Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,εχω εναν ssd για τα windows και εναν hdd για τον ογκο, πριν μερικες μερες καθως επαιζα ενα game εγκατεστημενο στον δευτερευων hdd κρασαρε και με πεταξε και μετα αμεσως κρασαρε και το προγραμα περιηγησης τον windows και αναγκαστηκα να κανω reset, οταν ανοιγω το pc μου βγαζει σε μαυρη οθονη

''έλεγχο του συστήματος αρχείων σε Ε

ο τύπος του συστήματος αρχείων είναι NTFS 

ένας δίσκος πρέπει να ελεγχθεί για να δείτε τη συνάφειά
μπορείτε να ακυρώσετε τον έλεγχο του δίσκου, αλλά συνιστάται να συνεχιστεί''

(εχω windows 7 ισπανικα και το μεταφρασα για να βγαλω ακρη :ph34r: )

αμα το αφησω να κανει τον ελενχω κολαει στο 56% και αναγκαζομαι να κανω reset παλι,αμα κανω skip δουλευουν κανονικα τα windows  και ο δευτερευον hdd που εγινε η ιστορια επισης μια χαρα,

Πιστευω οτι απλα ειναι ενα σκαλομα απτο κρασαρισμα και απλα θελει να κανει εναν κλασικο ελενχο στον δισκο αλλα το θεμα ειναι οτι κολαει  κ δεν τελειωνει...πως μπορω αλιως να το ξεφορτοθω το μηνυμα κ να μην κανω skip συνεχια????

εδω και το original μηνυμα

post-315252-0-04897100-1446571946_thumb.jpg

Δημοσ.

Bienvenudos a centre de la ayuda de la republica liberta insomnia,viva la revolution.

Λογικά σου έχει βγάλει bad sector σε εκείνο το σημείο,αν το αφήσεις αρκετή ώρα ίσως να το περάσει,κάνει πολλούς ελέγχους για αυτό αργεί και πολύ.

Αφού μπαίνεις στα windows τρέξε το hdd sentinel ,η ελεύθερη έκδοση φτάνει,και κάνε το surface test -> read

http://www.hdsentinel.com/help/en/61_surfacetest.html

Έτσι θα δηλωθεί σαν bad στα windows, μετά αν θες ρίχνεις ένα checkdisk μέσα από τα windows ή στην επόμενη εκκίνηση και μάλλον θα το περάσει.

Δημοσ.

(Bienvenudos a centre de la ayuda de la republica liberta insomnia,viva la revolution.)

χαχαχαχ καταλαθος κατεβασα ισπανικα και βαριομουν να κατεβασω παλι!!!!

λοιπον το τριαλ hhd sentinel που δινει δωρεαν το σαιτ του δεν με αφηνει να κανω το τεστ ετσι το κατεβασα

απο αλλου.... :devil:

λοιπον, εχω προβλημα οταν ξεκιναω το surface test κολαει στο 0,37% ολο το προγραμα και κανω αναγκαστικο τερματισμο απτο task manager,θα φταει το προγραμα  η μηπως εχει οντος θεμα ο δισκος και θα παει για φορματακι?

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι και με το format το ίδιο πρόβλημα θα έχεις αφού δεν μπορεί να γράψει σε αυτήν την περιοχή.

Checkdisk δοκίμασες;Όχι ότι θα κάνει κάτι παραπάνω αλλά είναι κάτι ακόμα που μπορείς να δοκιμάσεις.

Μπορεί και το αρχικό κόλλημα να ήταν σκάσιμο του δίσκου να χάλασε δηλαδή κάτι και να προκάλεσε το κόλλημα και όχι το κόλλημα να προκάλεσε την βλάβη. 

Δημοσ.

ειχε προβλημα στα αρχεια του game (στο steam αν ασχολησε με games) που κρασαρε το καταλαβα καθως μετακινουσα τα αρχεια μου στο αλλο παρτισιον οταν επελεγα να αντιγραψω το συγκεκριμενο κολαγε ολο το pc!!δεν αντεξα εκανα φορματ το συγκεριμενω παρτισιον και στανιαρε  σταματησε να μου βγαζει και το μυναμα στο boot...τωρα μα εχει παθει ζημια σε συγκεκριμενη διαδρομη  ο δισκος οπως λες θα φανει στην πορεια....

Δημοσ.

Κάνε έναν κόπο να κατεβάσεις το hirenBootCD έκδοση 10.6 και τρέξε ένα εργαλείο που λέγεται HDD Regenerator 1.71. Εξετάζει το σκληρό για bad sectors.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...