takhs81 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Η χρήση των tempered glass ολοένα και αυξάνεται καθώς το κόστος αλλαγής σε μια οθόνη είναι τεράστιο. Έτσι λοιπόν κι εγώ στο 4ο κινητό που αλλάζω σκέφτομαι να βάλω προκειμένου να έχω τη μέγιστη δυνατή προστασία. Ερώτηση... Εάν τοποθετήσω 2 tempered glass το ένα πάνω στο άλλο θα έχω θέμα με την αφή του smartphone; Θα υπάρχει επίσης επίπτωση στην απεικόνιση των χρωμάτων της οθόνης; (Σημειωτέον οτι δεν προτίθεμαι να αλλάξω πάλι στο εγγύς μέλλον κινητό οπότε θέλω να έχει τη μέγιστη δυνατή προστασία)
2.1Ohm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το είχα σκεφτεί και εγώ και το είχα δοκιμάσει η αφή δν ειναι καλή μειώνεται αισθητά και τα απαλά άγγιγματα δν θα τα καταλαβενει μόνο αμα την πατάς με σχετική δύναμη!
Xristaras12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει λόγος διπλού τζαμιού,έχουν και ενα Α πάχος,δεν θα πατιέται τίποτα. να προσέχεις να μην σου πέσει απλά δεν είναι πιθανότητα;
2.1Ohm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει λόγος διπλού τζαμιού,έχουν και ενα Α πάχος,δεν θα πατιέται τίποτα. να προσέχεις να μην σου πέσει απλά δεν είναι πιθανότητα; Eνταξη οσο και να προσεχεις γινεται στην τσεπη σου ειναι αμα φορας λιγο κατι φαρδι η φορμα με το που καθεσε το κινητο φευγει (ειδικα αμα ειανι μεγαλουτσικο) Απλα παρε μια θηκη καλη να εχει αρκετο leap μπροστα( η οθονη να ειναι 2-3 χιλιοστα κατω απο το πλαστικο τις θηκης δλδ) και tempered glass) οσα κινητα ειχα δν μ εσπασε καμια οθονη και δν τα προσεχω γενικος μου πεφτουν πολυ πολυ συχνα! 1
kostas8080 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον δεν χρειάζεται δεύτερο... Εμενα για παράδειγμα μου έπεσε σε ενα χωματοδρομο ανωμαλο απο το υψος του στήθους μου περίπου σε μια μεγάλη μυτερη πέτρα και το ένα temperd glass έκανε την δουλειά του Τωρα δεν καταλαβαίνω γιατί να βάλεις δεύτερο;μηπως σου έχει τύχη να σου σπάσει η οθόνη με ενα temperd glass και για αυτό να θες 2ο 1
2.1Ohm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Mεγαλη σημασια παιζει και το τι tempered glass εχεις!Ειχα ενα g3 και ειχα φορεμενε ενα tempered glass intelliarmor καπως ετσι που εκανα 17 ευρο και ειχα παρει και για καβατζα 2 απο το ebay των 2 ευρο!αφου το βαρεθηκα το κινητο και ηθελα να το πουλησω αποφασισα να κανω ενα πειραμα!Κολλησα το τemepered glass σε ενα μεταλικο δοχειο που ειχε περιπου το βαρος ενως κινητου (170 γραμαρια καπου εκει) και το εριξα κατω απο αποσταση ενως μετρου!Ειχα 2 tempered glass κολλημενα μαζι το ενα εξωτερικο τις οθονης το αλλο κ καλα η οθονη του κινητου!Ειχα κατω ενα κινεζικο και πανω το ακριβο tempered glass το εριξα καμια 10 φορες δν εσπασε το ακριβω ! Μετα ανεβασα υψος κοντα στο 1.5 παλι δν εσπασε μετα πηγα σχεδων στο 1.70 + το υψος και ΠΑΛΙ το ακριβο tempred glass δν εσπασε και εσπασε το απο μεσα (του 2 ευρο) ...Μετα εβαλα το καλο ακριβω αφου δν εσπασε απο μεσα και τον μουφα απο εξω και στην πρωτη πτωση του 1 μετρου εγινε κομματακια ενω το intelarmor επεζησε απο 2 πτωσης του 1.70 και καμια 10 του 1 μετρου!Οποτε να αποφευγεις τα φθηνα δν κανουν δουλεια (σιγουρα παραπανω απο μεμβρανη αλλα δουλεια καλη δν κανουν)Δοκιμασα το ιδιο και με ενα nillkin που ειχε ενας φιλος μου και του χαλασε το κινητο οποτε δν το ηθελε και ειχε σχεδων τα ιδια αποτελεσματα με το intellarmro και απο τοτε περνω μονο Nillkin γτ εχουν πολυ καλη ποιοτητα και ζηταν λιγα λεφτα!Ολες οι πτωσεις εγιναν σε πλακακι στο ιδιο ακριβως μερος! 1
takhs81 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καλά δεν το συζητάμε οτι θέλει προσοχή το κινητό... απλά για έξτρα προστασία ρωτάω. Nilkin έχω παραγγείλει ευτυχώς!!
