και την καρφώνεις.

Το θέμα είναι αν εσύ ως σοβαρός άνθρωπος νιώθεις άνετα να καρφώνεις τα βυζιά μιας άγνωστης που θηλάζει.

Δεν μιλαω για περιπτωση του ετυχε.Ανθρωπος ειναι θα τυχει να ειναι εξω δεν χαθηκε ο κοσμος.

Μιλαμε για την χιπστεροκαθιερωση του και την παγιοποιηση

Δεν μπορώ (ούτε θέλω) να επέμβω στην αισθητική σου, αλλά ελπίζω με τα παραπάνω να κατάλαβες πόσο λάθος είναι τα επιχειρήματά σου. Πες ότι δε γουστάρεις το δημόσιο θηλασμό και τέλος. Σεβαστό.

Το πρωτο πραγμα που ειπα ηταν και μετα ηρθε το οτι πρεπει ντε και καλα να μας αρεσει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...