2.1Ohm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Παρε και μια θηκη με ενα καλο leap οπως ειπα στην οθονη (η book style αμα σου αρεσουν προσωπικα της σιχαινομαι) για να εισαι ακομα πιο σιγουρος!
marmarasm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Για σού φίλε μου .το tempere είναι για να γλιτώσει καμία γρατζουνιά. Σε πάρα πολλά κινητά έπειτα από πτώση έχει σπάσει η οθόνη από μέσα και όχι το τζαμακι . ευχαριστώ!
2.1Ohm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Για σού φίλε μου .το tempere είναι για να γλιτώσει καμία γρατζουνιά. Σε πάρα πολλά κινητά έπειτα από πτώση έχει σπάσει η οθόνη από μέσα και όχι το τζαμακι . ευχαριστώ! Σπανιο φαινομενο! Οπως και να εχει προστατευει αρκετα απο πτωσεις και σε καθε περιπτωση πολυ παραπανω απο οταν εχεις τπτ η μια διαφανια! 1
Dinos_12345 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Έχω γλιτώσει 5 φορές από σπασμένη οθόνη, χώρις δεύτερη σκέψη, δώσε όσα χρειαστεί και βάλε ένα καλό 1
takhs81 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Καλά απαντήσαμε στην ερώτηση για τα 2 tempered glass οτι δεν συνίσταται αλλά έρχομαι να θέσω κι ένα άλλο ερώτημα τώρα που ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποιον που έτυχε να του ραγίσει το tempered glass και να θέλει να βάλει νέο... τι κάνει; ξεκολάει σχετικά εύκολα; χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για την οθόνη του κινητού μιλάμε πάντα... Αυτό ίσως; θα έκανε δουλειά; βαμβάκι με οινόπνευμα στην άκρη του glass ώστε να βρεθεί κενό μεταξύ glass και οθόνης και να ξεκολλήσει η κόλλα;
d_gkal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 ξεκολλαει ευκολα και βγαινει ολο μαζι, ειναι ή οχι σπασμενο
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Καλά απαντήσαμε στην ερώτηση για τα 2 tempered glass οτι δεν συνίσταται αλλά έρχομαι να θέσω κι ένα άλλο ερώτημα τώρα που ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποιον που έτυχε να του ραγίσει το tempered glass και να θέλει να βάλει νέο... τι κάνει; ξεκολάει σχετικά εύκολα; χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για την οθόνη του κινητού μιλάμε πάντα... Αυτό ίσως; θα έκανε δουλειά; βαμβάκι με οινόπνευμα στην άκρη του glass ώστε να βρεθεί κενό μεταξύ glass και οθόνης και να ξεκολλήσει η κόλλα; Σπάει μόνο αυτό και μένει και ένα κομμάτι που βγαίνει εύκολα
ice25 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 πάρε μια καλή θήκη όπως ειπε ο φίλος ποιο πάνω. αν το κινητό σου πέσει στο πλάι με την γωνία δεν σε γλυτώνει το tempered glass θα φάει τόση πίεση που θα ραγίσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα